user un españolito | Hace más de 12 años

Sr Cesc, li escric amb sa seu llengua nativa perque veig que gent com vosted si pogués ens mataria a tos els que no pensam com vosted i aixó es el que em sap greu perque fa 36 anys que Franco morí i veig que vosted li va quedar sa seva llavor de maldat y aquest es el problema real perque no ens poguem entendre mai i li voldria fer saber que soc andalus que e viscut tota la meva vida a Eivissa i l'únic que he aprés dels eivissencs es que son molt respetuosos amb sa gent, com jo de fora i amb el meu respescte he aprés a parlar i escriure amb EIVISSENC no català com vosted vol m'he he donat conta que es molt rasista (Franquista).Que li vagi bé amb la vida.Visca Espanya!

user jjj | Hace más de 12 años

Y a ver si os aclaráis...lleváis décadas diciendo que el catalán está proscrito y perseguido y ahora soltáis perlas del estilo (sic):"nunca se había llegado tan lejos, forzando a nuestro pueblo a desobedecer la Ley para poder vivir con normalidad en nuestra lengua". Anda ya! Pesats!!

user jjj | Hace más de 12 años

Venga, a pedir subvenciones....Huy, no creo que os las den esta vez....

user tuta | Hace más de 12 años

Cesc,lo decía en tono jocoso. De ahí el símbolo ^^ . Que veo mucho estrés en este tema. Un saludo

user Flavio | Hace más de 12 años

A Antonio: lo peor de la ignorancia, es que a medida que se prolonga, adquiere confianza. Gente como tú son perjudiciales para la sociedad.No presumas de libertades, cuando lo que te adorna tiene más bien tintes dictatoriales.

user tvg | Hace más de 12 años

Perquè parlau de mallorquí i de castellà ? Quan per sa mateixa regla tampoc parlam castellà sino mallorquí també ja que es el nostre dialecte en qualsevol de les llengües , clar que hem de defensar el mallorquí però sense oblidar que és un dialecte del català per tant crec que tots hem de defensar el dialecte del nostre poble ,el mallorquí! Visca la terraa!

user Flavio | Hace más de 12 años

A Tomeu: Aquí no se trata de enemigos ni adversarios. Hablamos de proteger una lengua que por ser minoritaria, el mallorquin, hay que proteger con una ley de inmersión. Hablamos de cultura, no de prejuicios.Així que gonella, ja ho saps.Si la denominación de la lengua no fuera catalán las cosas serían bien distintas. Saludos

user Cesc | Hace más de 12 años

Tuta,apologia del feixisme?Als espanyolistes la democràcia us ve gran.

user tuta | Hace más de 12 años

Ya podría volver Paco...así os enterarías de lo que es bueno...^^

user cesc | Hace más de 12 años

Antonio:Que os vayais al pedo, catalanistas(L'ANTONIO CREANT UNES CONDICIONS IDÒNEAS PER AL DIÀLEG I L'ENTENIMENT ENTRE CULTURES DIFERENTS,LA ESPANYOLA(Antonio) I SA NOSTRA, SA CATALANA,ELLS FENT AMICS). Mallorca es española("POR LA GRÀCIA DE DIOS"DEIEN ELS NAZIS QUAN LA VAN OCUPAR,ARA HO DIUEN ELS DEL PP,ES CLAR AQUEST PARTIT EL VA FUNDAR UN D'ELLS,EN TOT CAS,EN DEMOCRÀCIA ELS MALLORQUINS N'HAURIEM DE DIR QUALQUE COSA, NO? y a mí me gusta más hablar en castellano,(SOBRE GUSTOS...) el mallorquín sólo cuando me da la gana y el catalán, nunca.(VEIG QUE EL BILINGÚISME NO FUNCIONA,VOL DIR QUE L'ANTONIO POT VIURE MONOLINGUE PERQUE "LE DA LA GANA"PER CERT CATALÀ I MALLORQUÍ ÉS EL MATEIX) Ya podeis quejaros lo que querais, somos muchísimos más los que defendemos poder expresarnos en español DE ESPAÑA, y en las urnas vamos a seguir pujando por nuestra libertad de idioma.(ELS NAZIS TAMBÉ VAN GUANYAR LES ELECCIONS,I VAN SER MOLTS ELS QUE L'HI VAN DISCUTIR A GALILEU,I NO PER AIXÒ TENIEN RAÓ,PUJAR PER IMPOSAR EL TEU IDIOMA A CASA DEL VEÍ,NO ESTÀ BÉ ANTONIO) Ya nos hemos hartado de vosotros. Y más os voy a decir, tanto asco os he cogido, que no pienso ir ni de viaje a Cataluña (LA TEVA SIMPATIA ENVERS EL CATALA ÉS HABITUAL ENTRE ELS ESPANYOLS,EL RACISME,LA XENOFÒBIA..ES PROPI DE POBLES INCULTS, TROGLODITES I AMB UN GRAN COMPLEXE D'INFERIORITAT,SORT QUE CADA COP N'HI HA MENYS DE TIPUS COM L'ANTONIO,ESTAN EN VIES D'EXTINCIÓ,COM LES CURSES DE BRAUS.)