user FGG | Hace más de 12 años

Molt bé! Per fi tornam a lo que SEMPRE havia estat tradició. ara hi anaven 4 rates. Els dimonis a Sant Antoni. Ara "Aiguafoc". I tot el Passeig mirant. No com aquests anys. Els socialistes són MOLT CUTRES!

user Mb. | Hace más de 12 años

flamarada: monpare va néixer l'any 1936, i la meva padrina ja xerrava de veure focs artificials quan era jove, perquè s'han d'excloure "per cultura" i els dimonis s'hi han d'incloure? Jo pens que tot té el seu lloc i el seu moment i pels dimonis ja n'hi ha d'altres, a mes 300.000€? vaja una animalada de doblers, m'agradaria saber quan va néixer la cultura dels dimonis què costava al poble.

user alto y claro | Hace más de 12 años

Yo este año si voy a venir a palma a ver los fuegos y a cenar cosa que con los dimonis no hacia por que si no estabas delante o bajo los fuegos no veias nada, ahora veo el porque de tanto alboroto de los dimonis claro se llevaban mas de 300.000 ers, como les debe picar.

user aguila | Hace más de 12 años

con el dinero que se van a gastar podrian hacer suplencias en emaya, consell, govern, asi no abria tanta gente en el paro

user emprenyada | Hace más de 12 años

Fora aiguafocs que no estam per aquestes despeses no hi ha tantes deutes idò que començin per eliminar coses innecesàries que els pobres m'hos hen d'estrenyer un ou

user flamarada | Hace más de 12 años

Supòs que si el que es vol es que vol es un espectacle que es vegi des de tota Ciutat, ja va bé l'aiguafoc, però crec defenestrar l'atiarfoc és una cossa a la cultura (una altre) no deixar participar als dimonis a les festes de Sant Sebàstià, que també atreien gent. A Palma els darrers anys, d'una forma o una altre, hi havia tres correfocs, s'atiarfoc, sant Canut i sant Joan, per ara els dos primers estan esborrats del mapa i segurament sant joan també caura del calendari, és una llastima.

user JJ' | Hace más de 12 años

Esos 300.000 € se repartían entre collas de dimonis de la isla. Lo que se gaste ahora se va íntegro para valencia, que por algo son de "los nuestros"

user jiloca | Hace más de 12 años

¡Bravo! Es un espectáculo que me gusta mucho. Más que lo de los dimonis.

user MAITENA | Hace más de 12 años

Así ayudaremos a los "pobrecitos" valencianos que también lo están pasando muy mal, y con el ahorro pagan los "trajes" de los choferes y ordenanzas. Si está tooo pensao!

user una de poble | Hace más de 12 años

si vull veure dimonis i foc me'n vaig a Sa Pobla o a Manacor que allà sí tenen sentiment i són grans festes de foc, fum i dimonis. Me pareix molt bé la tornada de l'aiguafoc, així aprofitaré per voltar per Ciutat, veure l'espectacle i quedar a sopar!