user cesc | Hace más de 12 años

hi ha una dita espanyola que diu "piensa el ladrón que todo el mundo és de su condición".Ahir el Barça va guanyar devant un gran equip i tot el món ho va veure,un equip que no es dedica a provocar,a trepitjar els contraris,a fer servir tota mena de calumnies per a desestabilitzar al contrari...Un equip que sap guanyar i sap perdre,perquè de porc i de senyor se n'es de mena.Ferruson un senyor,d'altres,que es vantàven i s'autoproclamaven senyors,quan han perdut els ajuts del règim s'han trobat amb la realitat,miseràbles. VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!!! perquè?perquè e al barça hi ha gent de "la cantera" i al madrid de la cartera.

user cesc | Hace más de 12 años

"Una jugada colectiva (m.16) con un remate cercano de Pedro fue la primera advertencia del equipo español".espanyol?quina manía en barregar política amb esport,com és que en la crònica no hi ha cap referència a l'equip català?Quan tothom sap que el Barça és més que un club precisament perquè representa un pais que es diu catalunya,i sempre ha defensat uns valors democràtics i universals,no com altres,quantes banderes espanyoles hi havia a wembley? quantes avui pels carrers de Barcelona? quantes al camp nou fi de festa?.

user cesc | Hace más de 12 años

pregunto, si no sa de barregar política amb esport, qualqú em podria dir que collons fot el princep d'espanya xupant cámara,si tothom sap que és aficionat de l'atlètico de madrid?

user Anti-Mou | Hace más de 12 años

Si lo ha visto todo el mundo...PORQUE PORQUE ...PORQUE....Aprende

user jenica | Hace más de 12 años

Es una pena que los aficionados al futbol,del MADRID,conocedores de loque es jugar al futbol,solo encuentren peros a espectaculo funbolistico desplegado `por el barcelona.Ademas siempre esperando que pierda este gran equipo.¿ES esto tener aficion al futbol?

user canya | Hace más de 12 años

donde están los comentarios del pobre diablo ? ahhh!!! ya. Hoy destila hiel.

user hoy debería ser un gran dia | Hace más de 12 años

¡Que guapo y elegante está el príncipe de España,rodeado de tan buenos jugadores españoles! Felicidades al Barça y especialmente a quienes más me emocionan, a Puyol y Guardiola.

user XXL | Hace más de 12 años

Visca el Barça,Visca el ví, Visca la mare que en và a parì.

user Jaume 54 | Hace más de 12 años

Visca el BarÇa y visca Cataluña. Lamentable IB3,cortando la emision de tv3,que todos sabemos de que color son,y se pasan el partido hablando de otro "equipo" que no esta jugando.Los violentos que la sigan chupando,vale.

user Satisfacció | Hace más de 12 años

Aquesta tribu nostra és fantàstica. Guardiola la sap dur com déu mana. Quan tenim un bon guia, no tenim aturall. MVP, uns davanters incommesurables. I l'equip que tenen darrere, insuperable. Un fairplay impecable. Un rival de categoria. Almenys aquesta vegada no jugàrem amb salvatges vestits de blanc. Mou, ja saps "por qué"? O encara no?