user Fart de tot | Hace más de 12 años

A Mallorca si-Cataluña no:Enhorabuena,no dejas de asombrarme,sigue así,puede que alguno de estos que han estudiado con la ''ESO'' y que no conocen la historia de su país,aprendan algo,aunque sea intentando contrarrestar tus argumentos.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

josé,però si franco odiava els escritors,els dictadors el primer que fan és censurar els escritors i els va prohibir la llengua catalana també,mes o menys com tú.quan xerres de nacionalistes radicals ja saps que dius no?cada matí en deus trobar un al mirall de ca teua.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

"Por favor" i el baleàric va neixer de part natural o cesària?per cert sembla molt es català,potser que quan van arribar al segle XIII els catalans,sa gent que hi havia els sarrïns els hi devien mostrar baleàric als catalans....interpretació,si més no curiosa,a i sobre el castellà,home açò son peres d'un altra paner,el castellà va neixer quan el big bang,ho talvegada avans hi tot,segur que rouco varela ens ho podria dir,potser es la llengua de Deu i no ho sabem....."por favor, ves a cagar"

user jose | Hace más de 12 años

esto es nacionalsmo radikal katalufo......son como franco....

user el polluelo rojo | Hace más de 12 años

A estos pollos ya les conozco, se llaman de apellido chacón, calvo, montilla, perez, sanchez, perez....y reniegan de sus padres, que verguenza...

user Eestif | Hace más de 12 años

No sabia que hubiese tantos escritores en la isla.

user He tapat el cap als gonelles | Hace más de 12 años

Val més deixar fer tota aquesta gent. No són més que uns fascistes analfabets, i no sols del Català, que tanmateix no entraràn en raó. Ens diuen renegats a noltros i ells defensen aquesta entelèquia de "Llengo Báleà" en Espanyol. Ara bé, el que hi perdrà de veritat serà aquest diari que veurà com sa publicitat li va b,aixant per mor déls que escriuen disbarats i animalades sense cap tipus de contro.

user porfavor | Hace más de 12 años

l´amo Balears t´ una llengua mes antic que el Catala, es el Balearic . EL CATALA i el CASTELLA "SON DE ELLOS". Va neixer el Balearic abans que el Catala. I el Castella va neixer abans que tots dos.

user l'amo | Hace más de 12 años

miope i els escriptors de teròl,almeria o saragossa en quin idioma escriuen?Aquests també ha deixat al marge les seves cultures?per cert, veig que quan dius "lo nuestro"deus voler dir "lo de ellos"perque sa nostra llengua és sa catalana,sa castellana és la d'ells.

user porfavor | Hace más de 12 años

Tiene toda la razón el Borrego, Tanta independencia y lengua "Que antes era dialecto", para que los politicos hagan su mini nación y chupar mas del bote.SEÑORES TENEMOS 17 DUPLICIDADES, GASTAMOS IGUAL QUE 17 PAISES en 1.Y De una cultura" Mallorquina" que ha pasado a ser querida y voluntaria de aprender. A ser Impuesta. Mallorca "lo conquisto Un rey de la corona de Aragon" Y la lengua Catalana no tiene, ni 300 años de antiguedad.Mirad los catalanes que tienen Mossos d escuadra , Policia Local ,Guardia Urbana,Guardia CIvil, Policia Nacional ,5 POLICIAS en gastos. Luego quieren Poder Judicial propia. Educación propia.. Y asi les va. Y nos va a ir a todos.Luego hay que pagar al Gobierno autonomico, al Gobierno Central Y el Gobierno Europeo.