user Mallorqui | Hace más de 13 años

Supongo que el sr. Melia devolvera a Unió Mallorquina todos los sueldos, dietas y demas prebendas cobradas en nombre de este partido ¿no?...seria lo logico, si nada del pasado fue bueno es nada, res!...en bon mallorqui, si no Josep mostraras es llautó!. P.D. Sin animo de enmendar a nadie, seria de buen gusto, al menos, que los sres. defensores de CxI (Convergencia per le Illes Balears) fuesen un poquitin mas educados en sus comentarios, solo es un humilde consejo...

user M'AGRADA MALLORCA | Hace más de 13 años

visca Mallorca i Convergència per les illes. som mallorquí i vull un partit d'aquí. Endevant i fora por. Mallorca voterà en Pep Melià, clar que sí !! per donar pel sac a tots aquest especuladors xafarders, de poques mires i de pocs arguments polítics. Vica Mallorca. M'agrada Mallorca i tot lo nostro. LO NOSTRO ES PRIMER, AQUI A MALLORCA !!!.

user Altres mires | Hace más de 13 años

"Miquel": la diferència amb els altres partits és que no han fet el paper d'UM: "que ha estat tancar les portes i marxar tots, amagar la clau i que em busquin". I per "conveniecia per Mallorca": si com dius que ets de "Convergència ..." i tots fan servir el mateix vocabulari que tu ... anem.

user Joan (Algaidi) | Hace más de 13 años

Hostiaaaas, una altra casualitat, el dimecres a la nit es presenten a l'antiga seu d'UM un grup d'insurrectes amb la intenció de fer una reunió per poder veure les possibilitats de presentar-se com Uemeros a les pròximes eleccions, el cas és que a la seu ningú va anar a obrir la porta, i segons aquest grup de persones, els antics dirigents d'UM estaven degudament avisats de les seves presències aquesta nit, però com sospitaben el que anava a passar van portar amb ells a un Notari, el Sr Herranz, per aixecar acta del que ha passat, fins aquí tot correcte, per què em sorprenc al principi de la meva escrit, doncs lògic, un dia després de tot el que ha passat, és a dir ahir, el jutge dóna llum verda a la fiança sol.licitada en el seu dia per la Fiscalia. Bé no més un parell de preguntes refusant la malícia: ¿a quin partit polític beneficia que CxI obtengui representació en aquestes eleccions?; ¿A quin partit polític podria perjudicar que una hipotètica UM fes acte de presència a les properes eleccions?. Són dues preguntes discretes o absurdes, però crec que més d'un se les fa.

user yo lo que creo es que hay mucho fiscal y juez part | Hace más de 13 años

me da la sensacion que los fiscales estan comprados del psoe cuando ya se está diciendo es por algo y los jueces con tal de acabar con los partidos pequeños, lo que sea

user Miquel | Hace más de 13 años

Això que han fet amb UM, me sembla una aberració. Ara resulta que els delictes no els fan les persones, si no les organitzacions. Que passa amb el PP amb el Cas Palma Arena i molts més? o amb el PSOE amb Filesa i molts més? La diferència és que això és un partit petit. Tranquils, que sa gent no és beneita i ho veim. Convergència per les Illes, tot i que no compartesc el seu ideari al 100%, tendrà el meu vot només per això.

user pues a mi me vinieron a ver estos agentes medioamb | Hace más de 13 años

A mi me vinieron a ver dos imas, me entregaron para reciclar aceite y pilas nunca me dijeron nada político, a mis vecinos tambien,no se eran bastante majas

user Mallorqui | Hace más de 13 años

¿Y es tan facil eludir responsabilidades?...¿simplemente dandose de baja de el partido?, no me cuadra...el heredero, para bien o para mal, de UM es Convergencia per les Illes Balears ¿no?...quien se beneficio, presuntamente, de estas practicas fraudulentas fueron los miembros electos de UM, Josep Melia incluido ¿no?...no creo que sea tan facil esquivar al Juez...

user CONVENIÈNCIA PER MALLORCA | Hace más de 13 años

Som de convergència y en molt d'orgull, abans d'unió mallorquina, i que, idò ara més que mai, per collons es meus. Jo som ben honrrat i si qualcú en calumnia, miser i querella. Ja está bé !!!. El qui la feta que la pagui, però no tothom es igual hi ha gent honrrada i que te es cap ben amoblat i es collons ben grossos.

user provocatore sociale altero | Hace más de 13 años

Este par de tunantes (bribones, como el yate del Rey) se acomodaron a la política como modus vivendi. Melià tiene enchufes heredados de su padre en los ayuntamientos de Sant Llorenç des Cardassar y se supone que también en Alcúdia. Monjo, descendiente d'en Verga, per línia femella, con patrimonio, dejó su plaza en Gesa- Endesa (es ingeniero electrónico), acogiéndose a la molicie de la prejubilación, para vivir del cuento, aunque no es grato, por su carácter marrullero, en Convergència y tampoco en UM. Esta foto podría servir para un SE BUSCA, ya que esta fianza que no quieren asumir, sale en el teletexto del Canal 24 Horas, multirrepetido, para que se enteren de lo que vale un peine. Todo el mundo ya sabe lo que son, gracias a 24 Horas.