user Bepis | Hace más de 8 años

Sembla ser que aqui va pasar algunes coses que no es conta prou clarament la noticia. Tornar les peles del passatge, costa, costa. Els nostros grans empresaris els hem de defensar sempre, sempre?

user manel | Hace más de 8 años

Quina responsabilitat te Capitanía Marítima quan una embarcacio de pasatgers parteix amb mal temps o amb una previsio como aquesta. Cap? no crec

user fifi | Hace más de 8 años

Antes de decir tonterias, por favor esperais a conocer la verdad !! y la verdad es Michael quien lo explica muy bien y de dentro , pero claro, hay que saber leer en inglés y ademas no pensar siempre que los turistas son estupidos !

user turisme infumable | Hace más de 8 años

Ana,totalment d´acord amb tú però els agosts,cada estíu igual.Els espanyols sobretot són la por!venen histérics i se´n van histérics tractant-te com a criats!hi ha què veure el què aguantem de gentussa de vacances tanmateix no vagin mal vestits a vegades"Aúnque la mona se vista de seda..." moolta educació falta al mig del carrer.I sobra mala bava pàtria més què la de les altres nacionalitats.

user Agosto | Hace más de 8 años

La veritat és que jo ahir també hagués demanar tornar a terra. Feia fred, plovia. Així és impossible poder gaudir d'una agradable jornada de navegació i sí patir una desagradable jornada de fred i mal temps.

user JAP | Hace más de 8 años

verdaderamente vergonzoso ,que envíen a estos energúmenos a su casa

user Ciudadano Kane | Hace más de 8 años

no es lo que parece: Elements com tú ja fa temps que han perdut el NORD i altres coses i no les trobaran mai

user ana | Hace más de 8 años

Pel que veig, es turisme que enguany visita menorca està una mica dels nervis, baralles, reunous es vespre, males contestes als comerciants, a veure si es prenen un valium i es posen tranquils, i respecten mès als que feim feina per ells, perqué si vivim de es turisme,, però no som els seus esclaus.

user joan real | Hace más de 8 años

170 pasajeros por 50 euros igual a unos 8500 euros. Es normal que no se mire el parte meteorológico y que se omita la alerta por lluvia y tormentas que había en Menorca. curioso que el resto de empresas de golondrinas cancelaran las excursiones o volvieran a puerto.

user Atramuntanat | Hace más de 8 años

Que ho veis? aquet es as turisme que clama as poble, els de cent de llocs de treball !!! Ale venga, millor que es quedin a ca seva i no es moguin. Jo en vull pocs i de cualidad, as negociants aniran be i jo tambe perque podre respirar un poc mes que prest hasta s,aira mus faltara per respirar.