user ciutadá malorquí | Hace más de 12 años

Ja fa molts d'ans que petim s'afronta d'es politics a n'es pobble Baléà, cuand sense referémdum varen aprova un estatud d'autonomía que mos fa de llengo catalana, llengo que sa majoria de polítics ni siquiera saben xerra. Fa plorera senti xerra a gobernants que dónenn sa sensació de vole xerra en catalá y lo que fan es destrossa tant es Mallorquí com es catalá. Fan una mescladissa emb paraulas cat ...alanas espigoláyas, que no ahy ha Déu que les entenga. Un Estatut, per altre part, d'es que se incumplex s'article 14, que diu: "Las modalidades insulares serán objeto de estudio y protección". ¿S'ha vist cualca pic un comunicad oficial, un anunci oficial emb aquestas modalidads?. Aquí, catalá du y pu com per altre part se demostra emb sas oposicions convocadas, que s'han recurrid en contra per s'alt nivell de catalá eczigid. Y que porêm dí de s'OCB que se proclame defensora de sa llengo y cultura Baléà. Si, axò diven ells, cultura Baléà. Per favò, sa cultura a defènsa no es sa catalana, es sa MALLORQUINA - BALÉÀ y sa llengo a enseñà es sa nostra, se quem xerrad tota sa vida, una llengo milenari feta p'es pobble a lo llarg d'es temps com es sa llengo Mallorquina. Fins cuand em de peti aquesta afronta tant d’es polítics com de s'Obra Cultural Baléà?.

user Mallorquí | Hace más de 12 años

El ciutadà de Mallorca, fes el favor de escriure bé. Després a casa teva llegeix o xerra com tu vulguis, però per favor, escriu bé. A Madrid diuen Madriz, pero ho escriuen amb "d". A Sevilla diuen caza, pero ho escriuen amb "s". Una mica de cultura. A més, com és que el 100% dels Gonelles són més franquistes que na Bordiu? aix, que se os ve de lejos!!! És tan difícl acceptar que un és mallorquí, viu i pertany a la comunitat de les Illes Balears, xerra mallorquí i que la seva llengua és el català? Ben igual que el cordobés que viu a Córdoba, pertany a Andalusia, xerra el cordobés però la seva llengua és el castellà!! Qui no ho entengui o no ho vulgui entendre és perquè té uns interessos ocults anti-mallorquinistes.

user DRAGU | Hace más de 12 años

Ciutadà mallorquí, en que idioma escribes? de donde lo as sacado. Del señor de los anillos,es así como hablan los elfos,quizás los trolls. También cabe la posibilidad que lo hayas inventado tu,no se...

user DRAGU | Hace más de 12 años

Los mallorquines que reniegan del catalán(mallorqines renegados)no son tantos,eso si meten mucho ruido pero son pocos y cobardes,animo esta la tenemos ganada.Visca els països catalans

user Margo | Hace más de 12 años

Els balears som catalans!!..., si clar, i els extremenys son andalusos.... i els austriacs son.....alemanys!!!!

user ciutadà mallorquí | Hace más de 12 años

Tot cuant enrevolta sa questió de sa llengo catalana a Baléàs (y deim d'aquí perque és lo que conexêm), s'ha de mira, també, desde sa perspectiva económica, facto moltíssim important a s’hora de valora s'imposició que estam patint. Es una sangría continuada d'es dobbés públics, per manteni sa parafernalia: multitud de revistetas en catalá ¿una a cada pobble?, queno se venen ni sa majoría se lleggessen, un diari de Palma completament subvencionad que casi no se ven, normalisados, professos, traductos, comissaris, cursets y entidats majós y ménos que viuen parássitariament de "la llengua", campañas de publicidat institucional única y esclusivament en catalá, suplements de diaris subvencionads emb sa condició d'esta escrits en catalá, resumind, mils de personas que viven de "la llengua" y mils de millons de pessetas invertids en sa fantasía de que es Baléàs som catalans, dobbes sustrets de lo que s'hauría de dedica a resoldre o mitiga sas necessidats reals de sa pobblació. Es día que s'aturi es maina (maná), s'acabará sa burricia catalanista y sa nostra llengo tornará a n'es seu esplendo.

user Nas Catalina de Plaça | Hace más de 12 años

Si no els mostram ses dents, aquest Govern aviat canviarà el nostre himne, i el lloc de La Balanguera tendrem En Pep Gonella.

user extremadura | Hace más de 12 años

No conozco a nadie de Manacor, soy peninsular, acogido por las islas,con amor, hace, 50 años, no se escribir la lengua de aqui,pero TODO MI APOYO a la gente que lucha por lo suyo.suerte, amigos.

user bel bover | Hace más de 12 años

Si no es avui, será demá, peró com diuen per aquí les arrels, son molt profundes..haurán de portar un bòn càvec.els que no ens estimen...molts d`anys a tots.i sort..que ens fará falta.

user Montse Varderi Rosales | Hace más de 12 años

Lluiteu per la vostra cultura i la vostra llengua, demaneu signatures segur que Catalunya signarem per ajudar-vos. Tots junts podrem!!!