user usarytirar | Hace más de 12 años

Pues yo creo que ETA no tendría que dejar las armas sino usarlas entre ellos, todos menos cesc y algun otro estaríamos muy contentos.

user cesc | Hace más de 12 años

La història ens ha demostrat què,generalment els que anaven al costat de Deu,eren realment el dimoni,els causants dels assassinats més brutals i les actituts més deplorables.Per tant,qui ha d'agafar una cuera llarga?

user cesc | Hace más de 12 años

El problema és quan un es creu Deu,Superior i en possessió de la veritat absoluta.llavors,com s'està veien, el diàleg és impossible.La pau en un conflicte,no és questió de sort si no de voluntat.I en aquest cas, n'hi ha un que no la vol:Espanya.

user vsc | Hace más de 12 años

Un home pot, si cal, sopar amb el demoni, emperò amb una cullera molt llarga! Bona sort pel la pau de tots.

user cesc | Hace más de 12 años

En aquest sentit, és molt lògic que les primeres accions governamentals del senyor López fossin les pròpies d'un delegat del govern espanyol -que és el que és en realitat- i consistissin en la urgent espanyolització de l'educació i dels mitjans de comunicació públics. Però, tot i això, la violència s'ha acabat i els averanys electorals, amb relació al 2013, són més aviat nefastos per a l'actual aliança espanyolista d'Euskadi. Això explica que estiguin tan nerviosos davant del nou escenari i que es neguin a admetre que l'adéu a les armes d'ETA no té retorn. De moment, el govern espanyol ja ha rebut el primer revés amb el rebuig del Tribunal Europeu de Drets Humans al seu recurs contra la sentència que el va condemnar per haver vulnerat la llibertat d'expressió d'Arnaldo Otegi castigant-lo amb un any de presó per referir-se al rei d'Espanya com a "responsable dels torturadors".

user cesc | Hace más de 12 años

Què se n'hauria fet, d'ells, si Espanya no hagués anorreat aquells sons ridículs i inintel·ligibles que emetien al segle XV? El més probable és que encara anessin nus i que els eunucs es comptessin per milions, ja que les dones, luxurioses com eren al Tròpic de Capricorn, inflaven perillosament el penis dels homes per obtenir més plaer. Per sort, eren salvatges però llestos, atès que, com va dir aquell gran savi nascut a Roma anomenat Borbó, "Nunca fue la nuestra lengua de imposición, sino de encuentro; a nadie se obligó nunca a hablar en castellano: fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyo por voluntad libérrima el idioma de Cervantes".

user samoixanegre | Hace más de 12 años

Un asesino, lo es siempre, y no digamos del asesino a ultranza, que mata por convicciones, friamente, con predeterminación, ese, no se recompone jamas, no le importa nada la vida de los demás.

user JMA | Hace más de 12 años

“… y yo he querido que los ciudadanos españoles sepan … supieran y tengan muy claro que el Gobierno y yo personalmente he autorizado contactos con el entorno del Movimiento Vasco de Liberación …” (José María Aznar, 04/11/98)

user toniarro | Hace más de 12 años

A Cesc y cía. Que no tenéis ni idea de lo que pasa en las provincias vascas se nota, y no es que digáis tonterías lo malo es que os las creáis y os escuchen. Al igual que en Mallorca y otros sitios, unas minorías eso sí, muy activas y de risa que nos hablan de Países imaginarios a los que nos tenemos que apuntar por motivos culturales y de hablar una misma lengua, y nada más. El problema viene cuando te pegan un tiro en la nuca cuando no estás de acuerdo con la minoría de turno vamos pura democracia. Tienes que saber que los navarros no quieren oír hablar del país vasco, ellos son navarros y lo tienen muy claro, te admiten que son vasco-navarros pero de meterse de cabeza nada de nada, vamos como aquí, que somos baleares no catalanes.

user ruGALcabrón | Hace más de 12 años

ETA = Pena de muerte