user va be | Hace más de 13 años

Veo que por aqui tambien hay como una especie de sindrome Guardiola , criticando hasta lo que es correcto,pero bè ja podou criticà que això no fa mal

user jbm | Hace más de 13 años

A JAime, No tots són iguals, n'hi ha que són més iguals uns que no els altres Del PSM, d'Esquerra Unida, d'ERC, no sent anomenar cap imputat.Del PSOE, veig que anomenen en Xicu Tarrès d'Eivissa , que sembla que està imputat però sense haver de pagar fiança. Del PP, entre, que ho són, que ho eren o que hi col·laboraven, i entre tancats, imputats, acusats, sospitosos que han anat a declarar i altres que està demostrat que feren embulls però que no els condemnaren perquè havia prescrit es delicte, hi ha, com a mínim,N'Hidalgo, en Massot i en Rodrigo de Santos, tancats.En Jaume Matas.Es des cas Rasputín, que hi anaren acompanyats sembla que per un rus amic d'en Delgado.En Gabriel Cañellas, na Maria Salom, en José Juan  Cardona.N'Antònia Ordinas (sa des cola cao, que ha estat tancada), en Kurt Viaene (que també ha estat tancat) n'AntonioSerra, en José Manuel Alcaraz, en Jaume Gil Cuenca, (cas Scala), En Joan Martorell, na Dulce Linares, na Jane King, en Pepote Ballester, en Raimundo Alabern, en Bartolomé Reus, Na Maria Umbert, n'Antonio Alemany Dezcallar (cas Palma Arena)En Francisco Gàlvez, en Juanfran Gosàlvez (Turisme Jove)En Joan Pol, en Jorge Sainz de Baranda (cas bonsai)En Jaume Vidal Ladaria, ex director de CAIB Patrimoni i ex president de Nuevas Generaciones. I molts d'aquests estan implicats o citats hi estan en una partida de coses, i no hem parlat de s'òpera, ni d'aquell que diu que només va dir “hoy es lunes y estoy en mi despacho”, ni des metro “submarí”, ni des parcs fets i refets, ni des pont des tren, ni etc. Per tot hi ha què fer, però ben iguals, no ho són

user jbm | Hace más de 13 años

I no posar gent que va estar mesclada amb so cas des túnel de Sóller, com na Maria Salom, cap de llista del PP en es Consell de Mallorca

user Investigar antes y despues de la politica | Hace más de 13 años

Porque no muestren todos los politicos sus patrimonios antes de entrar a la politica y despues? Por ejemplo Camps ahora tiene menos que cuando comienzo con la politica.

user juan | Hace más de 13 años

Me parece muy bien no predicar con el ejemplo sino actuar con ejemplo, tambien predicaba el Sr. Cañellas ,J. Matas,Desantos y la malloria de politicos, cuando hay elecciones a la vista todos prometen de todo, pero cuando ya tienen los votos, si te visto no me acuerdo, y empiezan ha llenarse los bolsillos, de hecho imputados hay muchos, pero si imbestigaran bien aun habria más sean del partido que sean, mi voto sera en blanco como protesta.

user la roquita | Hace más de 13 años

Sa roqueta, tens raó, mallorca no som una colònia de catalunya, si no de madrit. Per aixó hi enviam 3000 milions d'euros anuals i mos ne tornen només 200 milions.

user sa roqueta | Hace más de 13 años

La roquita: jo volia dir els mallorquins renegats de la seva cultura i la seva llengo, venuts als interessos dels catalans. A jo, Madrid no m´ha fet res, en tot cas es govern central que avui per avui son del psoe. No hem de confondre sa ciutat amb es govern de turno. Per cert, jo soc de Madrid i estim i respec aquesta terra com la meva i estic segú que Mallorca no és una colonia de catalunya. No regaléis vuestra tierra a fundamentalistas de cualquier signo polítco.

user lladres | Hace más de 13 años

Vaya hipócrita, si tuviera un mínimo de vergüenza haría con su partido lo que han hecho con UM... Es decir, eliminarlo del mapa. PP CORRUPTES!

user PP | Hace más de 13 años

Bauza perque no deixes es catala/mallorqui on esta... no se que guanyes predicant en contra... soc dels teus i cada vegada que me toques sa llengua me fas peguera... es necessari haver de donar branca a n'aquest tema... Amb aixo no et votaran ni es teus...

user Llorenç | Hace más de 13 años

Perquè serà que en totes les notícies d'aquest senyor no surt el seu segon cognom DÍAZ, perquè s'amaga en tota la premsa aquest cognom tan espanyol, tal vegada li dóna objecció al Sr. José Ramon Bauzá Díaz que surti aquest cognom i li resti vots a la Comunitat de les Ilees Balears.