user nofret | Hace más de 6 años

Defensar la sanitat pública, universal, gratuita i de qualitat, te molt poc a veure amb l'idioma. Els partits com PP i Ciudadanos mai han participat en les manifestacions reivindicatives en contra de les retalladles que s'han fet. L'idioma es una excusa de determinats sindicats i associacions de dretes com HazteOir que cerquen ganancies en les aigües que ells mateixos remouen.

user Un senyor | Hace más de 6 años

Amb la salut no s'hi juga. M'és igual com em contesti el metge, però vull q m'entengui i jo tenc dret a parlar català. Els metges han de saber les llengües oficials. Un metge q no és capaç d'aprendre català és probable que sigui un 'matasanos'.

user @Deconexión ya | Hace más de 6 años

Artículo 3. El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el derecho a usarla. Las demás lenguas españolas serán también oficiales en las respectivas Comunidades Autónomas de acuerdo con sus Estatutos... Derecho a usarla. ¿Te queda claro? ¿Conoces el significado de las palabras "educación", "humildad", "comprensión", "comunicación", "entendimiento"?

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@Elisa, Reyna meva, però avón vás comparant es catalá an s'inglês ò an so francês. Però no veus que an so catalá no vas enlloch. Si ês que no'l volem ni es mallorquins. Catalá no, gracis. À Ses Baleás já tenim sa nostra llengo.

user mallorquí | Hace más de 6 años

Amb sa salut no si juga, si um metje es castella que parli castalla tots l'entenem avui en dia, i si sap mallorquí millor pero no exigir.

user Elisa | Hace más de 6 años

Curios!! Molts de professional de la sanitat, han hagut d'anar a fer feina a Gran Bretaña i França, on parlen un idioma que no és el castellà, i no tenen cap problema en aprender-ho. I aquí es queixen... IN COM PREN SI BLE

user Un senyor | Hace más de 6 años

El corrector del mòbil m'ha canviat el parl per parlo. Jo voldria saber si aquestes associacions defensen els malalts o cerquen agenollar els malalts mallorquins i q si hi ha malentesos no siguin curats.

user Un senyor | Hace más de 6 años

No tenc res a dir q aquesta gentola renunciï al dret a emprar la nostra llengua amb els metges, però jo no ho faré. Vull q m'entenguin quan jo parlo en català. Els metges han de saber català.

user Deconexión ya | Hace más de 6 años

Si a un camarero le exigen hablar inglés, alemán, francés, ruso etc. nadie dice nada, pero si se le exige a un medico que conozca las lenguas oficiales de esta comunidad, los retrógrados arman la de Dios

user biel | Hace más de 6 años

Es castellà el dugueren el Rey Jaime I y ets Aragonesos que xerraven es romans castellà, lo que no dugueren és es català, que mai ha estat cap llengo a ses Baléàs, mem si estudiam una mica s'història.