user Jesús. | Hace más de 12 años

Os lo pongo en Castellano, creo que Rafa se ha equivocado, pero como dicen los Catalanes la pela es la pela, y se ve que su futuro cuando acabe el tenis va a ser con esta gente. Por desgracia aquí en Valencia nos pasa lo mismo que a vosotros. Así que desde Valencia os mando todo mi apoyo y que sepáis que no estáis solos en vuestra lucha contra el sueño loco de los pancatalanistas de sus paises catalanes. (por aquí les decimos "cagalans") Un saludo.

user Xisco | Hace más de 12 años

A ne'n Mallorquinet, tu no has vist es video o si ho as fet no ta's fixat be, quan dius defensar lo de aqui au dius per ses "estelades"," es "castellers", "ses camisetes del Barça" es components de's "esclatabutzes" tots simbols i tradicions Balears jejeje, ja au val, obriu es ulls d'una vegada que le mos están entrant fins a ne's fons de tot.

user decebuda | Hace más de 12 años

Rafal, què ja t'havien avisat que sutirien estelades a s'anunci?. Hauries d'aclarir lo abans possible quina ès sa teva postura.

user Aigodolça | Hace más de 12 años

Primer "un cafè per la llengua" i ara això, Rafal no basta que surtis xerrant manacorí a s'anunci, si vols fer qualque cosa per sa llengo, hauries d'exigir (tu ho pots fer) que TOT s' spot sigui en mallorquí, incluides veus en off, textes i cançons i això inclou, entre altres coses, que s'únic artilce empleat sigui es salat, que deixin es literari per es lipdup de Pollença

user TERRA BATUDA | Hace más de 12 años

idó vesten a Cataluña. Aqui perdrás molts de seguidors. ¡Viva Djokovic! i en federer també...

user Xisco | Hace más de 12 años

Hay Rafelet, on t'as ficat? que aquets son es que volen acabar en sa nostra cultura i llengo identitarias, per suplentar-les per sa Catalana que per es autentics Balears es una llengo estrangera per noltros.

user SALAT 62 | Hace más de 12 años

Com mallorquina que som, me fa oi i vergonya veure un mallorquí universal que se ven en es catalanisme. Rafa, tu no estimes sa teva terra. Has perdut un fan.

user Foraster | Hace más de 12 años

Nadal se equivoca o lo han engañado completamente. Eso es traicionar a tu patria, quiero pensarque no sabe muy bien donde lo han metido.

user mallorquina2 | Hace más de 12 años

Per qué tanta de gent està empegueida de dirli mallorquí a sa nostra llengua?. Com vos pensau que l'anomenaven es nostros pedrins i repedrins?. Això de català de Mallorca es una invenció d'ara. Crec que en Nadal s'equivoca de colaborar en s'OCB, ja ho ha fet altres vegades , al manco, hauria de'exigir que tot s'anunci sigui en salat (incluits ets escrits i ses veus en off) i amb accent manacorí.

user mallorquinet | Hace más de 12 años

Meam, en Nadal ja ha col·laborat moltes vegades amb l'OCB per fomentar sa llengua i sa cultura d'aquí. I tot sense cobrar res. Estic cansat d'aquesta fòbia que teniu alguns contra tot lo que sigui fomentar lo d'aquí, teniu un autoodi que ni vos ho creis!