user maria | Hace más de 12 años

Salvemos lo poco que queda,en mallorca.

user Toni B. Campos- Sa Ràpita | Hace más de 12 años

Anonim, a la majoria, si l'hoteler se fa ric o no ens importa ben poc. El que ens importa és tot allò que de positiu el poble en traurà si es fa (llocs de feina i ingressos), i evitar allò que de negati ens vandrà si no es deixa construir l'hotel (indemnitzacions que haurem de pagar entre tots). Si l'hoteler guanya doblers i al mateix temps dóna un profuit al poble, que indubtablement el donarà, ojala que en guanyi molts de doblers l'hoteler, que aposta haurà arriscat el seu capital. per la mava part i la de molts de campaners, podem baratar, cap per cap, això tan guapo que tenim i que només ens costa doblers per la infraestructura hotelera de qualsevol municipi costaner. A que no trobarem cap municipi que ens ho canvii? Això que tenim només serveix per pagar i no tenir per a que els altres que sí tenen venguin a aprofitar-se i a disfrutar-ho de franc. S'ha acabat! A les armes!

user Anònim | Hace más de 12 años

Basta de miseria, crec que vas equivocat. Efectivament, com diu en Tià, convendria que nos vos deixassiu enlluernar, que els únics que es faràn rics a costa del vostre territori seran els hotelers, ningú més, i sinó temps al temps.

user Basta de miseria | Hace más de 12 años

Tià Puig, fes es comptes a ca teva, que de ses herbes molles ja saps que en fan. Del què és ben hora és que la gent de fora de Campos deixi de dicidir des de fa 30 any el que hem de fer o no hem de fer aquí. Ja està bé de compixar-mos! Si a tu te va bé creure aquest rollo que contes, a la majoria no.

user Campaner-rapiter | Hace más de 12 años

Si se ha votado a unas opciones que defienden eso lo mas normal es que cumplan con lo prometido. Ya basta de condicir este país a la ruina por hacer lo "políticamente correcto". Si a media docena de "ecolojetas" con su plaza de funcionario asegurada para toda la vida no les gusta, pues que se jodan, que somos muchos los que no tenemos trabajo y no podemos pagar más impuestos para manteneros. Es mas, si estos 4 egoistas que todos tienen su xaletarros en lugares idílicos privilegiados. Después de 30 años parasitando y perjudicando el municipio de Campos, empieza a ser asqueroso lo que se le hace a nuestro municipio. Está bien cuidar l naturaleza, pero antes hay que asegurar el pan de las personas. Iros a tomar viento con vuestras idioteces

user Tià Puig | Hace más de 12 años

Trob que es campaners no hem d'enlluernar-mos, no hem de deixar que mos enganin i mos embatumin s'enteniment, prometent feina i doblers a balquena que llavors, tanmateix, no són més que propaganda de venedors mentiders d'especulació. Mirau de mantenir, conservar i millorar allò que mos fa especialment bons, i que es nostros fills ho puguin viure i tocar d'aquí a molts d'anys. Amèn.

user Anònim | Hace más de 12 años

És una pena veure tants de comentaris a favor de la construcció de l'hotel. Anau al Port d'Alcudia o a Calvià, tenen un munt d'hotels i tenen sa mateixa crisis. Creis que amb un hotel a Campos tot es poble tendrà feina? Un poc de vista per favor. El que passarà es que un hotel donarà lloc a altres hotels, a noves carreteres, a parcs temàtics, a sa destrucció de Sa Ràpita. I desprès, estareu orgullosos de ses fotos que ara mostren de ses platges des vostre poble, o plorareu i estareu arrepentits del que heu fet? Pensau un poc, estimau un poc més el vostre poble.

user TomeuCabrer | Hace más de 12 años

Els que estimeu el que queda de sa nostra illa podeu votar a http://actuable.es/peticiones/salvemos-sa-rapita-a-construccion-un-hotel

user Bel Ferragut | Hace más de 12 años

Si Margalida Obrador, efectivament, tots volem conservar ca nostra. Tota la raó tens. No vulguis per als altres el que no vols per a tu. O vius dins una mata tu?

user hartos | Hace más de 12 años

¿hay alguna abanderada pesemera de Campos que tiene un chaletarro en rustico donde antes era todo vegetacion y que ahora va de antitodo? ¿verguenza? ¿hay una abanderada pesemera antihotel en sa rapita con familiares que han construido decenas de chalets y ni siquiera han pagado a sus trabajadores?