user ex-pepero | Hace más de 13 años

Quin ridícul que heu fet, pareixia que tots a la Part forana (Biel Serra, Toni Pastor, Pere Rotger...) anirien a la Lliga i així es faria una força de centre per evitar la majoria absoluta del PP i ja no és que no hagis debilitat al PP ni un 1%, és que te tanques en banda i no vols cap federació amb CxI. Trist, tot plegat

user Xavier | Hace más de 13 años

Em preocupa la decissió de la Lliga Regionalista de no voler arribar a cap acord amb Convergència per les Illes, i que ara es vulguin presentar per lliure. Dona la sensació que és una altra jugada del PP per a llevar d'enmig a Convergència. S'ha de recordar que a cada eleccions han intentat llevar vots a UM amb diferents partidets com CLAU de Mallorca, Partit Balear, etc... Són partits muntats a propòsit ("ad hoc") per a restar vots als que ja tenen una estructura formada, que ja tenen el suport d'altres partits (CiU, PNV, CC, etc...), tenen un vot fidel, etc. Fan creure a l'electorat que són una millor opció, a pesar que saben que no tenen res que fer a les urnes, però el seu principi és fotre a l'opicó bona, en aquest cas CxI, i al final treuran uns quants regidors a uns quants Ajuntaments i pus.. Crec que aquesta vegada el PP, sense voler (?), li ha sortit la jugada redona. Patètic.

user TOMEU | Hace más de 13 años

Aquí el único que tiene motivos para estar contento es Bauzà.....se diga lo que se diga!!! Me parece muy difícil que cxi o font lleguen al 5%. Puedo equicocarme pero no lo creo....UM tuvo en 2007 si no recuerdo mal un 8% (incluidos los votos comprados). Si ahora le quitamos los que no podrá comprar esta vez, los escándalos que, a diferencia del PP, parece que si le afectan, la irrupción de Font, el cambio de nombre etc creo que se quedará en el 3,5 o 4% y Font, tres cuartos de lo mismo...

user per Aclaració | Hace más de 13 años

eres muy básico en tus explicaciones. Me parece que eres un "pipiolo", la INTERNACIONAL QUE HAY QUE HUIR ES LA SOCIALISTA, que así nos ha dejado.

user Joan | Hace más de 13 años

És curiós com tots els enfadats perquè la Lliga no es junta amb Convergència són els de Convergència, perquè els de la Lliga ben contents d'anar tots sols. Jo confiaré amb la Lliga, i confi en que arribaran al 5%. Si els de CxI anau tan sobrats no passeu pena que tindreu el vostre 5%.. Sa gent com jo no podria entendre que es pactés amb un partit expulsat de per tots els llocs per corrupte.

user jesusgonzales | Hace más de 13 años

¿¿¿¿ SA LLIGA DE FUTTBOOOL O SA LLIGA DE LLENARSE TODOS EL BOLSILLO CON EL DINERO DE TODOS LOS DE LAS BALEARES, ESPAÑA Y EUROPA ????? ¿¿¿¿ NO SERAN LOS MISMOS PERROS DE UN PERO CON DISTINTOS COLLARES ????? ¡¡¡¡ Q GANAS DE TRINCAR Q TIENEN ESTOS CHORIZOS DISFRAZADOS DE POLITICOS SEPARATISTAS O REGIONALISTAS ?????

user joanet de petra | Hace más de 13 años

Jaume, no fotis que no treureu vassa, que es morts no voten aquest pic, axi majoria absoluta PP

user Aguila II | Hace más de 13 años

Preparen "ses memelles" y el abrevadero vienen los de Sa LLiga

user Angel | Hace más de 13 años

Y a preseidente de nuestra comunidad de vecino, este con tal de no volver a la vida normal. Fue un dia al restaurante, llamo a la prensa, se hizo la foto, y ya vemos lo que aguantó su periplo laboral. HORAS. SOn TODOS como plagas de ratas, y para librarse solo se puede hace runa cosa?? EXTERMINARLAS.

user tonietlo | Hace más de 13 años

Mallorquí...tienes razón cuando hablas de memoria de pez...hablemos de los muertos que hizo votar Font y que hay sentencia FIRME...cosa que no sucede (de momento) con caso Picnic...Venga hombre...quien habla de Conveniencia...en Font? que no lo han querido y por conveniencia crea la liga a imagen y semejanza suya? A esto se le llama narcisismo!!!