user mc foraster | Hace más de 12 años

mas de uno se tendria que largar, i los primeros serian los españolistas que se creen que baleares es una colonia española.el que cree que el baile mallorquin son las sevillanas, i que es gazpatxo es tipico mallorquin. ANDA A TOMAR POR AHI FORASTERS. empleau es catala com a escusa per no dir soc tant curt que en 20 anys de viure a mallorca nomes se dir: en ESPAÑOL POR FAVOR. I AMES ESTAU ORGULLOSOS. VIVA LA IGNORANCIA

user Ibraimi Best | Hace más de 12 años

PUNT NUMERO 1: Artur Mas anuncia: Recorte en la promoción del Catalán... PUNT NUMERO 2: No vamos ahora a mantener en Mallorca a los catalanistas... PUNT NUMERO 3: Que devuelvan lo que les ha dado Armengol, para que nos adulteren la cultura, la historia, las costumbres, las tradiciones y la lengua... PUNT NUMERO 4: Darles un plazo para que se larguen a Cataluña.

user w.r | Hace más de 12 años

es molt trist que gent com vosaltres estigeu empleant es tema de la colocacio d'una estatua per fer politica anticatalana. PUNT NUMERO 1: S'AJUNTAMENT NO TENIA ELS PERMISOS EN REGLA (aixi es ben normal que el sancionin perque a jo em farien el mateix si faig una obra ILEGAL) PUNT NUMERO 2: HAURIA DE SER L'EQUIP DE GOVERN QUI PAGAS LA MULTA I NO EL POBLE (hauria de pagar la multa els integrants de l'equip de govern que son pp- cxi i no els sineuers) I PUNT NUMERO 3: DEIXAU DE EMPLEAR CUALSEVOL ESCUSA PER FER PROPAGANDA ANTICATALANA.( si cualsevol de vosaltres hages estat a sineu sabria que no hi havia cap bandera catalana hi havia sinevers que anaven a la plaça a veure que hi havia)

user El COYOTE | Hace más de 12 años

El Consell podría multar con 60.000 euros al Ajuntament de Sineu... Esa noticia que quiere decir que Armengól está en condiciones de multar a alguien cuando está con un pié en la calle y se ha gastado más de 10 millones de euros en potenciar el catalanismo... ¡Anda YA!

user Cali | Hace más de 12 años

Consell&OCB= venuts en es PANCATALANISME, estòmags agraïts Fóra de ses institucions!!!

user estau pixant fora del test | Hace más de 12 años

ja veig que no hi ha cap comentari sobre el tema central de la notícia; és a dir, sobre la col·locació de l'estàtua al bell mig d'aquesta plaça; si millora la seva ordenació o no; si estaria millor a un recó de la plaça; o si hauria d'estar a un altre espai urbà que l'enriqueixi espaialment...

user Jordi | Hace más de 12 años

Si hubiesen puesto una estatua de Artur Mas esto no hubiera pasado, pero si se pone la estatua de un rey mallorquín y se les lleva la contraria a sus perrillos de las banderas catalufas, pues ya tenemos la polémica y cabezas rodando, luego se preguntan los catalufos por qué se nos hinchan las pelotas de esta manera con ellos.

user jo mateix | Hace más de 12 años

me deman, que opinen els sineuers de que dins ca seva no puguin fer s'obra que vulguin, ni augments de volum, ni parcelacions... com ho dur es poble?

user Blavet | Hace más de 12 años

Només per curiositat, no us agradaria saber el cost total de l'estàtua, des del material emprat fins a les hores de tots els qui hi han intervingut? I el poble, no té altres necessitats més prioritàries per cobrir. D'altra banda, jo particularment enyor el cadafal, que presidí majestuós Sa Plaça durant tants d'anys, i crec que no sóc l'únic. I el rei Jaume II o d'altres que vulguin ser subvencionats, a la plaça dels reis de Mallorca; així podria ser més visitada i de retruc embellida.

user Xarxes | Hace más de 12 años

Scorpio!! I si cercassis feina,t'ho has plantejat? Cagondena estàs enganxat com a nes visc a escriure comentaris. Dus tres dies que no deus ni anar a cagar per veure si hi cap catalanista terrorista que escriu per aquí!! Lo bo per tu és que segur que no tens morenes. No hi ha manera de què amollis? ESPARDALLLLL que de temps lliure!!!!!