user Maria | Hace más de 12 años

Indiganda guapa... es meus estudis els paga es meu papà, sa meva mamà i es meus padrins amb els seus imposts... Si tu no tens fills a sa pública, tranquil·la que els teus imposts van a pagar s'escola de nins que no tenen sa sort com jo de tenir una família que paga imposts. Gràcies a tu companys meus com en Miquel que no té pare o na Susana amb es pares a l'atur poden estudiar! Me'n recodaré d'això quan sigui gran i tengui sa sort de pagar imposts per poder pagar les vostres pensions i residències! :)

user mikel | Hace más de 12 años

indignada :es problema que ara tenim no es d'un partit progressista que no a sabut arreglar el gran desastre que var començar l'aznar i companyia, la culpa la te els retalls contra la cultura,educació i sanitat de l'actual govern del pp, atentant una altre vegada contra el poble i els seus drets.per que no retallen el seus sous? per que mos roban cada dia que poden i no tornan els doblers ni son castigats? el progres com dius tu no varen retallar mai en educació ni sanitat

user XAVIER MOLL I NADAL | Hace más de 12 años

Pensaba que el Ayuntamiento de Santanyi era el unico de toda Mallorca que tenia superavit...... eso es lo que venden siempre en todas la elecciones.... Bessos desde Londres. Xavi

user indignada | Hace más de 12 años

Maria, guapa, tal com dius "l'escola pública és patrimoni de tots" i per això em nego a pagar per a que ganduls hi perdin el temps durant anys i panys a les seves aules. Tú estudies a l'escola pública gràcies als impostos que JO pago, per tant, més respecte a tots els que trevallem per que TÚ i altres com TÚ puguin gaudir d'una educació de qualitat que et dona la oportunitat de tenir una carrera universitària. Hauries de saber que si els teus professors volen seguir cobrant el sou, TU no pots tenis cal.lefacció i que NO és un problema del PP, és la herència que ens ha deixat un partit progressista. Ojalà haguèssin guanyat ells les eleccions; (encara que en dos mesos hauriem tingut unes anticipades, clar); m'encantaria veure cóm s'apanyarien ara. Però crec, sincerament, que van jugar a perdre perque sabien el que sel's hi venia a sobre, no és vera? Maria, abans de xerrar amb els adults de tú a tú, convé que t'informis de cóm són les coses. És un consell gratuït; igual que la educació que estàs rebent.

user maripaz | Hace más de 12 años

TIENE LA CONSELLERIA DE EDUCACION CALEFACION??? SEGURO QUE SI

user En Joan | Hace más de 12 años

A todos estos profes-progres-quejicas-manipuladores de niños y niñas (emplean seres inocentes para manifestar sus fines políticos-sindicales) les pediría que refexionasen sobre su "lamentable" situación y lo comparasen con los MILLONES de trabajadores del sector privado que vamos a trabajar todos los días sin calefacción, con pocas vacaciones, horas extras gratis, ninguna "semanita blanca" ni "dijous bó" ni vacaciones por Navidad, Semana Santa" ni "viajes de estudios" "actividades ecologistas" etc etc.Que reflexionen bien y que se enteren de que son unos PRIVILEGIADOS en nuestros ojos.

user fox@ | Hace más de 12 años

Poca vergüenza tienen los profesores y directiva del colegio, en vez de dar clases, aleccionan políticamente a los alumnos y los utilizan como instrumentos políticos...

user Maria | Hace más de 12 años

Idò perquè surt el conseller dient que tots els instituts tenen calefacció? Això no és manipular l'opinió pública? nosaltres només volem que se sàpiga la veritat!!!

user enjoanquanvarribar | Hace más de 12 años

Batualmonsereno! A estudiar he dit! Recristo bendito de demanar ¿Qué sou? ¿Uns pedigüeños? Que no veis que hi ha molta gent molt mes necessitada que voltros, que ho passa molt malament i que no te ni per menjar. Au a estudiar o fer feina! Els joves sou els primers que heu de aprende el que significa responsabilitat, esforç i sacrifici. ¿Que no veis el que ha passat just al davant de s'Institut a la residencia per a la gent gran? Si vos heu d'abrigar mes vos abrigau mes i deixau de fer es paperet de ninetes veciades. Ja sabeu allò de: "No et demanis que pot fer el teu pais per tú, demana't el que pots fer tú per el teu pais" JFK dixit Berlin anys 60.

user PERROFLAUTA | Hace más de 12 años

Política als instituts m'encaanta!!