user el comisario | Hace más de 12 años

Lina!!!!!!!!!!!!!!!! como buen mancorin me gustaria verte colgadita a ti pero no dejaria que llegaras al suelo dejarte colgada hasta que los cuervos que quitasen trozo a trozo hasta llegar a tu fin. nos veamos al cielo.

user inquisidor | Hace más de 12 años

Patricia!!!!!!!1 menos mal que no vivimos en 1812 porque seguarmente asi como eres los mancorines estariamos apreciando verte sufris una tortura de la "SANTA INQUISICION" Ojala llegue ese dia bsos

user corb | Hace más de 12 años

Grasis Sant Antoni i Sant Pau per els vostres comentaris, i a qui estima Mancor i ses seves tradicions. VISCA MANCOR !!! VISCA EN RASPUTIN !!!

user mancorí | Hace más de 12 años

Veo que el sheriff de Mancor tiene muchos santos a su alrededor que le protegen y que de tan iluminados han quedado cegados ante la evidencia. La cuestión es muy simple, nadie discute que Rasputín esté bien cuidado en su vida cotidiana, pero, por muy bien cuidado que esté, su participación en esta celebración no se ajusta a la normativa vigente sobre la tenencia de animales domésticos o amansados. En definitiva, la ley no permite atar con una cuerda a un animal, que encima sufre de cataratas y, por si fuera poco, se cae desde el campanario al suelo al soltarse de la cuerda a la que estaba atado. ¡¡¡Sobrán los argumentos!!!

user Sant Antoni | Hace más de 12 años

Que es de trist que un mancorí critiqui ses costum des seu poble!!! Si tu ets tant mancorí com dius saps tant be com jo que en “Rasputín” no se li fa cap mal. Si la baixada del corb es tractés de maltractament, el corb no hagués viscut mai fins al 34 anys, considerant que la mitjana de vida d’un corb amb llibertat es de 20 a 25 anys, tan malament no el daven tractar els seus amos i el poble de Mancor que visqui fins a 34 anys. M’agradaria que deixéssiu en pau el poble de Mancor, la seva gent i les seves costums, perquè no estam maltractant cap animal, simplement revivim un fet que es la “Baixada del corb” que antigament es feia a tots els pobles de Mallorca i ara només es fa a Mancor. Respecto les vostres opinions, però el corb te ales amortigüa la baixada i no es el mateix que si tirassim una porcella del campanar per avall i caigués amb un tutup (xerrant amb bon mallorquí). Ara voldria fer un suggeriment a la Sr. Carmen Rojas: quantes persones es moren a l’any abans de cumplir els 34? , no consideres que es més necessari evitar la fam en el món; que son molts els nins que no arriben a cumplir els 3 anys degut a la desnutricio, antes que no anar a "tocar es collons" a pobles on no es posen amb ningú i gaudeixen de la seva cultura i tradició sense maltractar cap animal!!

user mancorí | Hace más de 12 años

¡Que dejen ya al pobre animal tranquilo y pongan en su lugar alguno de los "cuervos" que metidos en política sacan los ojos al pueblo!. ¡¡¡A ver como le sienta!!!

user Sant Pau | Hace más de 12 años

Pareix mentida tanta comèdia per un doi d' aquest, jo vaig estar una bona estona amb en Rasputín abans de s' amollada i més d' un pic l' aixecaren de sa corda i s' aguantava ben bé, allò no fou res més que mala sort, un susto que va fer passar pena a tots es mancorins! Lina, si fos una tradició, jo m' hi tiraria d' un arnés adaptat per una persona des des campanar (perquè amb lo que s' aguantava es corb era més que sufuicient, no siguis ridícula (i no te fiquis o no te demanen...)) Jo crec que lo únic que estau fent ("protectors d' animals i plantes") és tocar es nassos a tot Mancor, hi ho teniu ben aconseguit a n' això. A veure si abans d' aturar-vos a n' aquestes tonteries vos fixau amb mals "de veres", que cada dia se destrueixen una superfície equivalent a dos camps de futbol de bosc amazònic (on s' hi troben millons d' espècies autòctones) per fer mobles d' IKEA, entre molts altres casos. Això sí que és fer mal. AHH I NO MOS DIGUEU QUE TORTURAM UN POBRE CORB (QUE NO EN TÉ RES DE POBRE) PERQUÈ ÉS MÉS ESTIMAT QUE CAP ALTRE ANIMAL A MANCOR. I SI EN VOLEU UNA PROVA, PASSEJAU PER MANCOR I VEUREU QUE HI HA QUALQUE "COTXO" QUE DUU AFERRATINES DE'N RASPUTÍN I TOT. AUAU, A PIXAR I A JEURE.

user Maria | Hace más de 12 años

Que unidos estas mancorins cuando se os critica una realidad. Más valdria que defendierais vuestro entorno, era un pueblo bonito y con encanto. Hoy todo es cemento. Y por favor no digais que se vayan que bien que besabais el culo a los foraneos hace unos años cuando les vendíais vuestras herencias

user Magdalena | Hace más de 12 años

Pareix mentida, mai m'hagués pensat que hi havia tanta gent curta pel món. És increible, tant d'insults i tanta comèdia, JA BASTA!!! Mancorins i mancorines deixau aquesta tropa d'incults, no val la pena perdre el temps amb gent com aquesta. Visca en RASPUTIN!!!

user Mancorina | Hace más de 12 años

Martina, no necessito cap cervell el tec ben moblat,val més estar dins una cova i no veure aquestes coses. No vaig per la vida insultant els altres, simplement dir que hi ha coses més importants en la vida, i si molesten les tradicions que hem de fer, fácil no vengueu. Podeu estar ben segurs que els Mancorins 100% estimam molt a "Rasputín". Una salutació