user Un consell | Hace más de 13 años

Es Metge que pren Wiskhys o es la seva cara. Batuedell Meliá , no li pots pegar unas quantes sesions amb la esteticien de la Munar, es que amb aquest careto no el votara ningú. Pareix sortit de Son Banya.

user jimi | Hace más de 13 años

Lo que han de fer es il.legalitzar aquest partit, s,ha demostrat sobradament que son una organitzacio criminal creada unicament per delinquir.

user Unio Mmmmmm... | Hace más de 13 años

començam es concurs amb es noms!!! per deu centims d'euro,be,per una recalificació de terrenys....noms x un partit politic q roba,s'enriu d sa gent i li"pela" qui governi perque ells sempre guanyaran....riiing!!!! començam!!! mmm...Unio d Mangantes! mmmm...Uvull tot Meu! mmm... Unio de Mentiders! mmmm... Unitat de M'hoquettotperjoiesmeus!!! mmmm.. Unio i Mentida...Unio Mercenaria...Unio Mecolumpio...Unificació de Mangantes... tambe podriem dir per cinc. entims d'euro Ma Negre ,aquesta guanyaria molts de goyas pero de xoricisme clar.... tambe podria anomenar-se "pilla la cartera y correee!!" o Tot per sa pasta,o partit per trincar rapit i net... o algo "mes d'aqui" mes mallorqui no catalanitzat com:partit mallorqui de lo q guanyis amb so cul no ho fotis amb sa poma...igual amb aquest nom,sa gent q no vol ser venuda a n'es catalanistes i tampoc vol ser gobernada x espanyolistes oblida el passat i sa torna embarcar a aquesta emocionant nova vida d'aquets pirates..be,corsaris mallorquins... ara que pens,igual Unio Corsaria no seria un mal nom....bona nit i esper no tornar a voure mai mes aquesta genteta representar a n'es poble Mallorqui...

user exafiliat | Hace más de 13 años

Melià, has badat i molt. Hauries de haver fet desaparèixer el nom de UM desde el principi i quan vares contactar amb en Jaume Font, hauries d'haver deixat l'orgull i haver anat amb en Jaume Font amb el seu nou projecte i deixar-li collir el timó, però el voler governar t'ha pogut més i ara no volies taça ido ara taça i mitja. Per tu no em sap gens de greu, per qui em sap greu és per gent com en M.A. Grimalt i tota la gent que està a devora ell perque sa veritat són els unics que valen i saben de que van. Per cert, estic ben content de que hagin collit a Enroc Molina, era un pocavergonya i un prepotent, m'he n'he duit una bona alegria, s'ho mereix per beneit.

user cristal | Hace más de 13 años

Na Julve es impresentable, ja que esta imputada, dimisio i fora per sempre

user xuknorris | Hace más de 13 años

Vaig tenir la desgarcia de coneixer a N´enric molina i mira per on , avui demati quant e vist ses noticies ma donat una alegria !!! a sa preso es on a d´estar.

user Psoe | Hace más de 13 años

Enric Molina ya te han pillao, chaval!! Tu que eras tan hombre enfrentandote a las mujeres de tu partido como el que protagonizastes en Palma Nova, pues mira ahora donde te encuentras. Te lo mereces!

user chelo | Hace más de 13 años

Pero a donde vas con este equipo: 1 que parece que ha salido del projecte Hombre ( Munar) , otro que tiene una cara de golfo que no se manteinen de pie( Monjo), la otra que no sabe donde colocarse ( Esta más vista que el tebeo por los jueces), Pepet Melía quien te ha visto y quien te ve, te has quedat amb es cabrum del partit. Hem fas llastima

user ANONIMO | Hace más de 13 años

Mejor nombre y real DESAPARECIDOS

user Rafel | Hace más de 13 años

La actual UM no es otra cosa que la UM de siempre pero con otras caras visibles, los que manejan los hilos siguen siendo los mismos que antes, con especial referencia a Munar y a Morales. Han colocado a hombres de su máxima confianza en lugares estratégicos esperando tiempos mejores, ¿ o acaso alguien duda de las relaciones de Monjo o Matias Barón, sin ir más lejos?.