user Angel Hermida | Hace más de 12 años

Je, Je, hay que ver como añoran "la noche de los cristales rotos", si es que les rascas un poco el barniz catalanista y sale lo mas puro del nazismo.

user Jaume | Hace más de 12 años

A Mallorca, mallorquí i castellà. I a qui no li agradi, porta!

user juan ferrer | Hace más de 12 años

es terrible que tanto h.p. vaya suelto por estas tierras de mallorca

user Anselm | Hace más de 12 años

Estic d'acord! Fora subvencions an es catalanistas! Mol d'añs a tothom!!!

user Pena | Hace más de 12 años

Joan, jo també som mallorquí, i com molts més que no pensen com tu. Ah, i encara sort que fas servir la primera persona del presenent d'indicatiu de verb ser: som i no "soc".

user Pena | Hace más de 12 años

Dóna-li, Joan! Ja està bé! Aprèn una mica d'educació, et fa molta falta; però no facis ús de la nostra llengua per donar unes ordres que només surten de la teva imaginació.

user uno mas | Hace más de 12 años

Ni paisos catalans ni nada.Mallorca es cataluña y punto.Con el catalán y el ingles a Lleida,Sineu y por todoel mundo.Con el catalán y el castellano a Lleida,Sineu,Honduras,Venezuela,Andalucia,Guatemala y un poquito más, bilingues si ingles y catalán.Te escribo en castellano "pa que mentiendas ozu"

user Joan | Hace más de 12 años

Pena, jo som ben mallorquí.

user Joan | Hace más de 12 años

Jesusgonzales, mira de posar alguns signes de puntuació més ja que el teu text és mal d'entendre. És perfecte que no tenguis cap problema que es dirigeixin a tu en català o la nostra modalitat mallorquina! Però, a qui no li vagi bé, cap pega: sa vostra espanya és molt gran, segur que a alguna comunitat autònoma plenament espanyolista i monolingüe us acolliran. Aquí, català.

user Pena | Hace más de 12 años

Ai, Joan! Quin mal li estàs fent als de les Illes Balears. No és insultant que es demostra la veritat, és donant raons històriques. A mi m'agrada fer servir el català / mallorquí. Però tenim un Ramon Llull que només va estar a Catalunya de pas i per necessitat per traslladar-se a Avinyó. Suposo que tampoc t'interessa la figura del Rei Jaume II de Mallorca. La nostra "Memòria Hitórica i Cutural" (de les Illes Balears) és més profunda del que vos imaginau tots els que parlau de catalanisme. No són els castellans de Castella, sou vosaltres, els catalans de Barcelona (sí, de Barcelona), els que destruïu la nostra cultura. Em fa molta pena que uns pocs mallorquins (molt pocs) estiguin donant aquest exemple, insultant i menyspreant. Analitzant bé, els que vénen de Catalunya són també "forasters" si ho analitzam utilitzant vostres mateixos "cristalls".