user jonhy | Hace más de 12 años

porque no habeis ido a la puerta del Ayuntamiento a protestar durante los cuatro años de expoliacio economica(sueldos millonarios,concejales,asesores,amiguetes y demas chupopteros)por cierto Monjo no nesecita robar a nadie.esta más que situado no como otros.que no saben ni poner su nombre.y han cobrado como si fueran ministros.

user AntiMonjo | Hace más de 12 años

Senyor Monjo, quina diferencia hi ha entre tots es que fan feina a llocs publics gràcies a tu i tot es personal de confiança den Torres? Governaras sense cobrar res com digueres fa 4 anys?

user AntiMonjo | Hace más de 12 años

senyor Monjo, com diria es metge forofo tu que ets un catedratic des tant per cent, com aixi no has dit mai que um(o cxi), ja que si es pots de colacao, haguessin estat de nesquik es fet hagues estat es mateix, peerque no has dit que um es es partit amb es porcentage mes alt de corrupció? I Reus, alerta amb aquests dos que la saben llarga!!!

user Rasputín | Hace más de 12 años

En aquest poble hi ha dos pesos pesats: en Caragol i en Monjo. En Caragol té una por horrorosa a Monjo perquè és l'únic que li pot fer front. Per això és que en Caragol vol aconseguir amb la difamació mediateca el que ha perdut en les urnes.

user feisoi | Hace más de 12 años

Referent als comentaris que fan alusió als sopars-festes a sa dragonera, no segueu tan curts que hi ha passat tot és municipi per allà, tot!...Em permí que és "pasteler que du ses coques" no és precisament de Can picafort i ho sabeu bé... (heu d'esser més sèrios que això no és una revisteta propagandística, és un diari seriós) Canviau de tema que vos aneu per ses bardisses...

user Picafortera | Hace más de 12 años

Vilero lluitador el que tens és enveja de no poder gaudir d'una Dragonera!

user monjo | Hace más de 12 años

Aqui hi ha massa caragolins rabiosos. Au venga, cap a sa dragonera que es Caragol gros paga. Coca de sa bona per aliviar ses penes..

user Eulalia | Hace más de 12 años

Jo lo que veig es que ja estau jutjant tots abans de deixar fer feina. Això no vol dir que jo estigui a favor d'aquest pacte però m'agradaria fer algunes reflexions. 1.- Si en Monjo es tan lladre com deis... perque no ha estat ni imputat ni res? Sa justicia no fa be la seva feina? Indignau-vos! 2.- Si en Monjo s'ha embutxacat tans duros... com ho ha fet desde l'oposició ja que no pot ficar ma dins els calaixos? 3.- Quina por hi ha per CPU fer aquesta campanya contra aquest senyor? Por? 4.- Si Independents no pactava amb CxI i PSOE amb qui feis comptes que pactessin? PP va cedir la mà en passades legislatures? 5.- Preferiu tenir governants que es pasin les campanyes diguent jo soc nou... tenc molta ilusió... jo no se com estan els temes...? Va passar fa 4 anys i ha passat ara. 6.- Perque CPU no confia amb el seu candidat i vota de batle el PP si ja sap que no sortiran guanyadors? Tot això i molt més vos ho haurieu de plantejar... que passa? el fanatisme no vos pot fer veure les coses amb una mica d'objectivitat?

user Iluminat | Hace más de 12 años

Peperos obriu els ulls, ha estat en Caragol qui us ha portat al desastre, i és a ell a qui teniu que exigir responsabilitats… si voleu recuperar l'alcaldia algun dia us convé enviar a Caragol i als seus llepaculs a Colòmbia al més aviat possible.

user picaforter | Hace más de 12 años

M'encanten els comentaris de n'independent i de n'enganat, i tots dos me duen a nen REUS,per lo que ell diu de INDEPENDENT i per lo d'ENGANAT. Es fa dir independent...ja me diras!! Ara dependràs 4 anys de 2 "ca-vells" que te faran s'escola cada dos per tres, i lo d'enganat sobren els comentaris. Es cert que CPU ha fet una pre-campanya dificil d'empitjorar i ha aplanat el camí a l'oposició, però ni va faltar als seus ideals fa 4 anys, ni hi ha faltat ara, cosa que els que vos sentiu "tan independents" no podeu ni podreu presumir MAI MES...i això vos pesarà amigos...