user JS | Hace más de 12 años

Dius que durant segles el mallorquí se passava de pare a fiil. TOMEU, és que antigament tota la població de Mallorca xerrava mallorquí i no teníem el problema d'ara. I els polítics tenen les eines per conserva lo nostro. I la tendència ara és fer lo contrari.

user Tomeu | Hace más de 12 años

JS, llavonçes per què duen senyeres catalanes, nos fan castellets, protesten en es mallorquíns que duen senyeres mallorquines ò de ses Balears, i nos xerren amb "la llengua catalana"? a día d´avui jo consider traidors s´OCB i PSM, i des mallorquí no pas cap pena, sa gent de ses Balears nos ho pas´m de pares a fills com duim molts de sigles fent.

user JS | Hace más de 12 años

Tomeu, tu ets d'aquets mallorquins que confons català amb Catalunya. Que te penses que si li deim mallorquí, menorquí, eivissenc i formenterenc, el nou govern defenseraà la llengo? No t'enganis, això és l'excusa del PP per imposar realment el castellà i que els nostres fills i nets, possiblements deixin de xerrar la nostra llengo. Si noltros no defensam lo nostro, molt manco ho faran els que venen de fora. I AIXÒ NO TÉ RES A VEURE AMB ESSER NACIONALISTA, ja que la llengo i la cultura és de tots.

user Tomeu | Hace más de 12 años

Aquests cuatre moixos des PSM haurien d´anarsèn a Catalunya a sercá feina i desepareixe de per aquí.

user pesemero | Hace más de 12 años

Las urnas nos han dado más representacion que en el 2007!!!!!!!!!!!!!lo entiendes Miquela?

user Miquela | Hace más de 12 años

Espero que no se acepte la propuesta del PSM, ya que dan muy mala imágen a Mallorca. Se jactan de ser "beligerantes" y van por ahí tildando de "incultos" a los que no comulgan con sus sectarias opiniones y son soberbios en exceso. La sociedad mallorquina en general es mucho más tolerante. Las urnas democráticas les han colocado en su sitio: están en el Parlament y pueden expresar sus opiniones, pero ahora tienen que escuchar las opiniones de los demás ciudadanos también.

user pesemero | Hace más de 12 años

Amb els que treurem a les properes eleccions generals!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JS: no perdis el temps, no entenen res! Ah! som pocs però més que abans!!

user MARTA | Hace más de 12 años

Amb quins diputats defensarà el PSM això a madrid?

user Miquel | Hace más de 12 años

De dretes o d'esquerres: necessitam una espècie de C i U o coalición canaria urgentement. Ara lo que mos faltava: cercar petroli a prop de Mallorca (Aprovat al Parlament de Madriz amb vots balears)

user JS | Hace más de 12 años

MUSSOL. Quan xeres el mallorquí dels teus padrins, estàs xerrant en català.Xerrar català no vol dir ser català. Un argentí xerra castellà i no és espanyol, un austriac xerra alemany i no és alemany, etc. I una altra cosa l'Institut d'Estudis Catalans accepten les formes pròpies de les Illes Balears i també de València. Per tant aquí no hi ha cap imposició ja que la nostra manera de xerrar és ben correcte i nigú te diu que hagis de canviar la forma de xerrar.