user vs | Hace más de 12 años

Sempre m'ha semblat curios que els organismes publics no se refiin de la medicina publica pels seus empleats. Tot plegat, aixo no hauria de sorprender-me a la vista de tants d'alts carrecs que envien els seus fills a l'escola concertada. "Consejos vendedes y para vos no tenedes".

user EL CLUB DE LA COMEDIA | Hace más de 12 años

Esos funcionarios que no quieren ir a la seguridad social como todos,caraduras quieren un seguro privado para poder ir a consultas privadas y hospitales como CLINICA ROGER,POLICLINICA etc fardones si quereis privado pagaoslo vosotros CAROTAS.

user ¡Haaaaalaaaaa! | Hace más de 12 años

¿Y por qué no decapitar a todos los funcionarios?. En las mentes obtusas de algunos que justifican la corrupción, seguramente figuran los funcionarios como principales culpables de la crisis, del paro, y de la inmigración. Tan poco nivel es para echarse a llorar.

user cocorel | Hace más de 12 años

Enhorabona al Batle i a l'Interventor també, atés que segur que ha informat favorablement aquesta mesura, en defensa de la legalitat i favorable a la reducció del dèficit. bona iniciativa, ates que unicament se beneficien uns funcionaris i habitualment els de carrera, que en molts ajuntaments, per rutina i avalats per aquests convenis, se donen de baixa mesos sencers, cobren el cent per cent de la nòmina i no passen mai pel control d'un tribunal avaluador de metges a efectes de comprovar si les malalties, amb caràcter general les depressives, se podrien medicar, reduint l'absentisme laboral, que també provoca més despesa ja que s'han d'incorporar funcionaris interins i per tant incrementa el deficit públic. s'haurien de revisar per tots els ajuntaments i seria una bona mesura, fruit de l'igualdad davant la llei en tot el que fa referencia a drets efectius dels antics funcionaris, dels nous i del personal laboral, que molts ni saben que tenen en el costat companys gaudint d'aquests privil.legis pagats pels contribuyents.

user Paco | Hace más de 12 años

"un subdit" lo qu dius no és cert, perquè jo som familiar directe de funcionari d'ajuntament, i no m'han pagat mai seguro privat....a més això és un abús, no un privilegi. A més, sa gran majoria de funcionaris són mileuristes o poc més...sempre són els primers afectats pes retalls ( tan de sou com de DRETS) i són es que mai defrauden a Hisenda, estan supervigilats. A n'aquest país sa sol·lució no es eliminar beques i subvencions, sino mirar bé en que es gasten. Per exemple, me pareix increible no haver rebut mai una beca d'estudis complint els requisits acàdemics, quan hi havia companys de carrera que la rebien i els seus pares tenien més ingressos que els meus....

user Devora | Hace más de 12 años

Ara sa culpa serà una altra vegada des funcionaris per haver-lis pagat una assegurança privada. Futbol, toros i bregues entre ells. Curtets, més que curtets!!!

user Un subdit. | Hace más de 12 años

No tant solss l'ajuntament de son Servera, es a tots els ajuntament que pagan el seguro privat als familiars directes dels funcionaris.A l'ajunament de Campos tambe els hi paguen el seguro priva.Aixo fa oi, tants de privilegis i llavors no tenen dblers per posar llums de nadal. Au venga que ja en tenim els collons plens de funcionaris i els seus privilegis. Ulleres, dentista, medicines, i tantes altres coses que els ciutadans els hi pagam de la nostre butxaca. JA ESTA BE.

user DKNY | Hace más de 12 años

Hay que respetar los derechos de los que se acogieron legalmente a mantener la asistencia proveniente de la MUNPAL, PERO ESO SI,EL AYUNTAMIENTI TIENE CUATRO AÑOS PARA REVISAR LOS ABUSOS DE CHAMPUS, COLONIAS, CEPILLOS DE DIENTES Y OTROS MEDICAMENTOS QUE NO TIENEN COBERTURA DE LA SEGURIDAD SOCIAL ( A.S.S.S.)aLCALDE SI QUIERES HACER LAS COSAS BIÉN PON A TRABAJAR AL INTERVENTOR Y A RECUPERAR ESE DINERO QUE DE MANERA ILEGAL, SE HA PAGADO EN MEDICAMENTOS Y OTROS QUE ESTABAN FUERA DE LA COBERTURA DE A.S.S.S

user Cala millor | Hace más de 12 años

para luego el alcalde robe todo son una manchas d cabrones no ai dinero ni para la calle principal donde esta ese dinero ??? uff manchas de chorizoz LO mejor de todos eske en cala millor con este tiempo no ni dios señor tiene 4 camarero de dnde sale ese dinero??? venga porfabor señores abris los ojos

user tito | Hace más de 12 años

muy bien,pèro a todos,con nuestros impuestos NO pagar estas chorradas,la sanidad publica es muy buena para todos