user coramet de LLubí | Hace más de 12 años

si ve en xiguay no hi ha res a fer. en miquel escandell orvay mos va dos punts davant,pero m'apunt

user es tich | Hace más de 12 años

coramet, l´any que ve em de organitza es campionat de torsa tuberias de plom amb els dits naturalment em de convida en XIGUAI

user LS | Hace más de 12 años

Llubineeers, adelanteeee, claro que sí, soy foraster, de Jerez, pero me encanta Mallorca y sa seva gent, allí empezamos con carreras de tractores en un pueblo cerca de Jerez, todos se reían, al igual q vostra festa, pero en los últimos años, hasta Eurosport vino a retransmitirlo...ánimo llubiners!!!

user ai, xixo | Hace más de 12 años

idò Xixo, rei, pq un tractor no passa per es portal...

user Margo | Hace más de 12 años

Idò si es veritat lo que diu en Coramet de Llubí,una bona clotellada per s'escriptor d'aquesta notica, no ha encertada ni una!!

user toni | Hace más de 12 años

aquesta festa no té res a veure amb mallorquinitat, simplement es una festa que es fa a llubí,en aquest pub, i amb dos collons, i al qui no li agradi ja sap que pot fer, no anar-hi, jo som de palma, però conec gent de llubí que m'ha convidat a aquesta festa.

user coramet de LLubí | Hace más de 12 años

es periodista s'ha omplit de gloria, ja que no diu res de ver en tota sa noticia. no hi ha res de que siguin cantics per a la mallorquinitat, ja que per començar es una copia de les festes MENORQUINES , i cançó que es posa es el JALEO i quan ha acabat la primera cançó es una del grup MENORQUI "JA T'HO DIRE". I a aquest jove se li diu Harry, per unes raons que no venen a compte, pero que no tenen res a veure amb mallorquinitzacio de res, ni es estranger, ni fa mes mudat. Ni es ver ni es obligat que el caixer vagi gat , cadascu duu el grau etilic que vol,pot o ha agafat. Ni tampoc es ver que el caixer tengui obligacio de beure mesclat abans de entrar. jo com a excaixer no en vaig beure mai. Tampoc te res a veure amb l'organitzacio els quintos, nomes la colla d'amics del caixer senyor, siguin de s'edat que siguin

user Margalida | Hace más de 12 años

Una pregunta: En Harry aquest, es estranger o es un mallorquí que, per fer mallorquinitat, se fa anomenar així?, o tal vegada li sembla que fa mes "mono" o mes "mudat"?

user estich | Hace más de 12 años

mol ben contestat coramet es qui no li gradi que no hi vagi

user Panesillo | Hace más de 12 años

Soc de Palma ( panesillo) y me agrada molt l'humor del pobles, anim a tots i no canvieu mai sou autentics mallorquins. Un deu per aquesta festa a lo jaleo menorquin.