user Recurso | Hace más de 12 años

¿Veinte euros de multa los condenados?. ¡Seguro que los pagarán a gusto!.

user JS | Hace más de 12 años

En Campos li agrada fer publicitat. Ells provoquen i després es fan les víctimes. A Sineu feren el mateix. També se'l podira denunciar al "sírculo balear" quan varen xiular i insultar l'himne de Mallorca (La Balanguera) a Sineu. Però es clar per ells no és el mateix, ho feien "por educasión i por el bien de España con lo cual salvaban al pueblo balear de su provinsianismo i de los mallorquines que no el halan español como debe ser".VAJA CURT I PROVOCADOR. El millor que podem fer és ignorar a aquest ignorant.

user Triángulo de las Bermudas | Hace más de 12 años

Mejor mandar el dinero que le va a costar continuar el caso, a Somalia o a las personas necesitadas. Vaya pérdida de tiempo y de dinero aparte del estrepitoso ridículo que está haciendo.

user troyano | Hace más de 12 años

pregunta a Balear,¿ cuál es el auténtico mallorquín, el Pollensí, el ciutadá,Manacorí, Binisalamé, solleric? en cada una de las diferentes zonas nombran a las cosas de diferente manera es como el castellano lo hablan los andaluces y los leoneses de diferente formamás valdria que te pusieras las pilas no sea cosa que si vas a USA tengas que aprender el estadouniense.

user Margalideta | Hace más de 12 años

El temps posarà al cirCULO BALEAR al lloc que li correspòn. Que ningú ho dubti, només cal esperar un poc.

user MIRALO | Hace más de 12 años

GENTE RANCIA LA DE C.B. TODAVÍA CON RESQUICIOS TOTALITARIOS NO SE LES PUEDE INSULTAR, NI OPINAR , NI. . .¿OTROS QUE SE LES ACABA EL CHOLLO DE LAS SUBVENCIONES?

user Biel | Hace más de 12 años

I quan són ells els que insulten? Per què no se'ls ha duit a judici també? On està la justícia per a tothom com estableix el marc constitucional al qual ells sempre fan referència? La hipocresia és una marca molt forta en aquesta societat nostra, i la política i els polítics els agrada jugar-hi perquè així poden assegurar el seu cul en el poder que tant els agrada. Ja està bé d'utilitzar la nostra cultura, la nostra història pel benefici i lucre d'uns quants.

user VEREMOS POR DONDE NOS LLEVA | Hace más de 12 años

SI LA JUSTICIA NO HACE JUSTICIA APAGA Y VAMONOS

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

I els nobles del cul balear (Sir culo balear) ataquen de nou jajajaja al manco esper que no ho facin amb els meus impostos via subvencions, capicci Bauzà, Salom e Isern?

user Balear | Hace más de 12 años

Tots sabem com funciona la Justícia a Espanya, i més a les Balears. Si haguessin insultat a un immigrant les coses haguessin funcionat d'una altra manera. I ara amb els "perroflautas" i els 15M, els autèntics balears no pintam ("pintem") res. "Oi que no?". És més important un "gos", un "gat", un "got", un "advocat", un "alcalde", un "pernil" ... que un "ca", un "moix", un "tassó", un "misser", un "batle", un "cuixot", etc.