user Espanyolquin | Hace más de 12 años

El dia dels FETS, a IB3 retransmeteren la lectura de la Carta de Poblament en directe, però, les senyeres quatribarrades què onejaven al costat de l'oradora apareixien a la part superior del monitor com si fossin la bandera espanyola. QUINA VERGONYA. Volem cinema en CATALÀ a IB3. Volem Infornació no manipulació. Hi tenim DRET. Sóm majors d'edat i tenim lletra. SERVIDUM. Això és el què xerrau, llenguatge de servidum de possessió. Quina olor, eggg!!!!

user Espanyolquin | Hace más de 12 años

volia dir no deixen transmetre TV3. Ni l'Andorrana.

user Espanyolquin | Hace más de 12 años

Cadascú agafa els rols què vol. Aquest fòrum hi ha molt de arruixar rojos i separatistes, però, només són uns analfabets funcionals de la seva llengua. No respeten ningú, i més a més hi tenen interessos €. En Bauçà desprotegeix la Llengua, IB3 i deixen transmetre TV3, ni la valenciana i, NOSALTRES, la meva família crec que com espanyol en tenc dret. Si vosaltres no en voleu no ponyigueu.

user adèu | Hace más de 12 años

sensa por, siàu qui sòu, siàu qui sóu..

user Miquela | Hace más de 12 años

Llei Orgànica ESTATUT D'AUTONÒMINA Article 3. 1. La llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, tendrà, juntament amb la castellana, el caràcter d'idioma oficial. 2. Tots tenen el dret de conèixer-la i d'usar-la, i ningú no podrà ser discriminat per causa de l'idioma. 3. Les institucions de les Illes Balears garantiran l’ús normal i oficial dels dos idiomes, prendran les mesures necessàries per assegurar-ne el coneixement i crearan les condicions que permetin arribar a la igualtat plena de les dues llengües quant als drets dels ciutadans de les Illes Balears. Article 4. 1. La bandera de les Illes Balears, integrada per símbols distintius legitimats històricament, serà constituïda per quatre barres roges horitzontals sobre fons groc, amb un quarter situat a la part superior esquerra de fons morat i amb un castell blanc de cinc torres enmig. 2. Cada illa podrà tenir la seva bandera i els símbols distintius propis, per acord del Consell Insular respectiu.

user Miquel | Hace más de 12 años

Esperdenya, escrius amb faltes a propòsit? Genial, aprendran a escriure. Cervell no s'escriu amb essa.

user Esperdenya | Hace más de 12 años

Genial, la SENYERA, no representa cap institució, grup si no annexam un afegit; un Grif amb fons verd, per exemple. La senyera no porta cap afegit. ÉS LA DE TOTS. A sa Pobla de Uialfas, anam a pregar a LA mare de Déu i, nadam amb sa ma a LA mar. No nadam amb sa ma a sa mar, ni pregam a sa mara de deu.

user Espanyolquin | Hace más de 12 años

Veig que hi ha gent poblera que pensa amb una llengua (dit llengo com ego), i xerra en cinc volcals espanyoles castellanes de Mallorca. La SENYERA quatribarrada que s'estén pels quatre punts cardinals: des del sud de França, Andorra fins als sud de València; d'Aragó fins a Maó, en cada un dels pobles oneja LA SENYERA. La senyera és el codi de pensament i de totes les comunicacions privades i públiques (entès, xerrat, llegit i parlat) de la nostra GENT. La gent que té SENY, té SENYERA. Si, si si si, la SENYERA és el símbol de la llengua (dit llengo) i de la CULTURA que es trensmet dels pares i padrins als nadons. Si, si si si, és la de TOTS els què l'hem apresa. Podem xerrar, llegir, escriure i, pensar, tenir SENY, en moltes de llengües. I els vostros fills, quantes ne parlen? Poblers, que no vos ENGANIN. No tenen lletra. Fan vergonya al nostre BEAT (il·luminat de SENY) R. LLULL. No s'atreveixen perquè no tenen vergonya d'ofrendre la SENYERA DE TOTS. I, si tan Mallorquins sou, a veure que de vosaltres pot xerrar pollençí i binissalamer a la vegada?.

user un español mallorquí | Hace más de 12 años

Menos mal que en La Puebla toda via queda algo de señ comunistas y catalanes ARRUX, en La Puebla siempre habian sido normales, no afluxis BATLE.

user tito | Hace más de 12 años

MUY BIENNNNNNNNNNN