user INDIGNADA CON LA SITUACIÓN | Hace más de 12 años

DÍA DE LLUVIA,GOTERAS EN LAS AULAS.INDIGNANTE!!!

user Margalida | Hace más de 12 años

Amb la gent que només veu allò que vol veure i només escolta allò que vol escoltar és difícil entra en diàleg. Estic ben segura que a l'escola hi ha fills i filles de pares i mares de tots els colors, i les associacions de pares i mares ens representen a tots per igual, sigui quin sigui el nostre vot. L'únic que ens ha d'importar i preocupar de tota aquesta moguda, són els nostres infants. Si després s'han de demanar responsabilitats o no, ja es veurà. PER UNA ESCOLA PÚBLICA DIGNA.

user Anuska Moskatilova | Hace más de 12 años

N'arribaran a dir molts de dois!! Me fan pena tots aquells que es pensen que sa moguda del plenari te que veure amb amb la ideologia política de tots els que feiem renou. Silvia, guapa, fet-ho mirar...La tasca s'ha fet des de l'amipa del costa i llobera ja va començar la legislatura passada i els que estaven a la cupula del ibisec varen venir a l'escola un vespre a donar les explicacions pertinents, i no els varem convidar a cafè, ni a cap puro perquè fossin del partit que governava en aquell moment. I es suposa que els hi vàrem tocar les pilo... perquè eren més de les nou i mitja del vespre i la reunió no havia acabat. Vos ha quedat clar?? No se'ls va conviadar a sopar, la bronca també va ser sonada. Ala, estimats ppros que somieu amb el vostres angelets, que segur que no són els mateixos que els meus. Això sí, vos convé llegir més per saber que passa en aquest món, pq jo diria q no tocau gens ni mica de peus a terra.

user Bel | Hace más de 12 años

Tots i totes els que criticau que els infants anasin al plenari teniu la valoració NEGATIVA!!!

user marian | Hace más de 12 años

Crec, que aquest debat hauría d'acabar, el que està clar es que pareix que en lloc de defenssar els nostres fills s'estàn mesclant temes polítics,que fort!!!!El que està clar es que si nosaltres no arribam a anar-hi el PP vota en contra(ho vàren fer a totes les propostes de l'oposició) i ja tenim la Seu plena d'ous!!!!Així que un 10 per l'AMIPA del Costa i Lloberta.

user Jo també hi era | Hace más de 12 años

Aquí el que passa és que la màquina del PP ha posat als seus a escriure. Venga hombre! Mostrau el llautó!

user Bel | Hace más de 12 años

-- A na Sílvia, no tens ni idea del que estàs diguen!! Quan l'oposició a Marratxí ha volgut llevar la recollida de fems? quan l¡oposició no vol Pacs a Marratxí?, no saps el que dius!! Utilitzar els infants?, per el que dius, no coneixes res de res la nostre escola, no utilitzam els infants ni de conya, educam als infants amb esperit critic i opinió pròpia i per tenir opinió pròpia han de viure la realitat del seu Municipi, dur a un plenari del teu Ajuntament als infants es utilitzar-los? per favor, dur els infants a un plenari del seu Ajuntament es ensenyar-los a reclamar els seus drets i a fer infants compromesos amb el seu poble. No t' enteres de res!! Falta d'educació? ja em diràs quan hem faltat a algú? demanar una implicació a l'Ajuntament per aconseguir unes instal·lacions dignes per els infants, es una falta d'educació? per favor, agafa el diccionari de "LA REAL ACADÈMIA" i cerca la paraula educació, i procura xerrar quan estiguis més documentada! a fer bombolles de sabó!!

user mallorca5 | Hace más de 12 años

QUISIERA DESTACAR LA INTERVENCION DEL PSOE, DANIEL, CON EL QUE SE APRECIA UN TALANTE Y UNA FORMA DE OPOSICIÓN CONSTRUCTIVA Y SIEMPRE MIRANDO POR MEJORAR MARRATXÍ. EN LAS PASADAS ELECCIONES MUNICIPALES EL PSOE DE MARRATXÍ TUVO EL CASTIGO QUE SE LE MANIFESTÓ A NIVEL NACIONAL PORQUE EN LA LISTA DEL PSOE DE MARRATXÍ ERA Y SERÁ UNA LISTA COMPROMETIDA CON MEJORAR MARRATXÍ...EN LAS PRÓXIMAS CON DANIEL HACIENDO ESTA OPOSICIÓN CONSTRUCTIVA SEGURO QUE MEJORAN MUY MUCHO LOS RESULTADOS.

user Margalida | Hace más de 12 años

Francament, no entenc alguns dels comentaris que s'exposen. Aquí no estam per penjar medalles ni per donar o llevar vots a ningú. Tota aquesta moguda ve per una sèrie d'incompetències que obliguen a més d'un centenar de nins i nines a passar canocies mentre els que les han provocat i els que les han consentit estan ben asseguts amb el recolzament d'alguns de voltros. Que defenseu a un batle/batlesa, regidor/regidora per damunt del benestar de criatures me pareix indigne.

user Jo també hi era | Hace más de 12 años

El text integre de la intervenció que va fer l'Amipa al plenari se va aprovar per majoria absoluta a una assemblea general extraordinària multitudinària.