user mrc | Hace más de 12 años

Deixau ja tanta tonteria, pareix mentida que encara hi hagi gent que no vegi la realitat. L'anterior govern ens ha deixat sense un duro, i encara deis que Miquel Cifre només vol la vara, no sé com teniu la poca-vergonya de dir-ho, però evidentment que els votants de suma pel canvi ens és igual, sigui Miquel Cifre o Antoni Reus el batle del municipi ho faran molt millor que els ineptes que hem tengut fins ara. Salut! ah, i recordau, podeu xerrar, insultar, però vos cansareu, però clar jo ara no hi pensava, és l´'únic que sabeu fer. Acceptau d'una vegada que heu perdut ses eleccions.

user jonhy | Hace más de 12 años

yo pediria responsabilidades a los anteriores responsables.ya que el Pueblo les ha remunerado de forma que ni ellos mismo hubieran imaginado dada su ineptitud más que de sobra demostrada.y lo indignante es que se van a sus flamantes chalets pagados por el PUEBLO. ahora paga y ya veremos querido contribuyente.

user Delcolmo | Hace más de 12 años

Lástima lo de los 11 millones... porque basta verle la cara al Cifre, la vara es mia, es mia, sí,sí, mi tesooorooo, vaya obsesión colega!!!

user pelaManacori | Hace más de 12 años

Demasiados botes de COLA CAO

user jonhy | Hace más de 12 años

me sorprende que a la gente le resulte novedoso la claridad en politica.los ciudadanos deberiamos pedir trasparencia en la gestión municipal.y participar de ella y no insultar y dejar ver la mala baba de algun interesado que todo siga igual.

user Una olla de cargols | Hace más de 12 años

Proposo que els catedràtics amb una infinitat de títols universitaris recuperin el comandament, que en Mandilego es faci càrrec de l'alcaldia i que a Torres ho nomenin Conseller d'economia. I que els analfabets de Monjo i Cifre es vagin a la seva casa. El món a l'inrevés!.

user lorito | Hace más de 12 años

encara no poden creure que no comandin... però bé, es hora que o assimilin. a tots aquests peperos i Cpu´s no se com no vos cau sa cara de vergonya amb aquests titulas d´11 millions, i es que surtiràn...

user Socialista Vilero | Hace más de 12 años

Veig que el descobriment del deu del nostre municpi ha provocat bastanta repercussió, la qual cosa és positiva. Però penso que hi hagu comentaris en aquest fòrum que son fora de lloc, com son les faltes de respctes que s'ha fet damunt la persona de Miquel Cifre, que l'unica cosa que ha fet coma gestor responsable ha estat, el primer dia de govern demanr una avaluació de la situació finançera del poble, com és ben natural i que demostra la seva eficiència a l'hora de dur endavant. En Cifre és una persna que es caracteritza per el seu sentit de la responsabilitat en gestió pública, per tant la publicació del deute municipal és un signe de l'exercici d'aquesta gran responsabilitat que l'ha diferencia sempre la resta dels que han ocupat l'ajuntament fins aleshores. Per tant demanaria que aquells vulguin crticqar la gestió no s'vancin i que ho facin de forma correcte dirigint-se a l'ajuntament i fer la pertinent reclamació. I això si aquells que es fiquen amb les filles d'en cifre que donin la cara si son tan valents, perque tots sabem tirar la pedra la mà, pero lo interessant es fer-ho amb collons. Aixi que aquell que ho faci millor que tanqui la boca i anar a fer coses de profit i que li aportin més que estar aqui donant tello sense motiu.

user Picafortero | Hace más de 12 años

Vota positivo si crees que TomeuR no tiene nada mejor que hacer que decir tonterias y desmostrar su rabia.

user rap | Hace más de 12 años

Tranquil TomeuR, quant d'aqui dos anys entri en Toni Reus tot seguirà estant controladissim. No te creguessis que perque en Cifre deixi de ser batle ja podreu fer mangarrufes de nou..