user Jordi | Hace más de 12 años

No tu escrius es catalá que queda molt distant en es mallorquí, i lo que sobra en aquestes illes sou es catalanistes que feis oi en es rei porc. Vos han engigat de Valenci, Aragó, Balears, i vos engigarán fins i tot de Catalunya.

user SonoSona | Hace más de 12 años

Sou més curts.... DEL PP MAI DE LA VIDA PERÒ ROJA TAMPOC!!!!! Que sou de curts de veres, me posau malalta! etiquetes, etiquetes i més etiquetes...Jo vaig votar NUL SENYORS! NUUUULLLL (SEMPRE NUL!!!) Això és ben cert...on no n'hi ha...no en cerquis...

user toniarro | Hace más de 12 años

Pere, el catalán no es sinónimo de independencia, pero lo que no es muy lógico ni normal, es que en la manifestación y Homenaje al Rey Jaime I, y la Festa de l'Estendard, en las que estuve, no vi ni una sola bandera mallorquina, solo había esteladas independentistas y gritos de som catalans. Los que si blandían banderas baleares y españolas eran los balearistas a los que los catalanistas insultaron y lanzaron pintura y alguna piedra, vamos una lección de democracia, educación y amor a su tierra.

user antirrojos | Hace más de 12 años

Para "SonoSona", jo le votat, i per dolent que te paresqui en José Ramón, més beneit me pareixia en Xisco, o Francesc Antich com vos agrada dir es catalanistes, quina vergonya de pacte de retrocés, vull dir de progrés(?)

user SonoSona | Hace más de 12 años

Jordi...mallorquins com tu són els que precisament hauríen de partir. Ets ben curt de mires, sí senyor...a veure si anam a escola i aprens a escriure bé aquest mallorquí que tant defenses...me fan vergonya aliena i llástima les persones tancades de ment a causa de la seva ignorància, la mateixa que té el vostre president "torero español". Jo escric és mallorquí (dialecte del català, mateixa llengua), català, castellà, anglès, i una mica de francès. I tu?

user SonoSona | Hace más de 12 años

Realment en Joserra..no us crea un rebuig brutal?? Jo el veig i pens: aquest home amb aquestes pintes de "torero repeinao de la españa profunda" és el nostre president? sincerament...quin fàstic, quina vergonya...i l'ha votat tot cristo...

user Jordi | Hace más de 12 años

Sonosonatalana, aquí defensam sa nostra terra, sa nostra llengo i es nostro pais, (la seva llengua) a Catalunya, es catalá es tan forasté com es vasc o es gallec, molt mes nostro ès es castellá que es catalá que mai ha estat llengo nostra ni mai heu será. ¡¡ARRUIX!!.

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Jo ho tinc bastant clar i es ben senzill, resistència estil Gandhi Si vull anar a veure un acte i surt algun polític, parlant en castellà m’aixecaré i me’n aniré a n’és bar fins que acabi, i en començar sa música o el que es faci tornaré, si em fa ganes. Si comença en castellà me’n vaig i no torno fins que hagi acabat i si fa com n’ Isern i comença en mallorquí i després canvia m’aixecaré i partiré en es moment en que canvií, mes igual si es a un teatre, a un poliesportiu o al mig del carrer, per sort ningú em pot impedir això. A qualsevol lloc oficial demanaré que m’atenguin en mallorquí, i si no el saben que cerquin algú que ho sàpiga perquè jo no em mouré d’allà fins que no ho facin, no pregonen que tothom será atès en la llengua que vulgui? idó a complir, i si no tenen medis o funcionaris que els cerquin. Si algú em demana alguna cosa en castellà l’única contesta que li faré en castellà será la pregunta de quant de temps du aquí, si du menys de un any no tendre inconvenient en contestar-li en castellà, emperò si en du mes senzillament li contestare en mallorquí. Si algú que no es vol integrar a la terra que li dona teulada i pa em vol fer parlar el castellà haurà de mentir abans, ja que inclús els mes “tutups” amb un any poden aprendre el mallorquí. I si això ho féssim molts en lloc de cridar i tirar coses crec que resultaría molt mes efectiu, i els gonellistes i els que pretenen que Mallorca torni a funcionar com una colònia en poder dels espanyolistes radicals es quedarien sens poder aferrar-se a res, que es el que volen per crear polémica i seguir enganant a quatre babaus ignorants. Per aquesta tropa es fácil dir “ves que malos son los catalanistas que nos quieren anexionar” (confonen llengua i política) o també “no respetan que hemos ganado las elecciones (pretenent fer creure que tots els vots del PP son per aquest assumpte i no per l’econòmic, i oblidant intencionadament que la seva majoria absoluta l’han aconseguida amb el vot de 1 de cada 4 votants).o el genial “iba en el programa electoral” (també hi anava el que no pujarien impostos i es el primer que han fet i aquesta tropa no diu ni piu, clar que molts d’ells son xotets de cordeta) Arguments d’una solidesa asombrosa no?. Si s’ha de protestar no hi ha millor forma de fer-ho que el que tothom visualitzi que un grup molt nombrós castiga aquestes actituds, especialment les dels nostres representants que també ho son malgrat ho oblidin, i no just dels seguidors d’en Delgado i dels nobles del culo Balear (Sir culo Balear), el millor es fer patent el nostre despesi, i deixa sols, a aquests “tiparracos”, allà ells amb la seva vergonya, si es que en tenen. I esta ben clar no oblidar el que están fent aquests pijo-madriletas engominats la propera vegada que ens demanin el vot, i si als radicals espanyolistes i els gonellistes no els hi agrada que se’n vagin a porgar fum.

user SonoSona | Hace más de 12 años

Gràcies Pere. Algú amb cervell que opina per aquí. Jo m'estim més callar-me, no me basten les paraules per expressar lo trists que em semblen els cervells minúsculs de faixistes avorrits que hi ha per aquí. Efectivament, qui no la vulgui...AIRE! podeu partir en voler tots aquells que tant poc estimau aquesta terra, la seva gent i la seva llengua.

user david | Hace más de 12 años

Para estar informado de todo sobre alimentación: noticiariodenutricionysalud.blosgpot.com