user UIB absurda | Hace más de 12 años

No podemos ahora rasgarnos las vestiduras cuando esta universidad es una fábrica de parados, su presencia social es NULA (salvo para que se luzcan los cuatro listos de Sa Nostra), y por lo demás, una agonía de profesores poco eficaces y unos dirigentes movidos por el poder.

user pedropicapiedra | Hace más de 12 años

La UIB ya no sabe de dónde desviar más dinero para adelantar las nóminas. Respuesta: HACED ALGO ÚTIL E INVENTAD UNA MÀQUINA DE HACER BILLETES FALSOS!

user Ferran | Hace más de 12 años

Vaya , o sea que no sabeis como desviar dinero para las nóminas , pero si supisteis que hacer para aumentaros bastante vuestro salario , listos si sois , pero a joderse otros. Vaya plaga tenemos estos cuato años , peor que las plagas de Ejipto en época de Noé .

user Nadal | Hace más de 12 años

Quien voto al PP, ya lo sabe para noviembre, olvidaos de el , antisociales si son .

user Així no anam | Hace más de 12 años

¿Preguntador fa feina a la UIB? Ha estat la política de només mirar els aspectes positius i desqualificar les crítiques la que ha duit a aquesta situació. Gent com preguntador és la que enfonsa la UIB.

user soniam | Hace más de 12 años

Al preguntado: Ja he Emigrat a Alemanya des de fa un any i et diré el que passa aquí. Dir-te que les Universitats a Alemanya tenen un esperit UNIVERSAL ON TOTHOM TÉ CABUDA clar està, si ets valid. La UIB no està oberta a noves idees pq simplement no hi ha vies de comunicació. A Alemanya les Universitats i les empreses conviuen de forma quasi simbiòtica que permet un dinamisme i unes oportunitats que NO ofereix la UIB. SIMPLEMENT DIR-TE QUE LA UIB PRESENTA UN ENQUILOSSAMENT ENDÈMIC. I PER ELIMINAR-LO REQUEREIX DE MESURES ADEQUADES. AQUEST ENQUILOSSAMENT NO TÉ RES A VEURE AMB LA CRISI SINÓ MÉS BÉ COM ESTÀ FORMADA LA UIB.!

user Preguntador | Hace más de 12 años

Soniam: estàs segura que al parc Bit just es subvenciona recerca de la UIB? Convé que t'informis del que que són alguns clusters. T'espantaràs! No obstant, això depèn dels polítics, no de la UIB...Enlloc de fer aquests màsters de pagar, intentau fer recerca seriosa...Saps la quantitat de becaris pre i post doctorals que hi ha a la UIB? Tota aquest gent s'està formant i la tragèdia és que molts després de cobrar d'Espanya hauran d'emigrar a altres paisos a donar el profit. I més et diré, tota aquesta gent que ha fet el doctorat a la UIB, són plenament reconeguts a la resta del món. Pots quedar tranquila. No seguiré amb la teva demagogia de 'carreres obsoletes', etc, etc. Ves per l'extranger, ensenya allà, ves a congresos. Fer feina i veuràs que no tot és dolent com ho pintes ni tan meravellós com el teu desig mogut pel ressentiment et fa veure...

user soniam | Hace más de 12 años

Al preguntador: Conec i molt bé la Universitat, i et posaré un exemple aquí necessitam metges, tenim un hospital universitari, tenim metges de argentina, cubans etc. amb un títol més que dubtós però la UIB en plena crisi 2010 es planteja montar la carrera clar està sense presupost i per tant s'annula. Parc bit: representa teòricament empreses que sorgeixen de les investigacions de la UIB, amb un grapat de subvencions, però la realitat és que no generen llocs de feina. Farmàcia, senzillament, no se oferta. Màsters, en el cas de ciències és que són innútils. Carreres obsoletes i sense sentit: doncs un grapat. Professors: sempre són els mateixos i si són dolents tè'ls menges tota la vida. CLAR TOT AIXÒ ÉS LA PART NEGATIVA I LA POSITIVA: són les instal-lacions i poca cosa més perquè la gent que acaba la Universitat només pensa amb no tornar-hi. Universitats privades en renom n'hi ha un grapat, però a mi no me interessen aquestes, me interessen les he de pagar amb els meus impostos

user ml | Hace más de 12 años

es una universidad que va perdiendo credito ya que lo mas importante para los rectores es dar clases en CATALAN con carreras inadecuadas para los nuevos tiempos pensado exclusivamnete para los de aqui, ironicamnete los alumnos que tienen dinero y quieren una buena carrera se van Madrid o Barcelona para despues trabajar en el extranjero por otro lado el personal enchufado bibliotecarios, ayudante del bibliotecario asi llega la ruina con estos intelectales egocentricos

user Un asociado | Hace más de 12 años

Mientras los grandes señores de la UIB (catedráticos y muchos titulares) no dan palo al agua y se dedican a intrigar cuotas de poder y a politiquear, la Universidad la sostienen los parias de los asociados, que se comen todas las clases, la atención online y corregir montañas de exámenes y trabajos (cuando no, directamente, se les encarga elaborar el temario, elegir los textos, diseñar las actividades y prácticas, etc., o sea, todo). Haciendo cuentas, un asociado (al que se le exige demostrar que tiene otro trabajo para contratarlo, y no tiene antigüedad ni continuidad) cobra la hora de trabajo real a menos de 10 euros. Sin más comentarios.