user Arruix | Hace más de 12 años

JM. Can you get the fuck out of our islands, please? Thanks very much.

user Mallorquí i espanyol | Hace más de 12 años

JM. Agafa vaixell de sabó i vestèn a sercá es paisos aquests que vols, no se a on son, proba per devés Nigèria o Somalia, però pancatalanistes a Balears sou mes mal vists que qualsevol gent del mon.

user samoixanegre//lagatanegre | Hace más de 12 años

Igualitos: ES MOIX A ROMPUT UN TASSÒ EL GAT A TRENCAT UN GOT, UN TREMPÒ, SEMPRE AGRADA una erección siempre gusta(según traduccion catalana) UNA EMENIDA, SEMPRE AGRADA. Si he cometido alguna falta, es por mi incultura, no pretendo inventarme nada nuevo.

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Meravellós, aquest “borjamari” que signa con "mallorquí i espanyol" diu que a qui li parli en català li contestarà en castellà, i es queda tan ample i no se'n adona que està escrivint aquesta fantasmada en català, o si ho troba millor en mallorquí que es el mateix, el nom es lo de menys, aquest es el nivell mental d'alguns que van directes a competir pel Premi Nobel de filología, o be per President dels nobles del cul balear (Sir culo Balear), ja ho val lo que fa el radicalisme ideològic mesclat amb grans dosis de ignorància

user 404.not found | Hace más de 12 años

S'estan confonent ous amb caragols,la sentència del TSJBalears, fa referència al requisit de saber les llengües oficials de la comunitat. Si ets funcionari hauràs de saber els idiomes de la teva comunitat,sinó estas privant al ciutadà que s'expresi en el seu idioma,sigui quin sigui. La sentència del TSJCatalunya xerra de que el castellà ha de ser també idioma vehicular,que vol dir que les matemàtiques o la geografia,s'ensenyin en castellà. El que passa és que el tribunal no indica clarament com s'ha de fer. Es pot fer escoles per a gent que vol aprendre les mates en castellà,però que continuaran havent d'aprendre el castellà i el català o es pot donar les classes de mates un dia en castellà i el dia següent en català.

user Mallorquí i espanyol. | Hace más de 12 años

Tanto hablar de justicia, ¿hay alguien que crea en ella?, jo som mallorquí i espanyol, i aquestes son ses meves llengos, ademés domín s´anglès, però es catalá no ha estat mai ni sirá llengo meva, a qui me xerri en catalá li contestaré en castellá i s´acabat.

user pepe | Hace más de 12 años

en andalucia quieren que para entrar en la administracion un catalan tiene que hablar arabe sino pa cataluña' igualdad de condiciones laborales, a que esto les jode'

user Pau | Hace más de 12 años

Quanta gentussa hi ha per aquí Raul! Torne't a la península i no tornis, fes-nos un favor als illencs!

user Rafa | Hace más de 12 años

Bueno,sabiendo que la justicia está politizada,me lo puedo imaginar,por lo tanto lo de son cosas suyas,uff suena raro,en cuanto al informe PISA,entonces con el informe justificamos el atropello al Castellano? Me gustaría que hicieran un informe en Baleares hoy en día,de echo hicieron uno y estamos en la cola en España,mis jueces son los mismos que los tuyos.

user burning | Hace más de 12 años

si, si Rafa ... el duro pa ti, si quieres te pego las sentencias del supremo y asi te quedas más tranquilito, el tema es que el constitucional SI avala la inmersión, si los jueces del supremo (ya te encargaras de buscar, si te interesa, quien los coloca, presumo que lo desconoces) llevan la contraria a los del constitucional, ya son cosas suyas. Lo que de verdad es interesante es que en el ultimo informe PISA los alumnos catalanes tengan mejor nota en conocimiento del castellano que los propios alumnos de madrid, reflexiona sobre eso majete y a ver si la inmersión funciona o no, con independencia de lo que digan tus jueces del supremo. Bona nit i que descansis.