user Moncho | Hace más de 12 años

Pues ya solo los afiliados al PP en Baleares, según ellos, son más de 16.000, así que...

user vsc | Hace más de 12 años

M'arriba de mirar TV Mallorca i no tenc la sensació que s'hi respectava sempre escrupulosament l'imparcialitat que és un deure per a una cadena pública i doncs subvencionada. Això podria explicar que una part dels mallorquins no se senti implicada pel seu futur.

user Abú Yahya | Hace más de 12 años

Estoy convencido que [M] es tan rentable como lo pueda ser el Diari Balears, el Majorca Daily Bulletin, el Sóller, Última Hora Radio, etc... Estoy seguro que el propio Pere Serra la comparia sin modificar absolutamente nada de sus contenidos e imparcialidad, y sin duda haría un gran negocio. El problema, la Salom no la vende ni harta de vino.

user Robert | Hace más de 12 años

Tv mallorca con el bajo indice de audiencia que tiene deberia cerrarse y IB3 igual, con mis impuestos hay que pagar cosas de necesidad no tapaderas para hacer mas ricos a los PP y Psoe and company..

user extrañao | Hace más de 12 años

no me extraña que sea una ruina,13500 empleados para una tv que nadie ve....

user atalalla | Hace más de 12 años

CIERRE YA, no vull contribuir amb els meus impostos a mantenir un mitja minoritari controlat per progres la OCB I el Grup Serra, aqui tothom xupa

user antoni | Hace más de 12 años

UHH!! Quan de Pepero suelto veig per aquí!! Jo conec gent que fa feina a RTVM i sa veritat que és una gent ben bona, capacitada i segurament molt més intel·ligent que tots els que estan en contra del seu tancament. No sé si vos heu donat compte que la senyora Salom i els seus secuaces lo primer que han fet ha estat PUJAR ELS SOUS ALS SEUS, IDO PERQUE PUNYETES HAN D'ANAR A EMPRENYAR ALS TREBALLADORS DIGUENT QUE NO HI HA DOBLERS?? MOLTA COMÈDIA I TOT SON EXCUSES DE LA CRISI. JO HE FET FEINA DESDE L'ANY 2004 AL CONSELL I MAI HAVIA VIST TANT DE MALGASTAMENT DE DOBLERS PUBLICS EN MATÈRIA DE PERSONAL I OTORGANT SUBVENCIONS A AMIGUETS DE SEGONS QUIN POBLES I HAVENT D'AGUANTAR QUE ET DIGUESSIN QUE NO HI HA DOBLERS I CRISIS. ELS RECORDARÉ QUE EL DARRER DIA DE ABANS DE LES ELECCIONS VAREN SORTIR DE DAVALL LES PEDRES 1.000.000€, SI SENYORS, 1.000.000€ PER PAGAR A AMIGUETS. VERGONYA DE PP I PSOE.

user ms | Hace más de 12 años

¡Que se tome como ejemplo INTERECONOMIA! se auto-financia con aportaciones voluntarias y desde hoy con socios. Ya esta bien que los contribuyentes tengamos que pagar los dispendios y caprichos de unos pocos. Cierre ya para la IB3 también.

user catarina | Hace más de 12 años

A Jaume, ja he processat que aviat als que tenen carrera universitária ,master i doctorat, aviat ens tellerán l`aire que respiram,només quedarán els enchufats, que no disposen ni de l`eso.

user jaume | Hace más de 12 años

A les inversions en Universitats, cal recordar, que al 2005, any del neixement d'IB3, es van començar a impartir els estudis universitaris de Periodisme i Comunicació Audiovisual a Balears una possibilitat per crear professionals. Amb Ona i TV Mallorca aquests recents llicenciats tenen una altra opció, ja que no ens enganem IB3 no dona cabuda als prop de 50 llicenciats que surten cada any de la universitat, i anam sumant, ara amb el tancament de l'ens, també tancaran la facultat?