user FERRY | Hace más de 7 años

NEREA= PATETICA...BOBA..

user Sencellera | Hace más de 12 años

Jajajajaja Lo que s'ha de llegir per aquí. Que ha d'anar a saber una madrilenya de cultura Balear si ni siquiera sap sa nostra llengua. En Madrid no se hacen esas suciedades, para vosotros lo más limpio de la cultura es matar a un pobre animal mientras esta siendo torturado... Te invitaría a que contemplaras la fiesta y vieras como se ha introducido la tradición en ella, pero es mejor que no, que si te partes una uña mientras observas nos vas a tratar de terroristas. También te invito a que critiques las noticias de tu comunidad que no estáis a salvo de nada...

user embalat.org | Hace más de 12 años

Aquests forastes fan d'axió, de forasters, no es mereixen ni contestar. Ho fan per provocar. Podeu trobar enllaços a imatges, videos i demés a: www.embalat.org

user Pablo | Hace más de 12 años

Como madrileño de mente abierta me abochorna leer el presente y anteriores comentarios de esa tal Nerea, me fascinan las tradiciones y la cultura popular; no a TODOS nos debe de gustar por narices ver matar a un toro o bailar sevillanas.

user bernat | Hace más de 12 años

A NEREA.....vete pa madrid.....vete pa madrid....que aqui estas de sobra....

user POLLENCINA | Hace más de 12 años

Darrerament hi ha gent que li agrada molt criticar les costums dels altres pobles ,el respecte va davant i a qui no li agrdi només a de fer una cosa, no anar-hi. Molts anys!!

user foraviler | Hace más de 12 años

ARA FA UNES DU-AS SETMANES QUE JA HEU VAIG DIR QUE BASTAVA VEURE EL TEU NOM , PERQUÈ EL TEU NOM JA HEU DEIA TOT . SABS QUE ESTS TU UNA CULTURETA DE CARTÓ .

user sor francinaina | Hace más de 12 años

para "paja, polvo y suciedad" sa que hi ha per dins s'ajuntament.... i no es cap festa...

user pep | Hace más de 12 años

nerea pues si no te gusta como hacemos las cosas aquí vete a madrid que aquí nadie ta a llamado

user Un mallorquí | Hace más de 12 años

Ja tenim tal Nerea criticant. Nerea aquesta festa es fa només un pic a l'any i el que fa la gent és divertir-se i passar-s'ho bé, la gent del poble i els de fora poble fan un dia de germanó i convivència. I si qualcú no li agrada no està obligat a venir. Està clar que tu ets una "chica de ciudad" i no es vol mesclar amb sigons qui. Idò tu t'ho perds. Una altra cosa, si mires el programa de festes veuries que hi ha moltes activitats culturals, per tant, tu que parles de cultura, hauries de llegir un poc més abans de criticar a un poble que no el coneixes de res. Un exemple cultural, a Secelles és uns dels pobles en que més ha conservat la música tradicional amb els seus xeremiers que són coneguts per tot Mallorca, i podríem citar moltes més coses, però tu Nerea que ets una persona amb molta "cultura" no fa falta que et dongui lliçons. "Quina sort que hi hagi gent de Madrid que vé a salvar-nos de la nostra incultura igual que als indis d'Amèrica".