user Macià | Hace más de 5 años

Per una banda, no entenc a què ve aquesta actitud de Podem a aquestes alçades, quan ells mateixos es van fer una foto a la campanya electoral de 2015 demanant la demolició.Per l'altra, tampoc entenc per què l'actual equip de govern ha deixat que passés tota la legisltura sense demolir-les. A aquestes alçades, i tenint en compte que potser el panorama polític giri properament bastant cap a la dret, la veritat és que no tindria massa sentit tirar-les si després han de tornar a governar els que les van construir.

user que vienen los belgas | Hace más de 5 años

Podemos haciendo un Podemos, liándola siempre. ¿Pq dejar que nos derroten si nos podemos derrotar desde dentro?

user terminará en los juzgados | Hace más de 5 años

Una sentencia justa será si llegase el extremo de demoler los puentes que paguen la reconstrucción y demolición demostrado sin paliativos el delito de engaño, manipulación, malversación, falsedad y amaño con fines de rentabilidad política. Para un juzgado eso será pan comido.

user ponts un delicte clamoros | Hace más de 5 años

Idees clares sense enganys, al pa pa i al vi vi, no mes mitges veritats, mentides, arguments d'engany descarat, estafadors d'estar per casa, li serveixen en safata a VOX ponts un delicte clamorós

user mariamenbrivil | Hace más de 5 años

la veritat es que aquet tros de carretera no se queda ple d'aigu , hi ha que veura com han manipulat es tema tots aquets de més i el gob i sa veritat es que han surtit com padassets bruts veura en miquela angel maria fer es paparot per es CIMe estat un LUXE com pocs i veura com ses mentides se toquen també es un luxe . tans ses de maite salort con susana mora es mitic Ares i es señor conseller su altisima e ilustrisima majestad miquel ángel maria ballesters

user MAOS | Hace más de 5 años

Por fin alguien pone un poco de sentido común. Por cierto, que dice el informe, hecho a la carta, y del que no sabemos nada mas que lo que ha interesado filtrar? En fin, ya sería hora de que PSOE y PP. se pongan de acuerdo y lo solucionen de una puñetera vez! Damos pena con este adunto.

user Miquel | Hace más de 5 años

Quina incoherència. Va ser molta la gent que va propiciar un canvi polític perquè els autoritarismes de formes militars no tornessin a succeir. Si no hi ha unitat d'acció haurà estat un fracàs i Podemos ho haurà d'explicar molt bé. D'altra banda, parlar de carreteres tercermundistes és una falta de respecte i falta de mires brutal. Només fa falta passejar-se pels caos circulatoris de les carreteres dels voltants de Palma o Eivissa (per quedar a prop) per entendre la perversió del llenguatge

user Xec | Hace más de 5 años

S'ha de tenir en compte una cosa per no caure en l'opinió inconscient, que és la que dirigeix el populisme. Sovint es comparteixen informacions sobre els costs de canviar el projecte, però s'amaga el cost d'acabar-lo tal com es plantejà inicialment, com si amb quatre plogudes més d'acabés de formar com un esclatasang. El cost no seria gaire diferent d'una manera i d'una altra, i si els partits del govern es van fer fotos amb els antirotondes abans de les eleccions és perquè sabien que la majoria no les volia veure ni en pintura.Ara toca cridar s'atenció a la desesperada, cosa que preocupa molt, com si s'ho veiessin molt negre: no aconsegueixen que el poble de Menorca els identifiqui, com si passa a altres bandes, com el partit que defensa el model de desenvolupament respectuós amb el paisatge i, per tant, cerquen un altre mercat. Si ara volen rotondes com aquesta, és molt bo de fer: es presentin al 2019 amb aquest punt al programa, però no la defensin amb el vot dels antirrotondes.

user Sr Crack | Hace más de 5 años

Que lo dejen así, como monumento a la inutilidad de los políticos y hasta que se legisle para que los políticos se hagan responsable de sus malas decisiones, que los responsables paguen los gastos de su construcción y de su derribo. A ver si los inútiles, incompetentes, vividores y aprovechados se lo piensan antes de dedicarse a la política.

user Germán | Hace más de 5 años

Que pasa con el informe? Hay que hacerlo público!!!! En todo caso, se han retrasado las obras cuatro años, para ahora estar en el mismo punto, con todo lo que significa, carretera tercermundista, peligrosa, lenta. Falta poco,en Mayo hay que cambiar esta inacción del Govern del Pacte.