user Cucala | Hace más de 6 años

Pens que aquest fusell havía estat inutilitzar legalment fent-li els forats abaix de la recambra, que llavors queden amagats per la fusta de la canya de l'arma. Si els tapen amb soldadura, aparentment pot tornar a disparar, però a la practica acaben rebentant prest o tard per aquest mateix lloc. Suposem que ho va fer així i llavors el va legalitzar com a arma històrica baix "Procedencia del arma: Herencia", y ja tenim una arma legal i aparentment útil. Hem de tenir en compte que a la guerra civil espanyola, i a la posguerra en algunes unitats, el Mossin-Nagant (mig rus-mig belga), es va emprar.

user pep gonella | Hace más de 6 años

Tampoc n'he vista cap mai d'arma amb una soldadura a sa recambra, tampoc se de ningú que amb una arma inutilitzada i sense guía, vagi a caçar, perque apart de ser perillos s'esposa a altres sencions o a perdre ses llicencias d'armes que pugui tenir. Tampoc es el mateix 'armas de colección' que 'armas inutilizadas' En aquesta noticia algo falla.

user Cucala | Hace más de 6 años

A Pep Gonella: He tengut amb les meves manas fusells Remington, Mauser, Lebel, Mosin Nagant, Spencer, Sharps, Winchester (Tigre, aquest mateix fet a Espanya), Enfield, Paravicino-Carcano, Krag, Karl-Gustav, Manlicher, Chassepot, Dreyse, Sprigfield, Berdan, etc. i mai n'he vist cap que dugui una soldadura a la recambra. Tots la duen tornejada com un prolongació final del mateix canó. El canó, tot d'una peça tornejada es compom de: "Cuerpo de recámara, cuerpo de alza, cuerpo medio, y cuerpo de mira. Ben definits en forma troncocònica desde la recambra (més ample ) fins a la mira. Ara expliquem tú el que penses.

user Animo Campeon | Hace más de 6 años

Y al tío se le ve satisfecho.

user pep gonella | Hace más de 6 años

#Cucala, quines peiliculas que te montes, aquesta no es un arma inutilizada, es un arma hiostòrica i si que es pot disparar.

user Anonadado | Hace más de 6 años

Darwin siempre gana.

user Cucala | Hace más de 6 años

Crec que va pasar el següent: Un pot comprar una arma inutilitzada a la qual se li han fet un o dos forats a la recambra, de tal manera que si dispara, la flamada sortirà pels forats y li cremarà la mà esquerra, la de davant quan la maneja un dextre, i tal vegada la cara. Pot dur-la a un soldador que li tapi els forats amb soldadura, pero mai queda tant consistent con abans. Els forats han d'esser del mateix calibre que l'arma, en aquest cas de 7'62 mm. Ell, supòs que confiava amb la soldadura, i aquesta no va resistir i va botir de costat. Ni hi veig cap més explicació.

user pep gonella | Hace más de 6 años

El que dice que las armas de colección no se pueden sacar de casa, nada sabe.

user Rebeca | Hace más de 6 años

Quien con niños se acuesta, mojado se levanta

user Alfombrado | Hace más de 6 años

@Toni, puedes coleccionar armas sin inscribirlas en el Libro de Coleccionista siempre que las puedas guiar con una licencia. Ese rifle debía estar guiado por una licencia D, por lo que lo podría usar para cazar.