user yo | Hace más de 12 años

asi me gusta liandola a tope peñaaaaa!!!!!!!!!!!!!

user Ami | Hace más de 12 años

En todas las verbenas que he ido faltan CONTENEDORES AMARILLOS y VERDES para el reciclaje, ya que los verbeneros no tienen donde tirar las botellas de vidrio, vasos y bolsas de plástico

user Akane | Hace más de 12 años

No crec que la falta de EDUCACIÓ tengui denominació d'origen, de tot i ha de tot.“Som llongueta” (de Palma) i aixó no me fa esser bruta, ni incívica, de fet li hagues rebassat el cap a certa amiga que me va esquitar les cames mentres feia un pipi en mig del carrer a la meva vora. Vos assegur que varem tenir unes pareaules i que li vaig treure els colors. Me encanta ballar, fer sarau, i el que faci falta… Es veritat que de fa uns anys ençà la cosa ha degenerat, la falta de previsió i organització junt amb la masificació no ajuden i la solució comença per nosaltres mateixos. Ala idó, a que esperam, a quedar sence festes????? DONEM EXEMPLE!!!!!!!!!!

user eva | Hace más de 12 años

yo lo que estoy flipando a estas alturas de la pelicula es de que culpeis a los palmesanos¡¡¡¡ pero de que vais???? pero que pasa que la gente de pueblo es tan hiper cerrada como la de antaño?? todavia os dedicais a la típicas peleas de gallos si un chico de fuera se " atreve " a mirar a vuestra chica y cosas por el estilo??? que fuerte me parece la verdad.... que conste que yo no fui a ninguna de las verbenas mencionadas, pero si resulta que por ser " palmesana" no voy a ser bienvenida....

user Joan | Hace más de 12 años

Llegint es comentaris de molts de vosaltres... no sé què voleu. Vos queixau perquè es palmesanos venen a ses festes des pobles, vos queixau perquè fan botellón, vos queixau perquè pixen per tot... Hi va sa gent de Palma com jo perquè tenc tot es dret del món de ser-hi, se fa botellón perquè a ses barres i bars de sa plaça venen combinats a 6EUROS amb refresc de màquina i tassó de plàstic, i se pixa per tot perquè hi ha 4 lavabos a cada costat de sa plaça. Es motius són clars, i jo no defens que se pixi per tot o que se destrossin coses, però fa pardal que vos queixeu de coses tan òbvies i de tan fàcil solució com per posar més banys i millor repartits. Lo de sa beguda ho repetesc... és indignant que me cobrin 6€ per beure una merda de cubata calent, havent de fer una hora de coa, agobiat per sa gent... jo vaig fer botellón i vaig recollir, de fet vaig estar bevent a una plaça on hi havia 4 POLICIES per controlar a 20 persones, estaven allà xerrant envers de vigilar es altercats incívics que hi va haver aprop de sa plaça... NO SE FAN SES COSES BÉ i és molt fàcil donar-li sa culpa a sa gent, concretament an es joves envers de establir una comissió de festes ben preparada com han fet a altres pobles. Me podeu criticar si voleu, però sabeu que sa organització té molta culpa de que ses coses hagin anat tant malament malgrat que ara vulguin rentar-s'hi ses mans.

user anònim | Hace más de 12 años

No conec les motivacions d'aquesta gent, ni qui són, ni a què van, però us puc dir les meves: -Les festes han de tenir preus populars, tothom va a beure, però com que portem una tendència des de fa anys a tenir uns preus molt cars per a la beguda, és clar que és preferible comprar alcohol al super i beure al carrer. Que a un negoci et surti per un ull de la cara la beguda, és comprensible, però que a unes festes de poble també, no s'entén. La conclusió és que algú està fent un negoci molt fructífer, i algú està deixant fer un negoci molt fructífer. NO VOLEM LA PRIVATITZACIÓ DE LES FESTES DE TOTS. NECESSITEM IMPLICACIÓ DE LA GENT A LES FESTES. -La brutor al carrer és cosa de tots. Per una part, si es fan uns quants càlculs simples, es pot veure que és totalment insuficient el nombre de banys que hi ha a qualsevol festa. Si és molt car lloguar-los, a lo millor es pot pensar en altres opcions, com comprar entre pobles lavabos i compartir-los, emprar lavabos d'homes (no només de dones), ... Una altra vegada el cost és elevat i fa pujar el preu de les begudes. Potser és què el lloc triat és inadequat? Potser és que no hi ha cap lavabo públic per enlloc? en fi... es la PRIVATITZACIÓ -També vull dir que és una vergonya el poc respecte que es té per els demés, i que s'ensenya a tenr envers els demés. Així, la brutor és cosa de tots, i la meva merda és cosa meva. -Hi ha massa gent que no sap apreciar les coses, i això no és culpa només d'ells, sinó de les generacions que els han criat.

user Portolana | Hace más de 12 años

A Pòrtol es va anular la festa que havien de fer per problemes de botellon, bregues, etc. la setmana anterior. Varen fer una festa super divertida on tot el poble (i d'altres localitats) ens ho varem passar de lo millor. No varem anyorar gens la genteta del botellon, varen venir a sa Pobla

user Biel | Hace más de 12 años

Lo que te aquest batle Serra son dos collons. Ni a Biniali, ni a Campanet ha sortit ningu a dir res.... A sa Pobla aixo passa de fa 4 anys i cap s'atrevia a sortir i xerrar clar. Un 10 per tenir es collons ben posats. Per aixo es el batle i decideix. No es un caga dubtes. Ara els de l'oposicio han de quedar amb un pam de nas perque lo que no varen decidir en 4 anys ell o ha fet am dos mesos. Visca sa Pobla!

user Guillem | Hace más de 12 años

Maria Antonia: Me estás diciendo que por culpa de la falta de opciones de ocio les dices a tus hijos que vayan a emborracharse?

user jpa | Hace más de 12 años

Juan Jose Campillo. El problema, por ejemplo, es que mi portal amanecio lleno de orin y heces humanas. Te parece que no es prohibitivo? Si supiera donde vives, te las podria traer a tu casa de Santa Ponsa a ver si entonces opinas que es prohibitivo.