user Tofol | Hace más de 6 años

Fantàstic cartell, m'encanta. Enhorabona al artista, per el cartell i per el nom que ha posat a d'obra. He llegit comentaris a Facebook que diven que la paraula espurnes. A jo m'agrada i molt.

user Joana Maria | Hace más de 6 años

M'encanta!

user Quina alegria | Hace más de 6 años

Trobar gent preocupada per ses nostres modalitats més enllà de sa política. Hi ha esperança!

user Eva | Hace más de 6 años

Preciós es cartell de Sant Antoni de Muro d'enguany.

user @Jaume Ballester | Hace más de 6 años

Som qui ha fet es comentari de "Preciosa" . No esperava que precisament tu contestasis. Sopresa agradable. I lo que dius es es d'alabar, pero lo respectuos que es i es teus aclariments, inecesaris. Ja he dit que en cap moment era una critica sino un toc d'atencio. Moltes paraules nostres se perdran (i son tan catalanes com ses de Manresa o Eivissa o Lleida o Barcelona) per escriure amb altres mes apropades a s'estandart. (Qui sap exactament lo que es s'estandart?) M'ha vengut be sa teva obra per resalta aquest fet. Es tot. Enhorabona i tambe per sa teva manera d'esser, sense cap dubte de persona madura i correcte. I perdona ses meves faltes d'ortografia, a n'es meu temps tot era en castella.

user Tomeu | Hace más de 6 años

Jaume! ets el millor.....

user Jaume Ballester | Hace más de 6 años

Hola a tothom. Us agraeixo les vostres crítiques constructives sobre el cartell. Com autor m'agradaria deixar clar que darrera el títol de l'obra no hi ha cap reivindicació ni motivació lingüística. El títol va ser una elecció meva , d'una gran amiga i la meva família, pel simple fet de com "sonava". Per la pròxima ocasió me compromet a utilitzar una expressió o paraula més "nostra". Moltíssimes gràcies i visca Sant Antoni!!!

user Toni | Hace más de 6 años

Molt bon cartell , amb una qualtat espectacular. Enhorabona!

user En Pep Gonella | Hace más de 6 años

A Mallorca de tota sa vida hem dit ESPIRA, mai espurnes, cadascú lo seu, jo de petit he llegit sa rondaie de N´ESPIRAFOCS...

user Preciosa | Hace más de 6 años

Una imatge preciosa. Pero (i no es una critica a ningu sino un toc d'atencio): A mallorca empleariem sa paraule "espires" en lloc de "espurnes" . Ses dues son correctes. Pero sa nostra se perdra si no l'empleam. Ses dues, catalanes. Estimar sa nostra llengua es tambe emplear ses nostres paraules. No com a enfrontament a n'es catala d'altres llocs, sino com a manteniment de sa riquessa que te es nostro. Hem de xerrar be, sense castellenades o paraules mal dites, pero hem de conservar i fer servir ses correctes i nostres. Si tenim una paraula correcta d'aqui, ha de tenir prioritat. I aixo si que no se fa moltes vegades. Aquesta n'es un exemple. Perdonau plantetjar aquesta questio. I enhorabona per sa imatge. Preciosa.