user ipuntopelota | Hace más de 12 años

S'objectiu dels polítics hauria de ser treure-nos dels embolics, de sa crisi, generar empleo, i unir es poble. I què fa? enfrontar als mallorquins amb el tema de sa llengo, què volem? una bomba atòmica o la pau? què vos diu es vostre cor? mallorquí, menorquí, valencià, català... teniu tots constums i família a la que alimentar, sigau feliços i és clar que ha de ser un requisit. Es frit mallorquí i que n`és de bo i totes ses seves varietats el de matances, el de sang, el de rates (poblé) i variat.

user Andrés | Hace más de 12 años

El catalán fué impuesto por los políticos. No existen ni han existido ni existiran los mal llmados paises catalanes. Si no se nos reconoce, al igual que el valenciano como lengua propia, mejor renunciar a una lengua ajena e impuesta. Hay una "persona" que dice a chicho Lorenzo algo sobre cimoncelli. Quizá lo dijo en mal momento, pero con todo el acierto del mundo y si no ves mas que futbul, no hables de otros deportes. si es necesario, lo escribo también en Balèá.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Ses nostres arrels son catalanes i es nostres avantpassats,sa nostra cultura i sa nostra llengua des de fà més de set-cents anys,i jo n'estic molt orgullòs.Catalunya és um poble extraordinari.Els espanyols,amb el PP al devant sempre tocant els collons,a valència quasi han acabat amb sa nostra cultura i ara volen fer-ho aquí.Illencs,no voteu partits nacionalistes espanyols!!!espanya ens roba,i a més ens extermina com a cultura diferent a la castellana,primer ens ha dividit i no ho hem de permetre,una agressió a valència és una agressió a la meva cultura,i a lleida o eivissa...si anèm junts no podràn.Tots aquests que diuen defensar balears no son res més que renegats al servei de castella i espanya i ens volen allunyar de catalunya per atracar-nos més a espanya.

user tofolcagondena@gmail.com | Hace más de 12 años

Día a día es governants de Baléàs han estad agafand medidas per implanta sa llengo propi de Cataluña a sa nostra comunidad, emb so fi de fe desaparexe sa llengo Mallorquína-Baléà, y a basse de dobbés per evità "Sa mort d'es catala", o sigui,a base de subvencions per estendre sa llengo catalana, perque es pobble se resistex, ja qu’es evident que lo catala en llog de progresa, esta en procés de torn ...à arrera. Es millons d'euros que san contabilisat per sa proyeccio de sa llengo y cultura en catala, son dobbés trèts de ses necessidats reals de ses nostras islas. Emperò no vos preocupêu tant es catalans: sa traició de certa gent, intercaland paraulas catalanas a n’es séu xèrra isleñ (perque fa progre), lis esta fent es jog, per lo que poc a poc intentaran que morí sa llengo mallorquina-baléà, emperò sa catalana esta sentenciada a sa derrera pena. Ells matéxos eu diven y lis fa po perque s'acabaria es mana de dobbés. Sa pèrdua de subvencions ja les ténen asustads (pobrets d'ells), ja fa massa tems que cobran millons de dobbés per imposarmos una llengo y una cultura que no es sa nostra.

user ciutadà mallorquí | Hace más de 12 años

MOLT BÉ SR. BOSCH. El Sr. Pasto declarà que es català es es nostro idioma pròpi y es sa basse de sa cultura mallorquina, ademés de passarse a la torera sas promesas electorals fétas p’el Sr. Bauzà, creand un enfrentament entre dirigents d’es PP Baléà. Emperò gracis a Deu sa jugada no li a surtid bé, y es regidós Llorèns Bosch y Antoni Serverá han mostrad sas atxas. Li han dit ben cla que no pòren ignorà es programa electoral emb so que sa varen presenta a ses eleccions, y lo milló de tot es cuand li a dit "ME SENT MALLORQUÍ Y ESTIG DISPOST A DEFÈNSA ES REGIONALISME Y SAS NOSTRAS TRADICIONS" Axí sa xerra Sr. Bosch, Baléàs necessita polítics que tenguin ben cla que noltros volêm xèrra es mallorquí-baléà y que per res volêm sa cultura catalana, que per axò tenim sa nostra.

user justa | Hace más de 12 años

queridos mallorquines no os engañéis bauza quiere terminar con el catalán y el mallorquin osea con las raices de este país y soy de fuera pero quiero amo esta tierra

user Xarnegu | Hace más de 12 años

El elemento ese que dice que no quiere expresarse en "catala" pero sí en "mallorquí", que lo demuestre escribiendo sus comentarios en mallorquín. Así, por lo menos dejaría de destrozar el castellano con cada uno de sus comentarios. Flaco favor nos hace a los castellanos empleando tan mal el idioma una persona a la que se le llena la boca de defensa de lenguas, culturas y zarandajas similares. La primera defensa es que aprendas a escribir en castellano y no nos avergüences con esas demostraciones de incultura y de meterte donde no te llaman. Los maketos y xarnegos a Maketonia y a Xarnegonia.

user Farfollas | Hace más de 12 años

Y algunos exhibiendo sus frustraciones personales atribuyéndose los éxitos de sus hijos. ¡Contentos los deben tener!.

user Bossot | Hace más de 12 años

Chicho Lorenzo, calla sa puta boca, que no te volem escoltar. Sempre aprofitant sa repercusió des teu fill per sortir de sa cova. Que ja l'hi has fet bastant de mal. I encara m'enrrecord dels teus comentaris després de s'accident den Simoncelli... oportunista!

user gripos | Hace más de 12 años

Aquets ja ténnen la nòmina assegurada..encara que parlin com nosaltres, les convé hablar el castellano...no fos.cose...que....covarts....