user escolta de París | Hace más de 10 años

Justícia, això és el que demana Campos. Podem discutir molt, però tot el temps que ho feim (ja fa més de 30 anys) la majoria de campaners (que no són senyorots) segueixen igual de putejats. Estic ben content de sentir parlar de tren, ja que pareix que aquest tren famós només pot anar de Manacor per amunt i mai no es parla d’arribar a Campos, o a Ses Salines, o a Santanyí. Tampoc no es parla de millorar (i mira que ho demanam) les connexions de transport públic de Campos amb l’Hospital de Manacor, un nou hospital per al Migjorn… n’hi ha tants de projectes que ens agradarien… Però no ens enganyem! Tot això són necessitats, projectes bons, no compensacions! Les compensacions són una altra cosa, les compensacions és allò que necessita Campos per poder autosubsistir sense ajuda de ningú ni haver de plorinyar, ni fer pus llàstimes. Pel que fa als doblers de la construcció, aquest equip de govern (encara no fa un any i mig que hi som) els ha trobats tots gastats… TOTS! Fins i tot els aprofitaments de les urbanitzacions que en lloc de cobrar-los en terrenys per fer-hi escoles, centres de salut, etc., l’anterior consistori els va cobrar amb doblers i els va gastar. Tant és així que fa més d’un any que ens hi pegam per trobar uns terrenys per poder cedir a la Conselleria per fer una escola nova, i cada vegada ens acostam a un propietari i sap que necessitam aquells terrenys com el pa es fan valer de tal manera que ni somniant podríem comprar-los; igual passa amb el dipòsit d’aigua potable que dóna subministre als municipis de Campos i de Ses Salines, perd més de 500 tones diàries d’aigua… i per arreglar-lo s’ha de buidar i això significa deixar sense aigua Campos, Sa Ràpita, Colònia de Sant Jordi,Ses Covetes i tot fora vila; tampoc no hi havia previsió i hem hagut de comprar un quartó de terra a preu de canari jove per poder-hi construir un nou dipòsit que quan estigui en funcionament ens permetrà poder buidar el vell i poder-lo arreglar; en voleu més d’exemples? Les portes de l’ajuntament estan obertes i nosaltres a la disposició de qui sigui per donar les explicacions pertinents i demostrar les nostres paraules amb els documents respectius. Que s’espatllava la fesomia del poble, estant a l’oposició tots els grups que ara governam avisàrem dels problemes i conseqüències que el creixement urbanístic descontrolat provocaria. I les primeres víctimes són les persones que han vengut a viure en aquestes finques noves, conviure amb obres en marxa o abandonades pels seus constructors, amb trossos d’urbanitzacions inacabades i sense recepcionar, amb zones verdes sense dotar, i pensant que els podríem oferir uns serveis que per la manca d’ingressos i per la quantitat d’hipoteques que tenim, aquest ajuntament tristament no els pot oferir. Clar que és trist, però que ningú dubti que el temps posa cadascú al seu lloc.

user escrt girl | Hace más de 11 años

Usted ha hecho algunos buenos puntos de allí. Hice una búsqueda sobre el tema y encontró la mayoría de la gente estará de acuerdo con ultimahora.es

user buy anabolics | Hace más de 11 años

Exactamente donde puedo encontrar esta plataforma Weblog particular?

user dubai escort girls | Hace más de 11 años

Su placer de entender ultimahora.es. Los artículos anteriores, es bastante extraordinario, y me gustó mucho leer tu blog y los puntos que usted ha expresado. Me gusta mucho en aparecer de nuevo sobre una base típica, después de mucho más en el tema. Gracias por compartir ┘ seguir escribiendo!

user guides in Saint Petersburg | Hace más de 11 años

Usted tiene ciertamente algunas opiniones y puntos de vista agradables . ultimahora.es ofrece una nueva mirada hacia el sujeto. saludos cordiales

user tonino | Hace más de 12 años

Amb aquesta firma qualque Ppolitic d'es Consell s'ha preparat un bon retiro....algú ho dubta??

user PP = Gaviotas sucias | Hace más de 12 años

Estaba cantado, con la llegada del PP vía libre.........y barra libre a la especulación.

user Marc | Hace más de 12 años

AGUJEROS!???? señor periodista - redactor , un poco de profesionalidad , se llaman HOYOS!

user Pinars i oliveres | Hace más de 12 años

¡Depredadores!

user Inconforme | Hace más de 12 años

Ojalá hagan pronto el campo de golf. El rechazo es por motivos políticos. Hay muchos ecologistas que quieren parecer flores y se quedan en capullos. Más zonas verdes en los cascos urbanos y mayor crecimiento vertical, que la aglomerción de edificios sin zonas verdes es la que daña la isla y el paisaje. Pero bienvenidos los proyectos que mejoran la isla como éste. A estos disfrazados de ecologistas lo que les duele es que vengan ricos a la isla. Pues que vivan los ricos y que todos lo seamos. Ya está bien de promotores de la pobreza para todos.