user Ciutadà progressista | Hace más de 12 años

Totalment d'acord amb en Xavier, es vergonyos el poc respecte a la ciutadania que te la gent d'extrema dreta. Visca Mallorca, els països catalans i la III República sense fatxes

user Risas | Hace más de 12 años

bicicletada contra la corrupcion jajajajajajajajajajaja. Los pesebristas tienen miedo de perder

user XavieR | Hace más de 12 años

Deu meu, però que li passa a aquest país que quan un grup de ciutadans surt al carrer a demanar que no ens robin més i hi ha gent que els ataca amb virulència?!!! Si jugam al mateix que els que riuen per que just varem ésser 150 els que varem agafar ahir les bicicletes, just he llegit 10 o 12 comentaris en contra: encara guanyam per una golejada de 14 a 1! I, per acabar, sabeu per que no érem més? Precisament perquè no havia cap partit al darrera. Si n'hagués hagut algun haguéssim comprat presències amb una paella i més d'un dels que ens critiquen haguessin vingut a fer bulto just per tal de menjar de gorra.

user Comprometido i NOvago | Hace más de 12 años

Yo estuve ayer en la "bicicletada" y muy satisfecho y a mucha honra. Y en relación a todos los comentarios negativos facilones que acabo de leer les digo: "ladráis, luego cabalgamos (digo montamos)".

user Elisa Pons | Hace más de 12 años

Tota aquesta gent que deixa comentaris desqualificant aquest acte i anomenant "pringaillos" "tontos" i altres no sap de que xerra. Jo hi era i no pertany a cap partit polític. Això sí, estic contra la corrupció, Jo no Vot corrupció i votaré amb consciència. Agradi o no als que no la rebutjen i se dediquen a insultar i despretigiar als ciutadans que se mobilitzen. Darrera el grup Jo No no hi ha partis polítics. Vos sorpren? Idò és el vostre problema! Ja n'hi ha prou!

user T. SoPoncio | Hace más de 12 años

Para los fachas olvidadizos el Palacio de Congresos es otro engendro del PP como el metro-submarino, el Palma Arena, la Ópera de Matas, ..., y tantos y tantos otros proyectos megalomaníacos de la derechona. El problema es que entre los derechoides hay mucho mitomaníaco.

user libélula | Hace más de 12 años

No hem d'oblidar que tots els partits tenen imputats, això no vol dir que siguin tots culpables, pero indicis sí que hi ha. Jo agraesc sencerament la neteja a ses llistes del PP del Sr. Bauzá. Y si aquest govern no fos tan sectari ni la justícia tan polititzada encara n'hauria més del Psib.

user Rafa | Hace más de 12 años

¿No sería más correcto,convocada por Iniciativa Verds a través de Facebook para no convertirlo en electoralista? El centenar de personas supongo que serán familiares y perroflautas.cat en bici. ¡A pocos días de las elecciones,que curioso¡

user jbm | Hace más de 12 años

No tots són iguals, n'hi ha que són més iguals uns que no els altres Del PSM, d'Esquerra Unida, d'ERC, no sent anomenar cap imputat. Del PSOE, veig que anomenen en Xicu Tarrès d'Eivissa , que sembla que està imputat però sense haver de pagar fiança. Del PP, entre, que ho són, que ho eren o que hi col·laboraven, i entre tancats, imputats, acusats, sospitosos que han anat a declarar i altres que està demostrat que feren embulls però que no els condemnaren perquè havia prescrit el delicte, hi ha, com a mínim, N'Hidalgo, en Massot i en Rodrigo de Santos, tancats. En Jaume Matas. Es des cas Rasputín, que hi anaren acompanyats sembla que per un rus amic d'en Delgado. En Gabriel Cañellas, na Maria Salom, en José Juan Cardona. N'Antònia Ordinas (sa des cola cao, que ha estat tancada), en Kurt Viaene (que també ha estat tancat) n'AntonioSerra, en José Manuel Alcaraz, en Jaume Gil Cuenca, (cas Scala), En Joan Martorell, na Dulce Linares, na Jane King, en Pepote Ballester, en Raimundo Alabern, en Bartolomé Reus, Na Maria Umbert, n'Antonio Alemany Dezcallar (cas Palma Arena) En Francisco Gàlvez, en Juanfran Gosàlvez (Turisme Jove) En Joan Pol, en Jorge Sainz de Baranda (cas bonsai) En Jaume Vidal Ladaria, ex director de CAIB Patrimoni i ex president de Nuevas Generaciones. I molts d'aquests estan implicats o citats hi estan en una partida de coses, i no hem parlat de l'òpera, ni d'aquell que diu que només va dir “hoy es lunes y estoy en mi despacho”, ni des metro “submarí”, ni des parcs fets i refets, ni des pont des tren, ni etc. Per tot hi ha què fer, però ben iguals, no ho són

user pugatchev | Hace más de 12 años

Reiros lo que que querais pero todos estos pringadillos aunque sus partidos no ganen los colocaran en cualquier empressa publica o fundacion oculta cobrando un buen sueldo y la gente preparada en el paro por que no tiene amigos en el partido de turno.