user independència | Hace más de 12 años

IN, INDE, INDEPENÈNCIA!!! VOLEM DEIXA DE SER ESCLAUS DELS ESPANYOLS JA!!! D'AQUÍ POC QUAN SIGUEM POBRES PERQUÈ JA ENS HAN XUCLAT TOT I SIGUEM NOLTROS QUI NECESSITEM AJUDA JA VEUREU COM ES REFEREIXEN A NOLTROS COM A UN PAÍS EXTRANGER!! INTERESSATS!!! TOT L'EXPOLI FISCAL QUE HEM TINGUT DURANT ANYS PER SER SOLIDARIS.. JA M0AGRADARIA VEURE A JO COM MADRILENYOS I ANDALUSOS SÓN SOLIDARIS AMB NOLTROS!!! INDEPENDÈNCIA JA!!!

user os | Hace más de 12 años

Sa societat espanyola és sa més paleta d'europa, i amb molta diferència. Cosposos enlluernats per coses tan banals com una camiseta de color vermell o un borratxo a qui anomenau rei. Intol·lerants, capquadrats i racistes. Encallats en tòpics i premisses de segles anteriors. Sa Llengua no és toca, si treus ses arrels d'un arbre, mor. Si treus ses arrels d'un poble desapareix i açò és el que pretén aquest govern balear, fer desaparèixer el poble balear. Suïcidar-se. Per convertir-lo en un poble espanyol, sotmès a sa corruptela d'un rei corrupte. Houston, no t'exaltis, que no hi ha cap problema resolt. Ses pretensions etnocides del PP no seran tan fàcils de dur a terme.

user Houston, problema resuelto. | Hace más de 12 años

VIVA ESPAÑA!!! Vaya nivel! "p..a españa"! Me encanta que perdais los estribos, insultando y degradandoos haciedo alardes de falta de inteligencia. No os preocupeis. la mayoria a hablado. Y ha dicho PP. Así que ya podeis patalear lo que querais. España volvera a tener la identidad y poder que tuvo y que cuatro falso iluminati como vosotros pretendeis disgregar. La unidad hace la fuerza y la division la debilita. Es màs, de la riqueza linguistica de la que alardeais( catalan, vasco, gallego,etc) solo sale la division y debilidad. Pero como estais tan ciegos, tan ensimismados en dividir y dividir que habeis casi conseguido que España se disgregue, que desaparezca el ejercito. Francamente, estais para que os encierren en un manicomio. I sí soc Menorquí de molta honra, pero primer me sent espanyol. O tú quan ets a un païs estranger dius que ets de Menorca? Se te quedarà cara de tonta si no dius que ets espanyola! Que no ho veis? Es que només de pensar-ho, me feis sentir vergonya aliena! Te diria que me sent mes menorqui que tú perque mai deixaré que importeu es català barceloni a Menorca. I sino fitset amb es 375 vost que va consegui E.R. Perque no t enganyis, es se unica pretenció de la Generelitat de Cataluyna i es seus quisons com tú. Pensant ho be, jo diria o que ets catalana o ets una menorquina que com a moltes es li han rentat es cervell quant heu sortit a estudiar a Cataluyna. No vos culp per no tenir fortaleza suficient i haver assolit que sa vostra identitat menorquina perdures intacta. Quan un es jove, es molt facil que l' influencin. Cataluyna nomes vol aconseguir ses seves Illes. I aço no passarà mai, mentres hi hagi gent a Balears amb dos dits de front com el Sr.Gornés. Visca "España"

user Er Maquea | Hace más de 12 años

Gracias a Bauza por terminar con tantos años de radicalismo, un saludo

user p..a españa | Hace más de 12 años

a p...catalunya,esteis be voltrus per xerrar de colonialisme i demes tonteries subnurmal

user emma | Hace más de 12 años

Sembla mentida que hi hagi menorquins que reneguin de sa seva cultura,llengua i sentiments no ho entendre mai. Visca Menorca i paissos catalans!

user Como Hitler, sí señor | Hace más de 12 años

Como me alegra ver los "maquetos" (un maqueto es un forasterot, que dicen en Mallorca) de cada vez se van alineando más a lo que son: Nazis. Una lengua, una raza, etc.. así empezó Hitler señores, sin querer reconocer diferencias en su propio país, viéndolo como algo negativo y quitando de enmedio todo lo que no fuese ario. Muy bien, me gusta que los que habláis de respeto mostréis realmente qué sois: Nazis. Per cert, si al català només és la llengua de Catalunya, el castellà és només de Castellan, no?? "a ver que contestan los maquetos a esta pregunta"

user Carlos P. | Hace más de 12 años

Ya era hora de sufrir el radicalismo político independentista de los pancatalanistas en nuestras islas, durante los alrededor de 40 años de franquismo hemos convivido con nuestras lenguas baleares y el castellano sin ningún problema, sin perder nuestra cultura, costumbres y tradiciones, hasta que han llegado esta chusma con sus esteladas, pegando a viejos, insultando a la policía y a la gente de aquí (balear-española). Gracias PP de un español-mallorquín

user P...A, CATALUNYA... | Hace más de 12 años

A sa colla de catalanistes. Avorriu hasta es mes tonto! Que pasa? Que no vos basta MULTAR PER ROTULAR AMB CASTELLÀ , d INVENTARVOS SA VOSTRA HISTORIA, de tractar a sa gent d ignorant. Basta ja d'es vostros discursos ocult d anexionisme a Cataluyna. Perque a Menorca mai sa xerrat es catala standard que esteis intantant inculcar. Que no volem xerrar com es de Barcelona!! Que no ho enteneu?! Es menorquí te lo de català, lo que te es català de castellà. I si voltros voleu es català com idioma perque te cuatre diferencies llingüistiques vers es castellà. Pues, aqui ho teniu. Que ben clar estar que es menorquins tambe tenim diferencies llingüistiques i no vulguin aceptar sa normalitzacio catalana. Per aço ja ens estimam mes xerrar castellà. Sebre xerrar castellà bé i esforçarse a xerrar engles i altres idiomes internacionals( que jo sapi es català fora de cataluyna no el xerri ningu) es una decicio INTELIGENT i no te que veure res en fer sa pilota a ningú. Es un benefici personal i de tota sa Nació Espanyola! Que sou de rucs i fascistes. Voltros deis que a Europa es castellà no es important (MENTIRA! Com se pot viure tant a espatlles a sa realitat i esser tant hipocrita) . Pues, imaginau el català quina me...da d importancia pot tenir a Europa. Vamos, que feis pena, pero de veritat. Als Andorrants els hau pogut sometre o a ells els hi ha interessat, pero Balears es sent Espanyola, vos agradi o no! Aixi que molta sort amb sa vostra insuls i esteril intent de col-lonitzacio catalana de ses illes. Se vos ha vist es plumero! No ho conseguireu. VISCA ESPAÑA!

user paco | Hace más de 12 años

Las dos lenguas deben funcionar sin problemas y a la vez, sin ser privilegiado por saber una u otra. Lo que si es una verguenza es que nuestro PIB sea en un 70% del turismo y los jóvenes no tengan ni idea de hablar inglés y menos un segundo idioma, eso significa analfabeto en Europa. Miremos mas para fuera y no hacia nosotros...