user Jniell | Hace más de 12 años

Si tan sols es una qüestió de terminología o gramatical perquè fer-ho tan complicat? El problema és què el Bernardo digui: "IB3 en castellano!!" No diu "IB3 en mallorquín". O sigui què valdría més deixasin clara la seva postura.

user bernardo | Hace más de 12 años

Catalanista os quedan los dias contados.Libre eleccion ya. IB 3 tambien en castellano. Viva Mallorca y VIVA ESPAÑA.

user mare-meva quin panorama | Hace más de 12 años

això que feis es com dir que l'ANDALÚS es una "llengo" diferent del CATELLÀ. primer s'ha de messurar se voluntat d'ENTENDer-se

user Scorpio | Hace más de 12 años

Semble que sa mitat des comenteristes son des circul baleá i s´altra mitat de s´OCB, jo no som de cap d´ells, pero entre qui du sa senyera mallorquina i qui du sa catalana (que no te res a veure a Balears) estiré de part des qui duen sa meva senyera mallorquina, i jo seguiré xerrant ses meves llengos mallorquí i castellá, també xerr s´inglés i si en tenc que aprende un altra sirá es francés o s´alemany, mai he sentit un mallorquí "parlant la llengua catalana" i lluitaré per no sentir´ho mai.

user Catalineta | Hace más de 12 años

Entre los moros y sus mezquitas y esos del círCULO BALEAR, los mallorquines tendremos que hacer lo que los numantinos para liberarnos de tanta garrapata invasora y vividora.

user Catalineta | Hace más de 12 años

¡cirCULO BALEAR, volved a la Pampa y no regreseis jamás a Mallorca, farsantes!

user Pedro | Hace más de 12 años

T. Poncio estás tergiversando la historia. En el año 987 una nueva dinastía , los Capetos, sustituyó a los Carolingios y de hecho el juramento de fidelidad prestado por el conde Guifré II Borrell de Barcelona el año 899 fue el último acto de homenaje que un conde catalán prestó a un monarca carolingio, y cuando el nuevo rey de Francia Hugo Capeto solicitó del conde Borrell la renovación del juramento de fidelidad, el conde catalán no se avino a prestarlo, rompiendo así el vínculo con la monarquía franca, sin embargo hubo que esperar hasta el año 1258, año de la firma del tratado de Corbeil entre Luís IX de francia y Jaume I el Conqueridor de Catalunya-Aragón, para encontrar el reconocimiento legal por parte de Francia de esta independencia.

user Mallorquina i catalana | Hace más de 12 años

Però com vos atreviu els del “CIRCUL BALEÀ” a capgirar els fets? Tammateix la gent que era allà sap el que va passar. Fins i tot el PP ha condemnat els fets i això que l'ajuntament serà sancionat per culpa seva, per fer i desfer a la seva manera!!! Com és que teniu aquesta fòbia envers la nostra cultura i la llengua catalana? Que no sabeu que el mallorquí, menorquí, eivissenc, formenterenc, valencià, barceloní, lleidatà, gironí, etc són dialectes del català? No, i això que per tenir aquests coneixements només fa falta tenir l'EGB. No conec personalment cap polític de Sineu, però va ser suficient assistir al debat entre els candidats per veure que en Miquel Gelabert era el polític amb més seny de la taula per governar el poble de Sineu.

user Catalineta | Hace más de 12 años

El cirCULO BALEAR, és una associació sense cap finalitat que no sigui omplir ses seves arques amb els doblers que la OCB rep, i a més la varen fundar uns argentinos que no ténen cap rel d´aquí. Ténen molta barra.

user Pixedis | Hace más de 12 años

Aquests des "sir-culo baleàáâ i olè!" degueren suspendre sa E.G.B: i no els varen donar es "Graduado Escolar". Abans els deien "tutups" i ara en diuen "fracasados escolares". Pobrets, hauran d'anar a s'escola nocturna per aprendre qualque cosa sobre ses "llengos'i sobretot sobre sa vida.