user Marie France | Hace más de 12 años

Estic alucinada llegint tants de desvarats tant sols perque demanam IES Sant Marçal....utilitzar els fills? d'aixó s'hauria de parlar moltissim, crec que no teniu a on aferrar-vos. Venga deixar-vos de "chorradetes" i anem per feina. Marratxi necessita dos instituts més aixó no ho pot negar ningú. Bones festes i Bon Any per aquells que tenguin la conciencia tranquila (jo, per exemple)

user Bel Mestre | Hace más de 12 años

Gràcies pel suport, sobre tot a la meva veïnada!!

user laura | Hace más de 12 años

Trob que alguns haurien de deixar de banda excuses polítiques i envejes. Sigueu des partit polític que sigueu els que no tenen IES són els vostres fills. Crec que alguns haurieu de valorar un poc més el que teniu, i sobretot un AMPA que es mogui per els interessos des vostros fills. I per suposat, anar tots a la una. Quin és el model que estam mostrant als nostres infants? Soc mestra i vos puc assegurar que moltes escoles donerien el que fos per aconseguir aquestes "festes renoueres" i tenir un AMPA com aquest. Bon Nadal!

user M. Antònia | Hace más de 12 años

Enhorabona pares i mares que reivindicau un institut públic per a tots els infants i joves del nostre municipi. Cada vegada tenim més força els moviments associatius i de la ciutadania independents dels partits polítics, que també fan la seva feina, però evidentment amb una ideologia determinada. Endavant tots junts cap a un ensenyament públic de qualitat que és el que garanteix el dret a l'educació en igualtat de condicions i d'oportunitats. Endavant, jo també hi seré! Visca la terra!

user Dolors | Hace más de 12 años

No os preocupéis, los políticos son conscientes que el IES es vital en Marratxí. Todos los esfuerzos realizados han sido beneficiosos. El color político no importa cuando el motivo de discusión es una obviedad que deseamos todos.

user Bel Mestre | Hace más de 12 años

Maria Flor, si volguès un lloc a les llistes del PSM, crec que ja el tendria, de totes maneres ara el demanaré. Ja et vaig dir l'altra vegada que Beleta únicament ho poden dir les meves amistats i com pots suposar tu no estàs a la llista. Has d'educar millor als teus fillsssss!! procura que no es deixin incitar per les coses que ells no hi creuen, que tenguin criteri propi, es el més importanttttttt!. Molts d'anys per tu i pels teus fills. Ah!! si vols un lloc a la llista del PSM ho puc demanar, que trobes?

user com? | Hace más de 12 años

Maria Flor: Festetes renoueres? ? si, si i jo que m'ho crec que ets na Maria Flor, buh, buh, buh! Fantasma!

user Margalida | Hace más de 12 años

Bono, bono .... quina quantitat de desbarats !! Voltros anau escampant la vostra misèria humana, mentres tant, noltros seguirem demanant l'institut que correspon al nostros fills i filles. Vos pareix tan greu com per haver de menysprear als assistents al acte reivindicatiu? Quina poca sensibilitat i quanta ignorància !

user salvador | Hace más de 12 años

Ara m`ha telefonat n`Obama, i m`ha dit..tranquil Salvador, la llengua d`una comunitat autónoma, no crea una crisis mundial,son altres coses que la crean..ai..m`en vaig a dormir tranquil..nosaltres els balears,no hem creat la crisis mundial, parlant un idioma oficial...ai dèu mèu..quina alegria...

user maria flor | Hace más de 12 años

Aiii beleta... tu només cerques un lloc a ses llistes del psm. No sé com no estàs empegueida de incitar a nes meus fills a que venguin a ses vostres festetes renoueres