user Perico | Hace más de 6 años

Per en xotet, Estimat xotet. Començes dient no sé qué d’un poble que vol decidir lliurement no sé quin dret. Venga, home, que aquest dret, tal i com el plantetjau no més existeix a sa vostre mollera. Ningú us la reconegut, ni Europa, ni a la ONU , ni a Son Ferriol. Us ho han dit amb totes ses llengos. Peró feis es sord. I si t’has sentit insultat per lo de boc, només es una resposta al teu insult previ i generalitzat de “ramat d’ovelles” com tractes a n’els qui no pensen com tú. Tu ja ets gran. Els xotets son xotets ,mentres son petits, després son bocs ó boquets si ho vols més carinyós. Jo t’he ben asseguro que no soc cap ovella ni faig es mé com tú tractan a tos de ovelles. Respecte a sa meva educació, només he honor a tal senyor.

user Xotet | Hace más de 6 años

Estimat Perico, pots estar ben segur que ni jo ni la majoria dels que està a favor de que un poble pugui decidir lliurement ha sembrat l’odi. Possiblement, no m’agradaria viure a una Espanya sense Catalunya, ja que estaríem ben arreglats... per altra banda, gràcies per anomenar-me boc, ja que possiblement els bocs tinguin mes educació vostè.

user Perico | Hace más de 6 años

Per en “xotet”. ¿Y tú acabes preguntant perqué hi ha d’haver tant odi sense cap tipus de motiu? Peró tú que estás de conya ò qué? Si tu i uns cuans mes com tú sou els qui l’haveu sembrat an aquest odi. Aquesta reflexiö que pretens fer, has de comensar per aplicártele a tú mateix. Au, bon día. Per altre banda, d’aquest ramat d’obelles tu nets el boc. I com a tal no pares de donar pel sac. Que ja está be, home. Reflexiona una mica.

user El empecinado | Hace más de 6 años

Tocado y hundido. Gracias señor Presidente Rajoy por poner en su sitio a este delincuente, ahora el Juez lo pondrá en el talego.

user Xotet | Hace más de 6 años

Segons un gran ramat d’ovelles aquest senyor és un delinqüent per haver convocat unes “eleccions il·legals” dins d’un suposat “estat democràtic”. Després d’haver boicotejat amb l’us de la violència, haver empresonat a persones per causes polítiques i ara, haver usurpat la intimitat i la privacitat d’una persona que opina humilment, sa veritat, no té nom. Hauríem de començar a fer un pensament a veure perquè hi ha d’haver tant odi sense cap tipus de motiu.

user Cadebou | Hace más de 6 años

Es ben hora que tanquin aquest desgraciat. Esta perjudicant tots els catalans, catalunya , i España, anteposant els seus propis interessos egocentristes. I a mes no sho creia ni ell.

user Concís | Hace más de 6 años

La bugaderia major del periodisme pagat pel nacionalisme espanyol fent de les seves.

user Pep | Hace más de 6 años

Si esto es verdad , y lo cree el asi . Se confirma que esa gran raza superior segun ellos , es la misma de siempre desde hace siglos , traidora le pese a quien le pese

user heu tenc clar | Hace más de 6 años

Todo es un montaje de ese elemento con el fin de seguir cabreando al personal, salir en los papeles, y al mismo tiempo tenerlos a todos sobre ascuas y bien uniformados para que ninguno se mueva ni un solo milímetro. Conviene que no se achiquen ni se deshinchen. Una vez más pura picardía que no va a ningún sitio

user Quin país | Hace más de 6 años

Muy fácil... porque estás en un error fruto de tu propia mentira.... porque mayoría de catalanes NO quieren independencia.... mira los votos.... que no es tan difícil, y lu honesto el resto de de apaña que no quiere que esa comunidad española someta al fascismo a los que quieren seguir viviendo en Paz como hasta ahora. Políticos delincuentes que sigan en prision.