user D'moni | Hace más de 12 años

L avida te enseña muchas cosas de uno mismo i de los demas, cuando una persona no se entiende con nadie donde esta el mal ( en todos los demas , no ) en uno mismo , per tant aquest Pep Amengual dur el dimoni dedins

user campanatera | Hace más de 12 años

Encara que a primera vista, sigui un acte totalment antidemocràtic, crec que hauriem de saber el que ha passat exactament aquest darrers mesos a dins l'ajuntament, qui realment no ha respectat el pacte. Pens que el temps col·loca a cada un al seu lloc. Ara els del PSOE tenen l'oportunitat de demostrar que sense els del PSM pot anir millor. Ànims!!!

user campanater | Hace más de 12 años

4 sous menys q no haurem de pagar!!!

user J. Mir | Hace más de 12 años

I així mateix aquest betzol va tenir tres regidors?

user Campaneter | Hace más de 12 años

Na Margalida té molta comandera i el poble no l'aguanta, es sereno vol sou i cadira, per no haver de tornar a escola, i es poble no el vota. Les dues vegades que ha estat batle ho ha estat amb els vots dels regidors del PSM. No poden aguantar que els regidors del PSM facin feina i ells quedin enrere, per això sa revisteta del PSM els va emprenyar tant, perquè ells no la poden fer. Ara sa policia tornarà ser un cristo, perquè faran lo que voldran, sa basura tornarà ser un descontrol, etcetera. Es sereno té un complex d'inferioritat impressionant, sap que no té cap autoritat (perquè no té vots, a les generals en perderen prop de 300) i per això s'ha convertit en autoritari... I ara què? A pactar amb el PP, que és el que sempre heu volgut?

user Matxucambo | Hace más de 12 años

A la fi un socialista intel.ligent! Aquests del PSM només entenen es garrot. Saps si per Campos en Paco Blasco hagués fet el mateix amb so boano de'n J.J. i es pocavergonya des de sa Parada.

user Toniel·lo | Hace más de 12 años

Si, si, que se donin una ma PP i PSOE, són exactament el mateix, uns venuts que són els culpables que les Balears hagin estat saquejades per l'Estat espanyol any rera any. Però per molt que ho intentin mai aconseguiran derrotar a l'esquerra sobiranista d'aquest país. Sempre hi serem, i donarem molta guerra.

user aranam | Hace más de 12 años

jo veig molt be que el PP els doni una mà ara als del PSOE... mentres treguin aquestes cuatre sangoneres del PSM ja va be...

user Campanetera | Hace más de 12 años

MBCP: Llegeixes els diaris???? Perque crec que els que ens arruinat i robat son aquesta gentusa que hi ha hagut fins ara!! On son tots aquests doblers de duete que tenim?? Perque jo no vec res!!

user Rupit | Hace más de 12 años

A ben fet!!: El PSM és la força més votada a Campanet. Això de donar oportunitats a altres ho han de dir els ciutadans a les urnes, no aquestes maniobres antidemocràtiques i traidores aprofitant que se té sa batlia -tot i ser els menos votats-. Si vols que governin uns altres el que has de fer és votar-los a les eleccions