user PerroFLAUTA | Hace más de 12 años

No hay más ciego, que el que no quiere ver. Así nos va en España ,Luis , un Parlamento Catalán secuestrado ya que a Felip Puig no le interesaba crear por la mañana un cordón policial igual que el de la tarde ,si lo hubiese hecho , los rascafigas no dirían que los Indignados tal y cual , pero bueno , en todas las épocas siempre hemos sido algúnos los que nos hemos mojado el culo por los demás , hoy se ha salvado algún deshaucio incoherente , mañana salvaremos otro , a lo peor pasado-mañana os toca a algúno de vosotros o a mí , la vida da muchas vueltas, entonces estaremos agradecidos a que unos cuantos porretas se hayan movilizado para salvar un deshaucio injustificado. Saluts.

user jhoan1 | Hace más de 12 años

PORQUE ESTE DIARIO NO SE HACE ECO COMO OTROS PERIÓDICOS DE LOS VÍDEOS QUE CIRCULAN POR INTERNET, EN LOS QUE SE VE A LOS AGENTES SECRETOS DE LA POLICÍA EMPEZANDO LAS PELEAS ELLOS, Y ASÍ TENER EXCUSA PARA CARGAR CONTRA LOS MANIFESTANTES? EN ELLOS SE VE A LOS MANIFESTANTES PACÍFICOS IDENTIFICANDO A LOS AGENTES!!!

user Fascistas fuera | Hace más de 12 años

infiltrados con los indignados. el vídeo esta muy bien. http://www.youtube.com/watch?v=YcmvzRvsf8g&feature=player_embedded

user Josep | Hace más de 12 años

Jo soc un pobre diable. Aceptado: Un vaso de leche y a la cama.

user PerroFLAUTA | Hace más de 12 años

Josep , si creus que hi hà eines més efectives per nosaltres, "pel poble" , crec que les hauries de donar a conèixer , tú ets del poble, i jo , i molts dels que han estat molts dies acampats. I tant que hi hà molta gent moguent-se darrera , però si és el que tením .

user Josep | Hace más de 12 años

Hola PerroFLAUTA. Complatament d'acord!aquest exempla es vera i una autentica injusticia!. Vols la solució? No per les personas que han de deixa la vivenda que en sap molt molt de greu. Solució: No demenessim mes credits. Tornem con avans esteblin una relació de confiança amb al venedor...i els bans, de aquí uns anys, ni veuren cap dobler nostre!. L'unic que at vui dir, que si ens INDIGNEN de aquesta manera tornaren a l'epoca dels grissos i rebarem mes cops que un asa. No haurá cambiat res. Nomès el color del uniforme. T'apreciarè sempre amb respecte.

user indignados, casi kaleborroka | Hace más de 12 años

Mejor os tomáis un vaso de leche y os váis a la cama, que hoy habéis pensado mucho.

user PerroFLAUTA | Hace más de 12 años

Josep , potser, el que s'intenta és , a banda del nou sistema electoral, que els polítics no tinguin privilegis, que es començi per les retallades als alts càrrecs de la política, evidenment que una familia que li van concedir un prèstec del 80% de la vivenda, ara que no pot pagar l'hipoteca hagi de pagar-la i a més hagi de sortir de la propietat. ÉS de risa.

user Josep | Hace más de 12 años

Hola PerroFLAUTA. Dons ataca, ataquem els politics i els banquès em les eines que als fan mal. Axins, com ho fan els INDIGNATS, reberem mes cops que amb el grissos que, per cert, ami en varen trencà una cama. Ara, axins han diran que trespasses la retja vermella. Be dexeimo. Soc Català i Mallorquí d'adopció i me estimo molt Llubi. No voldría veure aquets barrabestalls al meu poble. perdona per tot lo que te hagi pugut ofendra. Crec que estem molt malament pero ihan eines mes efectivas

user PerroFLAUTA | Hace más de 12 años

Josep, el meu pare en té 77 i ha viscut moltes més que tú.S'ha enfrontat als grissos , s'ha estat a l'atur per defensar els drets dels altres , no em toquis els collons,jo et contestaré a la resta per respecte, però no per ideología , Els polítics i la Banca són els que ens han fotut en aquesta merda de crísi.