user foraster mallorqui | Hace más de 12 años

A mallorca mallorqui, catalan a catalunya. Som mallorquins, no catalans, que nos dejen en paz.

user MARIA | Hace más de 13 años

AMB EL CATALA NO POTS ANAR MOLT MES ENFORA DE CATALUNYA.AMB EL CASTELLA POTS ANAR PER TOT ESPANYA I ALTRES PAISOS MOLT MES ENFORA I AMB L'INGLES GAIREBE PER TOT.EL PROBLEMA QUE TENEN LA MAJORIA DE NINS ES QUE L'INGLES"BE",EL CATALA"BE",PERO CUANT XERREN EL CASTELLA,ES MOLT ENXIMPORAT,ES MES EL CASTELLORQUIN,QUE RES MES.PERSONALMENT PENS QUE,HI HA ALTRES COSES MES PREOCUPANTS A L'INSTITUD,QUE NO LES LLENGUAS.

user juan | Hace más de 13 años

jo som mallorqui i xerr es mallorqui es qui ha de agafar s'avió o es barco ets tu cap a catalunya............

user axos | Hace más de 13 años

en el nuevo IES del Port d´Alcudia se hablan muchas horas en castellano porque los profesores no saben hablar catalán. Pero, a la hora de la verdad, son tan mezquinos que responsabilizan a sus alumnos por ser peninsulares o extranjeros... y ES MENTIRA porque los niños vienen de escuelas primarias con inmersión en catalán, SON LOS PROFESORES QUE NO SABEN HABLAR CATALÀN COMO TOCA, pregunto ¿cómo entonces ocupan plazas de profesores y lo que es peor FORMAN PARTE DEL EQUIPO DIRECTIVO DEL CENTRO??? POR QUÉ SUS COLEGAS CATALANISTAS NO LOS DENUNCIAN?

user I | Hace más de 13 años

els joves no tenen la culpa , els són joves , la culpa és dels que darrera de la figura de professor ha fet que nins es manifestin d'aquesta manera , estam xerrant de nins des de 12 anys!!!no saben el que diuen , tansols volíen tenir un dia sense classe.

user Ridiculo | Hace más de 13 años

Jordi, no sabes lo que estás diciendo ¿Te gustaría que tu hujo no supiese ni leer la noticia que tú mismo estás criticando? Lo único que vas a conseguir es cerrarle puertas y cuando sea mayor, y estudie un poco más que tú, se avergonzará de que su padre tuviese una mente tan cerrada. Ojalá que aprenda perfectamente tanto el castellano como el catatán (y si puede, pues también el inglés). Si le quieres como hijo, no le cierres la puerta de dominar la tercera lengua más hablada del mundo. Hazlo por él.

user Julià | Hace más de 13 años

Crec que dir que el que convé als porrerencs és saber castellà és l'excusa perfecte per defensar el que s'està fent en aquest institut. No hem de passar pena que, per desgràcia, hi ha una llarga llista de coses que es poden fer en castellà per aquí... des de comprar revistes, anar al cine, jugar a videojocs i un llarg etcètera... fins i tot xerrar en castellà amb els professors de l'ies Porreres! No hem de passar pena, els nostres fills en sabran de castellà!

user jo mateix | Hace más de 13 años

Aquest equip directiu ha de ser sancionat, per tot el que fa, volen imposar un codi "ètic" franquista, no deixen als alumnes ni respirar. FORA!!!!!

user I | Hace más de 13 años

NO SÉ QUE HA PASSAT A PORRERES PERÒ SI EL QUE HA PASSAT A INCA ,UNA PERSONA A UTILIZTAT ALS NIN PER LA SEVA BATALLA CONTRA EL PP , HA UTILITZAT INFANTS DE 12 ANYS FENT-LOS CANTAR "JO SOC CATALÀ" AIXÒ TE UNA PARAULA. SOM MALLORQUINA , XERR MALLORQUI ESCRIC MALLORQUI I EL QUE VULGUIS ,PERÒ D'AQUESTES MANERES,NO.S'ESTÀ FENT UN ÚS POLITIC DE LA LLENGUA.

user Jordi | Hace más de 13 años

Caladorer: UNa apreciació: No pas gens de pena que el castellà per anar pel món el sabrà com molts altres, per imposició. Viatjant te'n adones que amb el castellà no vas enlloc i com a professor d'anglès supòs que no té de dir res que no sapis. Amb la meva resposta nomes te volia aclarir que com a pare me preocupa molt més que el meu fiill sapi l'anglès que no el castellà i, en canvi, SÍ QUE VULL QUE PARLI I ESCRIGUI PERFECTEMENT EN CATALÀ perquè és la meva llengua i la de mon pare i sa mare i sa padrina. Una darrera cosa: NO PASSIS PENA PEL CASTELLÀ, TOTSOLET SOBREVIURÀ. ÉS AMB EL CATALÀ QUE NO PODEM DEIXAR-NE PASSAR NI UNA. MASS GENT HI HA FET MOLTS SACRIFICIS... AU IDÒ, SALUT