user Mallorqui-espanyol | Hace más de 13 años

A ver si se enteran los catalanazistas que somos baleares, españoles y antidependentistas. Encima el PSIB y UM nos han hecho aborrecer el catalanazismo con banderas catalanas e independentistas en nuestras islas, eclipsando nuestra "LLENGO" y nuestra cultura autóctona.

user Alejandro | Hace más de 13 años

Yolanda, si no lo pruebas, no lo sabes. Como te dirían ellos: vótanos, si no te ha gustado nuestro papel en los cuatro años en los que hemos representado tu voto, no nos votes más. (El voto no es un equipo de fútbol) Un saludo a los mallorquines que hablan MALLORQUIN Y CASTELLANO :D

user Yolanda | Hace más de 13 años

No dudo de las buenas intenciones de UPyD pero me parece que sólo es electoralismo. NO creo que a la hora de la verdad hagan nada realmente productivo como dice Ruben ¿Ta difícil es enteder que quiero hablar en el idioma que me dé la gana?

user Rubèn | Hace más de 13 años

UPyD tiene mi voto. Ya está bien de que los políticos nos digan en qué idioma tenemos que hablar. Soy catalán y llevo toda mi vida soportando que me critiquen por hablar en castellano, o por hablar en catalán. ¿Tan difícil es entender que quiero hablar en el idioma que me dé la gana?

user Toniet | Hace más de 13 años

Cuanto especialista en lengua catalana pulula por aquí. Sólo llama la atención dos cosas: que son incapaces de expresarse en mallorquín / catalán o castellano. Cualquiera de los idiomas los escriben mal. Eso es lo que tiene ser experto de "copiar y pegar" de internet.

user Arrelat | Hace más de 13 años

Tots els que votareu UPyD i l'eliminació de l'ensenyança en la nostra llengo, estau votant el que els castellans que vingueren de la ma dels Borbons, mos varen imposar l'any 1714 a canonades. Una "unificacion de la patria" a la qual pareix que els únics espanyols son els castellans i la seva mentalitat. Ha estat, a canonades, una despersonalització que no ha cessat fins avui..

user Scorpio | Hace más de 13 años

Després de lo dit per en Pep i Menorquí no tenc massa a afegir. Es catalanistas s´en van i quedam es balears, que defendrém sa nostra llengo, sa castellana i ses esterengeres mes utils. Ni lladres ni beneits, jo votarè UPyD.

user Pep | Hace más de 13 años

Realment escarrufa lletgir alguns dels comentaris que aquí s'han escrit i que no son res més que ultra feixisme pur i dur. Lo que fa falta es una miqueta més de educaciò i tolerància cap a sa gent que no pensa com noltros. Enhorabona a sa gent de UPyD per dir ses coses tan claras i a n'es que no li agradi que se foti que per sort es tio paco ja fa molt d'anys que es mort i enterrat. Agradi o no, esteim a un pais lliure, mal que lis pessi a n'aquesta banda de fanàtics que si per ells fos no deixarian mai que gent com es de UPyD es pugin expressar lliurement. Nomès per haver vist ses reaccions d'aquests fanàtics defensors d'es català podeu contar amb so meu vot. Enhorabona UPyD!!!.

user Menorquí .BAL | Hace más de 13 años

Hola a tots y totas! escoltau! Es català ha de desaparèxa de sas illas Baléàs,perque MAY s'ha xerrad! A Baléàs tením sa nostra antiga llengo baléà,emb sas variants o dialectes: mallorquí,menorquí,ibissènc i formenterenc.A sas escolas sas asignaturas s'han de donà en baléà y en castellà! Castellà,perque formam part d'España,però com he dit abans,preservand sa nostra llengo,història y cultura,que no tenen RES a veure emb sa catalana. Hey ha gent que està molt equivocada per aquí...En Jaume I,cuand va conquistà Mallorca,NO VA INTRODUÍ CAP IDIOMA! assò es fals! està inventad p'es catalans.Aquí no se xerrava,només àrab! Sa gran majoría de sa pobblació xerrava es romans baléà,y ja feya sigles d'assò! Només eran ets àrabs es qui el xerravan.Assò,bona gent,està escrit per es pròpi Jaume I,y ni es catalans ni es catalanistas de sas illas eu poden canvià,però miràu que s'han preocupad de ben amagaró.casi tota s'història catalana en respetta a sas illas Baléàs,està inventada.No vuy dí més cosas perque no acabaría may! en tením moltíssims de documents que provan lo qu'he dit.Acabaré diguend. Es català a Cataluña,y a sas illas es baléà !!! (tot assò està escrit en bon baléà) Som baléàs !!!

user balearium | Hace más de 13 años

Ya era hora de que algun partido politico se implicar, adelante teneis mi voto, por cierto cuanto indigente intelectual hay...