user aina | Hace más de 12 años

si es treu el català jo eliminar el canal m'han arta aquests peperos

user candado | Hace más de 12 años

Lo mejor que podia hacer IB3 es emitir en lenguage sordo-mudos-ciegos, vamos cerrarlo a cal y canto y dejar de endeudarnos hasta las cejas como si fueramos ricos y nos sobrara el dinero.

user cesc | Hace más de 12 años

A juanito 2 "La propia ley de la televisión (IB3tv) indica que es un instrumento publico de cohesión entre las islas y defensa de nuestra cultura y lengua propia de la comunidad,(ÉS CERT,PERÒ SI ES CIUTADANS NO HO FAN?) no se puede saltar la ley así a la "torera"(LES LLEIS ES FAN I ES DESFAN QUAN ELS POLITICS VOLEN), las personas que defienden el castellano en nuestra tele, debieran en primer lugar avergonzarse de no entender el Balear con la de años que llevan viviendo aquí(ES QUE DIUEN DEFENSAR ES CATALÀ S'HAURIEN D'EMPAGUEIR DE RENUNCIAR A EMPRAR AMB NORMALITAT SA NOSTRA LLENGUA A CA NOSTRA), si lo que pasa es que no soportan nuestra lengua, es suficiente con que cambien de emisora. Para los nativos que siendo de aquí no defienden su lengua materna ya no se que puedo decir... me dan pena.(A JO TAMBÉ)

user cesc | Hace más de 12 años

Si el PP està tan preocupat per dur sa realitat d'es carrer a les institucions,perquè, al Parlament espanyol,del qual diuen que tots en formem part i a més contribuim,i no poc, a mantenir l'economia del pais,perquè el PP i psoe prohibeixen que ens puguem expresar en sa nostra llengua?Imposant es castellà com a única llengua,discriminant ses altres llengues de l'estat,açò si per a pagar si que ens volen.Adeu espanya.

user cesc | Hace más de 12 años

Qui no ha sentit allò de "hable cristiano!!"Jo tinc una llengua,que és amb la que he aprés a jugar,a fer amics,estimar i m'ha donat identitat.I aquesta és sa Catalana que fa més de set-cents anys que empram a Balears.Els de "Hable cristiano"van arribar a cops i empentes,igual que ho van fer a quasi tot sudamèrica,provocant crec que el genocidi cultural més gran de la història.però no en tenen prou,aquí ens continuen tractant com a colons,expoliant ses Illes al màxim per al seu benefici,i ofegant sa nostra cultura per a convertir-la en un ornament,on nomès l'hem d'emprar a casa i per descomptat sempre al costat d'una llengua superior,internacional com la seva.No és extrany el que fa el PP,és el mateix que es feia en la dictadura,de fet si no vaig errat aquest partit el va fundar un tal Fraga Iribarne individu que passetja amb tota impunitat,quan hauria d'haver estat jutjat per un tribunal penal internacional.

user Juanito 2 | Hace más de 12 años

La propia ley de la televisión (IB3tv) indica que es un instrumento publico de cohesión entre las islas y defensa de nuestra cultura y lengua propia de la comunidad, no se puede saltar la ley así a la "torera", las personas que defienden el castellano en nuestra tele, debieran en primer lugar avergonzarse de no entender el Balear con la de años que llevan viviendo aquí, si lo que pasa es que no soportan nuestra lengua, es suficiente con que cambien de emisora. Para los nativos que siendo de aquí no defienden su lengua materna ya no se que puedo decir... me dan pena.

user cesc | Hace más de 12 años

Safata d'en caldereta,si tú escriguessis en sa teua llengua i tots els de Ses illes que diuen estimar-se sa seua identitat,fessin el mateix,talvegada aquests sudaques i forasters que dius també trobarien útil i necessari utilitzar-la.S'ha de predicar amb l'exemple,com una d'Eivissa

user una d'Eivissa | Hace más de 12 años

Algun d'aquests s'ha mirat mai un llibre d'història, o d'història de la llengua?? In-Cre-I-ble! si es que davant aquesta colla d'"intelectuals" (i ho dic amb tota la ironia de que soc capaç) un se'n adona que de res val donar explicacions ni voler-hi raonar. Tot això ho dic per tots aquells mallorquinets que menyspreen fins i tos ses altres illes, erigint el mallorquí com a llengua indiscutible de les Balears i que no el saben ni escriure...perquè senyores i senyors de l'illa gran, els hi explico: una cosa és el que es pronuncia i l'altra com s'escriu...perquè sinó ni entre vostès s'entenien!...ara no em venguin a dir que parla igual un d'Algaida que un d'Inca o un de Palma. La segona pantuflada va per aquells castellano-parlants que menyspreen no sols una llengua i una cultura, sinó tota una societat!! Justament la mateixa que els ha acollit, on hi tenen les cases i en la que hi creixen els fills. Menystenen una cultura rica i meravellosa, herència de fenicis i cartaginesos, enriquida pel coneixement dels musulmans que ens poblaren i tocada per tants i tants segles d'història que ens han fet com som. La cleca més forta, per suposat, per tots els que ens anomenem Balears (tant és s'illa). Perquè ens deixam fonyar, vivim immersos en un complex d'inferioritat que ens fa tenir por ( i enveja) de com els catalans han sabut defensar llengua i cultura malgrat totes les crítiques del mon. Jo no me'n avergonyeix, me'n sento molt orgullosa de la meva terra, de la meva llengua i de les meves gents, que son totes les de les illes, les quatre! Perquè tenc un poquet de dos d'elles corrent-me per les venes i una gran estima a les altres dos pels moments que m'han donat. A, si, una bona clotellada per la Briggitte, que tant s'estima “la francia”, França a seques en castellà, i català i que per cert s'hauria de comprar ulleres noves perquè ja confon les ribes del Sena amb les parades de bus de Palma. Dit!

user The Joker. | Hace más de 12 años

De dónde vienes tan sucio forastero no te conozco no te puedes quedar ,te doy dos horas por salir del pueblo para que lleves tu télé a tirar ...!!!

user The Joker. | Hace más de 12 años

Si IB3 tiene que ser en castellano ,¿para que sirve IB3 ?Esto son Foresteradas !!!!