user dubai escort iranian | Hace más de 11 años

Es refereix a compartir la informació amb nosaltres.

user seo service | Hace más de 11 años

Gràcies per la crítica raonable. Jo i el meu veí s'acaba de preparar per fer una investigació sobre això. Tenim un robatori d'un llibre de la nostra biblioteca local, però crec que he après més de l'entrada. Estic molt content de veure la informació tan gran que es comparteix lliurement per aquí.

user Monica | Hace más de 12 años

Chicos, el mundo no se hace a vuestra medida, os va a comer cualquier europeo con conocimiento en idiomas, incluida la capacidad de aprender el vuestro. Teneis miedo y sabéis que vuestro nivel es bajo, por eso armáis éste revuelo. Que ocupe el puesto la persona que mejor cualificada esté.

user Patriota | Hace más de 12 años

Estos lo que tienen es medio de los que vienen de afuera y saben idiomas imprescindibles en una isla turística.en mis viajes por Europa me encontre un "mallorquin buscando trabajo en Suecia,el mismo me dijo "joder no encuentro nada porque no se ingles de que me sirve hablar mallorquín si en escuela solo me enseñaban catalán y no ingles.HEMOS DE SER UN POCO MAS PERSONAS Y TERMINAR DE CONFLICTOS LINGÚÍSTICOS.Seamos realistas.buscas un trabajo en Mallorca ...ejemplo en Redtrabajar si no sabes mínimo Alemán básico o Ingles no trabajas ni por suerte .De que em serveix tant mallorquí / català si no em donen feina si no parlo Alemany o Anglès .Aquests només volen soroll per no treballar jo estic pagant impostos perquè he treballades tota la meva vida hauríem d'anar tots a les urnes per prohibir aquests pocavergonyes vagues que mai han pagament impostos i viuen de papa i mama són uns paràsits gràcies a nosaltres els treballadors han pogut estudiar i anar a ala escola haurien d'estar agraïts a veus de protestar porrotestar.

user pobreddemi | Hace más de 12 años

pandilla de vagos que cada uno aprenda el idioma que quiera y no el que impongan estos fachas,,,

user Scorpio | Hace más de 12 años

Ay pancatalanufos que estau de fotuts!. Vos han fotut i no vos han pagat, ji, ji, jiii... Ni vos pagarán.

user eramos pocos y parió la abuela catalanista | Hace más de 12 años

madre de dios, los pocos que son y el ruido que arman... :D

user Jordi | Hace más de 12 años

Estorat, I don´t want the fucking catalán C level, jo xerr en mallorquí, hablo el bellísimo castellano i s´odi que esteim agafant a tot el mediterrani amb es catalá, es grasis a tu, l´OCB, ERC, sa catalana regidora de UIB,es traidors de n´Antich i n´Armengol i cuatre al.lots gats porrés que teniu envenenats, que per cert no tornarán governá durant molt d´anys.

user estorat i avorrit | Hace más de 12 años

Jordi-Aries: que ets bipolar?, el primer que has de fer es matricularte a català nivell B, per que quan torni el pacte de Progrés no podrás fer feina, en segon lloc ja m'aborreixes, i jo el que pasa es que com que visc de rentes tenc molt de temps per contestar a las imbecilitats que posa gent com tú als foros, pero així i tot ja m'he avorrit, no m'aportau res. Adeu siau-Adios

user Jordi | Hace más de 12 años

Si hesim de torná a una llengo comú es que eram des regne d´Aragó, lo primé no se podría nombre catalá, si un cas romance, neolatín o inclús aragonès, lo segón, Quina llengo agafám d´example?, es cataláns no canviarèu sa vostra llengo, es balears tampoc, els valencians tampoc, i es aragonessos se n´enfoten perque ja le varen perdre, o sigui que es masa tard.