user Scorpio | Hace más de 13 años

Jaume Font, no embrutis es teu nom acostanté a s´"unión de mangantes", es un consell que et donc per es bé de sa teva carrera.

user Seguidors | Hace más de 13 años

Esteim cansats de llegir dois. Gent q escriu i no està documentada... Xerren x xerrar, Xo no dubtis Jaume q tenen enveja de la teva valentia. Nosaltres et votarem facis el q facis. Ànims i endavant!

user Prevaleceran los chimpances en lugar de los humano | Hace más de 13 años

Sinceramente, mucho me temo que tanto UM como este "señor" (¿?) me producen un horrible rechazo. Un escalofrio tremendo al ver hasta donde pueden llegar la desverguenza, la falta de dignidad, de inteligencia.... La politica en baleares ha sido un desastre que nos ha llevado a la crisis debido a este tipo de "seres" que el PP en un arranque de valentia ha decidio desterrar de sus filas. Es logico y esperable que UM saque colmillos, aunque no es logico ni justo que UM siga siendo siendo considerado un partido y no una organizacion terrorista. Los escalofrios y el horror vienen cuando el PSOE, haciendo exactamente lo contrario que el PP, provoca nuestras arcadas al sacar tambien colmillos para despreciar a la Sociedad y mostrar que se olvido de los valores y de la dignidad y que no le importa que todos lo sepamos. Las urnas mostraran que es lo que prevalece: si los chimpances o los seres humanos.

user COLOM BO | Hace más de 13 años

¿O sea que este pollo hacía "votar" a los muertos?. ¿Y con ese nos tenemos que ir?. Ja heu val, batua el mon salat.

user Pobler | Hace más de 13 años

Mira als escolanets del PP com escriuen que no pacti amb UM perquè saben que si van per separat cap dels dos entrarà a Parlament i podran tenir la majoria absoluta jajaja Tots sabem qui sou que escriviu aquí... La unió fa la força i això ho sap en Jaume Font. Es tracta de fer una CIU balear, i CIU manté la seva individualitat ja que són dos partits diferents però amb el 90% del programa igual, simplement és que UDC és més moderat que CDC. Aquí passarà tres reals del mateix, la Lliga Regionalista seran més moderats, però amb el programa d'UM coincidiran en el 90% de les vegades, per tant els que deis això de que vagi tot sol se vos veu d'una hora enfora que sou peperos ressentits. S'apropa una Convergència Balear i això vos assusta!!

user Calmes de gener | Hace más de 13 años

Jaume, tu no necessites a UM per res. Tens força suficient per anar tot sol, son ells que te necessiten perquè se veuen perduts, però tu no claudiquis no et deixis enlluernar pels centelleigs mediatics d'una premsa sempre interessada, perquè els mateixos que ara et proclamen com un heroi demà et trepitjaran. Els convé empènyer-te, donar-te ànims, no per fer-te un favor a tu, sinó per aconseguir els seus objectius. Si vas per aquest camí al final Jaume no tindràs ni una cosa ni l'altra. Segueix, si vols la teva trajectòria el teu viarany, però deixa a UM a un costat, deixa'ls que et vegin passar, això afermarà més el teu projecte i et farà molt més creïble davant la societat. No escoltis els quatre picarols agitadors i irresponsables, finalment no deixen d'ésser això, quatre picarols.

user JAUME | Hace más de 13 años

Font !!!!!!!, si tu ten vas molts d'afiliats del PP de Palma ens anirem amb tu. Jo he quedat molt desebut per sa Junta de Palma. Som Doctor y he tengut un puesto de responsabilidat amb na castillo, tenc una reconeguda trajectotria. No vull sebre res d'aquest bauzá. Com Jo tots els que me venen darrera. ANIM.

user jajaja | Hace más de 13 años

a poner copas en inca ODOS LOS QUE ESTAIS APOYANDO A FONT DESPUES DE LEER ESTO PODEIS ESTAR BIEN AVERGONZADOS DA Y DAIS PENA UNA PERSONA ASI EN MADRID ESTARIA EXPULSADO DEL MUNDO DE LA POLITICA Cabe recordar que el sr. Font no es sólo un imputado, es un señor que en su día fue condenado e inhabilitado para ejercer cargo público al demostrarse que había manipulado los resultados electores mediante el voto por correo. Concretamente, votaron por su candidatura unos centenares de poblers... ya difuntos. Aunque ya pagó por ello, esa mancha le resta credibilidad de por vida, por muy lejos que llegue en política.

user Veles al vent | Hace más de 13 años

Aquest titular com a proposta d'una deseseperada i vençuda pels quatre costats d'UM és molt bó, peró..., i aquesta és la qüestió, també accepta negociar en Jaume Font amb UM? Sicerament, crec que si encara li queda un mínim de dignitat i un mínim de sentit comú i honradesa no ho farà, per molts de titulars com aquests que tregui la premsa i per molt que UM cerqui entrar novament a corral.

user Veles al vent | Hace más de 13 años

Jaume tens una responsabilitat molt gran i que no dubtis jutjarà la història amb el pas del temps. Tu, precisament tu no pots donar ales a una UM que a hores d'ara està vençuda. Vençuda pel seu mal fer, vençuda per la corrupció, vençuda per importar-li només els seus interessos particulars i partidistes, vençuda perquè ha fet molt de mal a la societat mallorquina, vençuda perquè ha sobreviscut no com a partit amb propostes serioses sinó perquè ha col•locat els seus i fent una política clientelar carregada de brutícia. És que ja ni a dins la part forana les donen suport, per tot a on governen, excepte alguna raresa de poble ja no les volen, n'estan farts d'UM, i uemeros i la seva regeneració passa per estar algunes legislatures fora del poder. I serà tu precisament el que les donaràs les ales per retornar aquest partit, sigui o no amb les mateixes sigles al poder? Aquí serà on te jutjarà la història i tota la ciutadania, i molt més si tenim en compte la situació desesperada de la crisi actual. Fa falta molt de seny i molta grandesa humana Jaume, i esper que en aquests moments donis la talla. Pensa en clau de present, però sobre tot de futur. Vull entendre que aquest rebumbori mediàtic no és res més que aixó, un rebumbori mogut pels interessos de la premsa en relació a UM que consent salvar la pell a UM abans de que guannyi el PP del que fins ara hi has menjat.