user Merche | Hace más de 13 años

Muy bien Jaime, así me gusta. Esos del PP ya no te necesitan para nada, mejor unete a UM q tiene un buen equipo, está renovado, con gente nueva y trabajadora para dejar muy alto el mallorquinismo d centro, o partido bisagra, ya me va bien, mientras se defienda a "lo nostro" y no se vendan al mejor postor.

user jatabee | Hace más de 13 años

UM es el peor partido con diferencia de España, yo diría que está al nivel del GIL, que hemos hecho los mallorquines para aguantar a estos paletos ladrones en los diferentes gobiernos??

user elrelicario | Hace más de 13 años

que se vayan todos a hacer gárgaras al brasil.El mes de Mayo a votar en blanco o a cazar mopis .Lo siento queridos votantes y compas luchadores de la DEmocracia es que he perdido lafe en todos estos trastos. No me hagais caso por si acaso pero dudo de que estos y los otros nos saquen del atolladero y de la desilusión.

user jbm | Hace más de 13 años

Andreu, i es del PP, són més honrats que es d'UM? n'estàs segur? Feim una llista d'imputats? I en Rodríguez, ¿va telefonar a n'Hidalgo per dir-li"bhoy es lunes y ezstoy en mi despacho", justament es dia que el va aglapir sa guardia civil? Qualcú s'ho creu? I es qui s'ho creu com explica que havent dit això i havent-lo sentit mitja Mallorca, llavors digués que no ho havia dit? Salut tenguem jbm

user Pobler | Hace más de 13 años

Uep! ja tornen es peperos a escriure fent-se passar per seguidors d'en Font demanant que no pacti amb UM. Saben que estan acabats si es produeix aquest pacte jajajaja però tots sabem que és inevitable que es produeixi ja que estan comdemnats a entendrer-se! Que ja vos tenim calats peperos, no vos faceu passar per qui no sou

user Atolón | Hace más de 13 años

La primera condició indispensable perque la Lliga Regionalista tengui alguna possibilitat d'èxit passa indefectiblement per la desaparició de Unió Mallorquina. Ni més, ni pus.

user Bielbiel | Hace más de 13 años

JAUME FONT tens es meu VOT ,pero no te lihis amb UNIO MANGONEO que domes te dura problemas.

user KI | Hace más de 13 años

sr. font semble mentide que facis lo que estas fent. perque no ten vas a casa y no fas mal en es partit que tu a donat tot. fes una reflexio en serio y segurament diras... te ro aquest señor.

user toni | Hace más de 13 años

Sr. Font, li som franc. Sempre m´havía agradat com a polític. Vos considerava es millor sucessor d´en Matas quan va partir. No me coneixes pero fins i tot he dinat amb vostè i sempre havía tengut un concepte bonissim seu. No estic afiliat a cap partit però som votant del PP i lo que ha fet me produeix molta tristor. Es PP era es seu partit i puc entendre que no estigui d´acord amb s´exclusió de imputats de ses llistes i amb sa seva exclusió com a candidat al Consell però un partit són moltes persones, no una. En Bauza ha fet lo que havía de fer! Lo que fis fa 4 díes tothom demanava i ara tothom critica! Ha renovat unes candidatures que "pesaven" massa i vostè, que ha estat de tot en es PP s´hauría d´haver comportat com es senyor que jo pensave que era. Supòs que si hagues facilitat aquesta trancisió, en Bauzà li hagués repescat pasades ses eleccions i si no, "alla el" però fer això a en es seu partit per molt malament que un se dugui amb s´actual president no està gens bé. Es realment trist. Sincerament, esper i desig una passa enrera per la seva part, com també esper i desig que en Bauza el repesqui pasades ses eleccions.

user toni | Hace más de 13 años

Uep Jaume. Si senyor, bona idea aquesta d'un partit d'aquí regionalista de centre liberal. Ens coneixem desde que eres portaveu al Consell. Ja veuras aquests del PP d'avui dia (extrema dreta) que reben ordres de Madrid de n'Aznar perquè realment qui comanda és ell, mai s'ha anat. Tot es ràbia de veure que els vots els poden perdre de la part forana. Si vos presentau a les eleccions teniu el meu vot assegurat. Un mallorquí de Palma